Kezdőoldal » Családi kapcsolatok » Szülő-gyermek kapcsolat » Hozzájáruljak, hogy a volt...

Hozzájáruljak, hogy a volt feleségem kiköltözhessen Spanyolországba a gyerekeimmel?

Figyelt kérdés

15 és 17 évesek. (+ kutya)

Ők simán mennének ami külön bánt, mert hetente találkozunk hétvégén és rengeteg élménnyel gazdagítottam az életüket. A stabilitást és megfelelő gondviselést én adtam az életükben.

Az anya "életművész", sokszor mások kihasználásával tud talpra állni, előrébb jutni, vagy talál valakit aki megsajnálja. Az orra hegyéig se lát, pénzügyileg rendkívül fegyelmezetlen. Röviden a jellemzése.

júl. 8. 07:16
❮❮ ... 4 5 6 7 8 9 10 11 12 13 ❯❯
 91/123 anonim ***** válasza:
58%
Ne járulj, majd a gyámhivatal megadja az engedélyt, főleg ha az anyáé a felügyeleti jog
júl. 10. 15:37
 92/123 anonim ***** válasza:
72%
Es a gyerekei egy eletre megutaljak emiatt az apat...
júl. 10. 15:46
 93/123 anonim ***** válasza:
72%
Igen, az a grátisz
júl. 10. 15:52
 94/123 A kérdező kommentje:

89!

Bár kissé itt-ott nyersen fogalmaztál, de azzal együtt tetszett az ötlet, hogy először az anyuka menjen ki és teremtse meg a feltételeket.

Köszönöm

"Tehát, tegyük fel top anyuka lenne, aki ki szeretne költözni a gyerekekkel, te akkor is aggódnál és nem szívesen engednéd"

Ez viszont hibás következtetés, mert attól, hogy ugyanúgy aggódnék, nem jelenti azt, hogy nem engedném.

júl. 11. 11:03
 95/123 A kérdező kommentje:

Kizárt, hogy ilyen jogi kiskapu lenne.

Nem beszélve arról, hogy van egy bírósági végzés, amiben láthatási idő is szerepel többek között. Ha fél évente láthatom, azzal sérti a végzést és gyámhivatalhoz fordulhatok.

Csakis rajtam múlik, hogy lépek-e vagy sem, mert jogilag ez bűncselekménynek számítana. Aki nem hiszi, járjon utána. Én megtettem.

júl. 11. 11:07
 96/123 anonim ***** válasza:
58%
Kérdező csak kérdés mire fogsz vele menni, de sok szerencsét
júl. 11. 11:18
 97/123 anonim ***** válasza:
28%

"Kizárt, hogy ilyen jogi kiskapu lenne."

Pedig van. Anno én bementem q gyamhivatalba és megkerdeztem, hogy tudnék kikoltozni az apa engedélye nélkül. Nos, nem kell azt mondani, hogy végleges letelepedés és máris szabad a pálya. A lathatas meg nagyon egyszerű, először csak szóbeli figyelmeztetés van, aztán max penzbirsag, semmi komoly következmény. Semmi bűncselekmény nincs benne.

júl. 11. 14:45
 98/123 anonim ***** válasza:
51%
Pont ezt akartam írni amit a 97es, a férjem évek óta nem láthatta a gyerekét, a gyàmügyön azt mondták maximum minimális pénzbírságot szabhatnak ki, mert ha többre büntetnék az anyukát az már veszélyeztetné a gyerek megélhetését is. Amúgy meg elvileg ha ők elköltöznének az orszàg màsik végébe akkor is neked kell megoldanod, hogy utánuk menj mikor láthatás van. Szóval ha neked 2 hetente van láthatásod hétvégén akkor ha kimész utànuk Spanyolorszàgba akkor oda kell hogy adja a gyerekeket, egyéb esetben nem
júl. 11. 14:59
 99/123 anonim ***** válasza:
82%
14 eves elmult mind a ket gyerek szoval meg vegrehajtast sem tudaz kezdemenyezni.
júl. 11. 19:23
 100/123 anonim ***** válasza:
100%
Én beszélnék a gyerekekkel hármasban, nem kicsik már, mindenféleképpen csak őket nézd szerintem
júl. 19. 08:13
❮❮ ... 4 5 6 7 8 9 10 11 12 13 ❯❯

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!