Hozzájáruljak, hogy a volt feleségem kiköltözhessen Spanyolországba a gyerekeimmel?
15 és 17 évesek. (+ kutya)
Ők simán mennének ami külön bánt, mert hetente találkozunk hétvégén és rengeteg élménnyel gazdagítottam az életüket. A stabilitást és megfelelő gondviselést én adtam az életükben.
Az anya "életművész", sokszor mások kihasználásával tud talpra állni, előrébb jutni, vagy talál valakit aki megsajnálja. Az orra hegyéig se lát, pénzügyileg rendkívül fegyelmezetlen. Röviden a jellemzése.
39!
Igen, erre is gondoltam ja. De közben életművész és valahogy összehozza a dolgokat, az más kérdés, hogy milyen áron és mi lesz a következménye (
40!
Jogos a kérdés! Passz! Lehet van valami "magyar nyelvű" munka lehetősége.
"Nem beszél egyik nyelven sem, kicsit sem."
Rendkívül hihető, hogy úgy akar 2 gyerekkel külföldre költözni, hogy nem beszél idegen nyelvet.
"2 hetes nyaralás teljesen más, mert csak 2 hét!"
Es? 2 év alatt mi történhet, ami 2 het alatt nem?
"Nem mindegy, hogy hazánkban történik valami vagy sok 100 kilométerre..."
DE MI A JO EG TÖRTÉNNE? Mi olyan történhet, amit külföldön nem tud az anyjuk megoldani, csak te Magyarországon?
42!
Így fogok tenni, ez nem kérdés, ha élesedni látszik a dolog.
Az a minimum, hogy beavat mindenbe.
Eddig azt állítottad, hogy szuper a kapcsolatod a gyerekeiddel és rendszeresen beszéltek, de komolyan fel sem merült benned, hogy megkérdezd tőlük, hogy mit fognak kint csinálni, miből fognak megélni, semmit nem mondtak, te meg nem kérdeztél arról, hogy mi a terv? Ha tudod, hogy szívesen mennének, akkor nyilván beszéltetek már erről az egészről, szóval abszolút nem életszerű, hogy semmi konkrétumról nem esett szó.
Kamuzol csak itt össze-vissza.
47!
Te meg azt nem akarod megérteni, hogy nem mindegy hol történik az a valami.
Nem az a kérdés, hogy mi érheti! Igen, kb pont ugyanazok a dolgok mint itthon.
De!
Ha a lakhelyen történik, akkor ott van egyből csomó családi és baráti fizikai segítség, ha olyan jellegű a dolog.
Nem, beszélve a nyelv nem ismerete okozta nehézséget, ha segítségre szorul bármi okból külföldön. Fura, hogy ezek nem evidensek neked.
Én "anyaként" szeretem a lányaim
Hogy mi van? Miért, szerint egy apa meg egy anya másképp szeret?
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!