Kezdőoldal » Családi kapcsolatok » Szülő-gyermek kapcsolat » Félek anyukámtól, másrészt...

Félek anyukámtól, másrészt féltem is őt?

Figyelt kérdés

Anyukámmal majdnem elég jó kapcsolatunk van, de azért ő egy anya! Akadnak gondok.

Nagyon szeret, én is őt, mindenben támogatjuk egymást.

Ma viszont elképesztő dolog történt, felhívott hogy vigyek a munkahelyére fél liter likőrt mert ő valakivel fogadott.

Na mondom rendben, legyen!

Mikor oda mentem, anyukám teljesen másképp viselkedett mint szokott.

Éreztem rajta hogy egy kicsit be csiccsentett, ezt nem igazán zsűriztem, valószínűleg ő ezt észre is vette.

Nem akarom hogy igyon. Volt már rá példa, és olyankor itthon háború megyen. Azaz ő veszekedik mindenkivel, napokig is képes inni.

Nagyon nem akarom hogy igyon!Mit tegyek??

2013. okt. 2. 15:15
 1/7 anonim ***** válasza:

Felnőtt vagy?

Mert ha nem, akkor nagyobb gondok is vannak anyukáddal: kiskorú gyerekétől hogy kérhet egyáltalán alkoholt?

2013. okt. 2. 15:20
 2/7 A kérdező kommentje:
Már nagykorú vagyok!
2013. okt. 2. 15:28
 3/7 anonim ***** válasza:

Akkor gondolkodhatnál!

Alap, hogy olyannak nem viszek piát semmilyen esetben sem, aki nem bírja az alkoholt, rosszul reagál rá, elviselhetetlen lesz tőle.

Munkahelyre meg pláne nem, mert TILOS. Akkor is, ha "fogadásból".

2013. okt. 2. 15:33
 4/7 anonim ***** válasza:
Aztán ha kirúgják a munkahelyéről, mert ott ivott, akkor mi lesz?
2013. okt. 2. 21:03
 5/7 A kérdező kommentje:
A fejlemény az hogy mivel utolsó napjuk volt, ezért mindenki ivott. Anyát nagyon részegen hozta haza a főnök asszony!
2013. okt. 2. 21:05
 6/7 anonim ***** válasza:
Te jó szagú málnabokor, ez meg milyen munkahely?
2013. okt. 2. 22:35
 7/7 anonim válasza:
Próbáld megtudni, hogy mi a baja. Lehet, hogy sokat van egyedül. Valami oka biztos van az ivásnak.
2013. okt. 5. 19:33

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!