Miért nem engedi anya, hogy kiköltözzek apámhoz?
Sziasztok!
Már vagy egy-két hete azon megy a vita, hogy miért nem engedi anyu, hogy kiköltözzek Madridba apuhoz. (majd ha betöltöm a 18-at csak akkor). A nyelvvel jól haladok, Madridba meg biztos vannak egyetemek is. Anyu azt mondta, hogy Ő elengedne, mert talpraesett vagyok, csak apa miatt nem enged el. És ha
megkérdezem, hogy: "Jó, én már tíz éve nem láttam őt, miért nem engedsz, rossz apa volt XY, bántott engem/minket?" Akkor azt válaszolja, hogy nem. A nővérem ha megkérdezi, hogy akkor miért nem enged engem, (csak azért kérdezte, mert ő volt apánál tavaj) akkor csendben van. Anyu azt mondta, hogy nem félt, mert tudja, hogy biztonságban leszek. úgy gondolja, ha nem engedne, megutálnám, és ő is bánná. De akkor mi a rákért nem enged el?
Üdv.: Mikulás Jr. ThCh
Ne haragudj, de ilyen felfogással, hogy "ott biztos vannak egyetemek" nem engednélek el.
Ha szépen elmagyaráznád nekem mik a terveid (melyik egyetem milyen szakja), letennéd a felsőfokút spanyolból; a céltárgyakból ötösre állnál, akkor beszélgethetnénk a dologról, mert nyilván a te boldogulásod is biztosabb lenne ott. De így a nagyvilágba, minden megalapozottság nélkül, "csakmer" nem.
Az meg a másik, hogy ha apukáddal 10 éve nem tartod a kapcsolatot, akkor honnan tudod, hogy befogadna-e, gondoskodna-e rólad?
Gyakorlatilag egy idegenhez költöznél hisz 10 éve nem látad,
neki is van kint egy élete amibe te belemásznál, anyagilag is kérdéses, találnál munkát ő tudna akarna e téged eltartani amíg egyetemre jársz, gondolom van párja aki nem fog örülni hogy a semiből feltünt felnött kieszi a hütöt
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!