Anyukamtól ez rosszul esik, vagy nem kéne a szivemre venni ¿?
23 èves làny vagyok.Anyukàm màr 13 èvesen elhagyott.Egy pasi miatt,akielött sosem vàllalt fel.Otthagyott engem a nevelő apukàmnàl aki pedofil volt.Van egy fèltesóm ő a mindene.őt felvàllalja
A pasijànak meg azt hazudta,hogy az èn anyukàm meghalt.Èn 17 èvesen eljöttem otthonról azóta probàlok a làbamon megàllni.Van egy 6 èves kapcsolatom.Együtt èlünk, dolgozzunk elèg kemènyen,de most nem is ez a lènyeg,anyukàm nagyon nem törödik velem,nem is keressvan egy unokatesóm 15 èves neki facebookon a kèpeihez mindig hozzà szól,hogy de gyönyörű vagy szebb mint a lànyom sokkal ,ès hogy bàrcsak te lennèl a lànyom :(
Ha talàlkozom is anyukàmmal, akkor is magàt fènyezi,hogy ő 43 èvessen sokkal szebb,mint èn 23 èvesen. Persze neki mű melle van ès felvart haja, ès 3 pasi tartja el a seggèt.èn meg a sajàt erőmből.ő azt sem tudja mi az a munka!
kicsit ez rosszul esik.nekem sosem kedvelte a kèpemet sem,sem hozzàszolàs,de az unokatesómat magasztalja. Bocsànat csak telefonròl ìrtam,elnèzèst a hibàkèrt.mit kène tennem?
Szakítsd meg vele totálisan a kapcsolatot, és olyanokkal vedd magad körül, akik értékelnek, kedvelnek, támogatnak, szeretnek. Nehéz lehet elhinni, de vannak ilyenek a világban, és mindenki megérdemli, hogy legyen benne része.
Megérdemled, hogy szeressenek és elfogadjanak. Nem veled van a baj, sosem veled volt. Hidd el, van olyan, hogy egy anya szar ember, van olyan, hogy olyan gyerekkel bánnak szarul aki semennyire sem érdemli meg. A jó gyerekek is kaphatnak csak rosszat, sok méltatlanság van a világban, az elszenvedőknek pedig meg kell tanulniuk megbirkózni ezekkel, és saját, jó életet építeni a nyomor helyett.
Csak biztatni tudlak, nekem is egy igazi mérkőzés volt rádöbbenni, mikor pár hónapra egyedül maradtam a gondolataimmal, hogy soha nem is velem volt a baj.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!