Mit szólnál ahhoz, ha a gyereked a párjával el akarnának költözni az USA-ba, Spanyolországba, Egyiptomba vagy Oroszországba?
25-27 évesek.
Zavarna téged, hogy ilyen messze lesznek és keveset tudtok majd találkozni?
Mindegy ki mit szol
Felnőtt emberek.
Felnőttek had lássanak világot senki sem akar burokban élni nem 70 évesen akarnak kiriccanni élményeket gyűjteni hanem élvezni akarjak az életet MOST
Nincs abban semmi rossz tudnak magukra vigyázni telefonon skypon tarthatjatok a kapcsolatot egész nyugodtan de ne foszd meg a kellemes élményekrol utazástól a gyerekedet
Tipikus szólás :
“Szeretsz valakit engedd el “
USA...hogy? Oroszország? Na egyből elmeklinikára vitetném.
A többi meg egy pöcegödör.
Sokan írják hogy Egyiptomba nem latogatnanak el én viszont szívesen elmennek engem mindig érdekelt a piramisok a tevegelés a kultúra ...stb
(Annyi hogy ha Ázsiába megy az ember nem art előtte beoltatni magát különböző oltóanyagokkal
Hogy ne kapjanak el fertőzéseket
Rendszeres kézmosás ajánlott és nem célszerű utcai árusoktol varásarolni kaját )
Én pl rengeteget utaztam igaz rövidebb időre de pl ennyi helyen voltam már
* 🇯🇵Japán születési hely +7 évig itt éltem
*
* 🇭🇺Magyarország itt élek jelenleg
*
* 🇧🇩Bangladesh 1 hónapot voltam
* család miatt
*
* 🇦🇹Ausztria gyerekként Bécsi vidámpark miatt kb 1 szer. És kb 1hét és 1 -2nap énekkar miatt
*
* 🇩🇪Németország 2szer Münchenben kirandulas És 😋 The Gazette Koncert miatt
*
* 🇹🇩Románia 1 hetet voltam cserediák féleség miatt
*
* 🇮🇪Írország 1hetet voltam apukám meg látogatása miatt
19L
#9: Nem nyaralgatásról szólt a kérdés, hanem kiköltözésről. Nyilván sokan szívesen megnéznék Egyiptomot (én is). De nem költöznék oda életvitelszerűen és anak sem annyira örülnék, ha a gyerekeim odaköltöznének. Nyilván nem szólhatok bele, hogy felnőttként mit csinál, de véleményem lehet róla.
Mellesleg Egyiptom nem Ázsiában van.
Kicsit még gyakorold a magyar nyelvet (főleg a szövegértést), hogy meg is értsd, mire és mit válaszolsz (nem bántásból mondom, sok kellemetlenségtől megkímélheted magad, mert lesznek akik csúnyábban beléd köthetnek emiatt).
Ha csak dicsekedni akartál, hogy te mennyi helyen jártál, akkor meg no comment!
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!