Kezdőoldal » Családi kapcsolatok » Szülő-gyermek kapcsolat » Hozzájáruljak, hogy a volt...

Hozzájáruljak, hogy a volt feleségem kiköltözhessen Spanyolországba a gyerekeimmel?

Figyelt kérdés

15 és 17 évesek. (+ kutya)

Ők simán mennének ami külön bánt, mert hetente találkozunk hétvégén és rengeteg élménnyel gazdagítottam az életüket. A stabilitást és megfelelő gondviselést én adtam az életükben.

Az anya "életművész", sokszor mások kihasználásával tud talpra állni, előrébb jutni, vagy talál valakit aki megsajnálja. Az orra hegyéig se lát, pénzügyileg rendkívül fegyelmezetlen. Röviden a jellemzése.

júl. 8. 07:16
❮❮ 1 2 3 4 5 6 7 8 9 10 ... ❯❯
 41/123 A kérdező kommentje:

39!

Igen, erre is gondoltam ja. De közben életművész és valahogy összehozza a dolgokat, az más kérdés, hogy milyen áron és mi lesz a következménye (

40!

Jogos a kérdés! Passz! Lehet van valami "magyar nyelvű" munka lehetősége.

júl. 8. 09:32
 42/123 anonim ***** válasza:
100%
De nem kérdezted meg tőle, hogy milyen tervei vannak? Ha vinni akarja a gyerekeket, akkor jogod van tudni a részleteket. Mit akar csinálni, miből tervez megélni, hol fognak lakni stb. Én a helyedben csak ezek ismeretében dönteném el, hogy hozzájárulok-e.
júl. 8. 09:35
 43/123 anonim ***** válasza:
5%
Ideje vállalnod egy harmadik gyereket.
júl. 8. 09:37
 44/123 anonim ***** válasza:
43%

"Nem beszél egyik nyelven sem, kicsit sem."

Rendkívül hihető, hogy úgy akar 2 gyerekkel külföldre költözni, hogy nem beszél idegen nyelvet.

"2 hetes nyaralás teljesen más, mert csak 2 hét!"

Es? 2 év alatt mi történhet, ami 2 het alatt nem?

"Nem mindegy, hogy hazánkban történik valami vagy sok 100 kilométerre..."

DE MI A JO EG TÖRTÉNNE? Mi olyan történhet, amit külföldön nem tud az anyjuk megoldani, csak te Magyarországon?

júl. 8. 09:39
 45/123 A kérdező kommentje:

42!

Így fogok tenni, ez nem kérdés, ha élesedni látszik a dolog.

Az a minimum, hogy beavat mindenbe.

júl. 8. 09:45
 46/123 anonim ***** válasza:
90%

Eddig azt állítottad, hogy szuper a kapcsolatod a gyerekeiddel és rendszeresen beszéltek, de komolyan fel sem merült benned, hogy megkérdezd tőlük, hogy mit fognak kint csinálni, miből fognak megélni, semmit nem mondtak, te meg nem kérdeztél arról, hogy mi a terv? Ha tudod, hogy szívesen mennének, akkor nyilván beszéltetek már erről az egészről, szóval abszolút nem életszerű, hogy semmi konkrétumról nem esett szó.

Kamuzol csak itt össze-vissza.

júl. 8. 09:45
 47/123 anonim ***** válasza:
81%
Aki lepontozott, az nyugodtan megválaszolhatja a kérdéseket, amiket feltettem és kifejtett, konkrétan miért nyomott pirosat. 44. vagyok, én írtam korábban hogy kisgyerekkel költöztem külföldre. Ennek fényében komolyan érdekel, mi erheti a gyerekeket, ami otthon nem és mi az, amit nem lehet külföldön megoldani
júl. 8. 09:48
 48/123 anonim ***** válasza:
88%
Menjenek, ne te legyél a gonosz. Hol fognak lakni, miből élnek majd, hová járnak iskolába? Konkrét válaszok nélkül nincs nagy esély a költözésre vagy hamarosan visszajonnek, még a nyelvet sem beszélik. Egy átlagos spanyol magániskola havi 1000-1500 Euró körüli a 2 gyereknek, külföldi gyerekek ilyenekbe járnak. Szerinted lesz erre is pénz?
júl. 8. 09:53
 49/123 A kérdező kommentje:

47!

Te meg azt nem akarod megérteni, hogy nem mindegy hol történik az a valami.

Nem az a kérdés, hogy mi érheti! Igen, kb pont ugyanazok a dolgok mint itthon.

De!

Ha a lakhelyen történik, akkor ott van egyből csomó családi és baráti fizikai segítség, ha olyan jellegű a dolog.

Nem, beszélve a nyelv nem ismerete okozta nehézséget, ha segítségre szorul bármi okból külföldön. Fura, hogy ezek nem evidensek neked.

júl. 8. 09:54
 50/123 anonim ***** válasza:
100%

Én "anyaként" szeretem a lányaim

Hogy mi van? Miért, szerint egy apa meg egy anya másképp szeret?

júl. 8. 09:54
❮❮ 1 2 3 4 5 6 7 8 9 10 ... ❯❯

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!