Hogyan kérjek bocsánatot anyukámtól?
Tegnap nagyon összevesztünk az új (nem magyar) pasija miatt. Valamiért nem tetszik nekem az az ember és ezt már ők is tudják. Tegnap nálunk vacsorázott és kicsit összekaptunk mert teljesen máshogy látjuk a dolgokat, a végén már kiabáltam vele (ő nem) és elküldtem a pitsába. Bejöttem a szobámba és kb 10 perccel később ő is hazament. Anyám elkezdett velem kiabálni, hogy miért kellett ezt csinálnom meg a szokásos szöveg. Mondtam neki, hogy szégyen h ilyen pasival jár, erre azt mondta, hogy az szégyen hogy ilyen gyereket szült, és elsírta magát. Ma már bocsánatot kértem tőle vagy 3x de alig szól hozzám és szomorú. Most csak tesómmal beszél. Hogy kérjek bocsánatot?
21/F
Anyukádnak tökéletesen igaza van.
1. A barátja NEM neked kell, hogy tesszen, hanem neki, neked nincs beleszólásod.
2. Ha a barátja NÁLATOK vendég, akkor nagyon bunkó dolog megsérteni.
3. Ha ilyen stílusban beszélsz anyáddal meg a barátjával, akkor ne csodálkozz, ha haragszik rád.
Ne töle, hanem a barátjától kérj bocsánatot, mert öt sértetted meg.
Ezen kivül gondolkodj el, hogy hogy éreznéd magad, ha fordított lenne a helyzet, te hoznád haza a te barátodat és anyukád sértegetné meg kidobná.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!