Hozzájáruljak, hogy a volt feleségem kiköltözhessen Spanyolországba a gyerekeimmel?
15 és 17 évesek. (+ kutya)
Ők simán mennének ami külön bánt, mert hetente találkozunk hétvégén és rengeteg élménnyel gazdagítottam az életüket. A stabilitást és megfelelő gondviselést én adtam az életükben.
Az anya "életművész", sokszor mások kihasználásával tud talpra állni, előrébb jutni, vagy talál valakit aki megsajnálja. Az orra hegyéig se lát, pénzügyileg rendkívül fegyelmezetlen. Röviden a jellemzése.
89!
Bár kissé itt-ott nyersen fogalmaztál, de azzal együtt tetszett az ötlet, hogy először az anyuka menjen ki és teremtse meg a feltételeket.
Köszönöm
"Tehát, tegyük fel top anyuka lenne, aki ki szeretne költözni a gyerekekkel, te akkor is aggódnál és nem szívesen engednéd"
Ez viszont hibás következtetés, mert attól, hogy ugyanúgy aggódnék, nem jelenti azt, hogy nem engedném.
Kizárt, hogy ilyen jogi kiskapu lenne.
Nem beszélve arról, hogy van egy bírósági végzés, amiben láthatási idő is szerepel többek között. Ha fél évente láthatom, azzal sérti a végzést és gyámhivatalhoz fordulhatok.
Csakis rajtam múlik, hogy lépek-e vagy sem, mert jogilag ez bűncselekménynek számítana. Aki nem hiszi, járjon utána. Én megtettem.
"Kizárt, hogy ilyen jogi kiskapu lenne."
Pedig van. Anno én bementem q gyamhivatalba és megkerdeztem, hogy tudnék kikoltozni az apa engedélye nélkül. Nos, nem kell azt mondani, hogy végleges letelepedés és máris szabad a pálya. A lathatas meg nagyon egyszerű, először csak szóbeli figyelmeztetés van, aztán max penzbirsag, semmi komoly következmény. Semmi bűncselekmény nincs benne.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!