Hozzájáruljak, hogy a volt feleségem kiköltözhessen Spanyolországba a gyerekeimmel?
15 és 17 évesek. (+ kutya)
Ők simán mennének ami külön bánt, mert hetente találkozunk hétvégén és rengeteg élménnyel gazdagítottam az életüket. A stabilitást és megfelelő gondviselést én adtam az életükben.
Az anya "életművész", sokszor mások kihasználásával tud talpra állni, előrébb jutni, vagy talál valakit aki megsajnálja. Az orra hegyéig se lát, pénzügyileg rendkívül fegyelmezetlen. Röviden a jellemzése.
Kérdező, van busz is a világon, csak mondom... Ha már vernyákolsz, mint egy fürdős... Spanyolországba el lehet ám jutni busszal, csak jóval hosszabb...
Ha ennyire toprongy a volt asszony, a faxért csináltál neki gyereket, pláne kettőt? Pisztolyt fogtak a fejedhez? Vagy 2x erőszakkal lepipált és az eredménye mindkétszer a méhében landolt és mindkétszer sikeresen teherbe esett, mint annak idején Anna Ermakova Boris Beckertől?
"Jogos kérdés, de ott az idegen nyelv nem ismerete. Egy csomó dolog másképp működik mint nálunk."
Ok. És? Kb mindenütt beszélnek angolul. Gondolom a feleséged beszél spanyolul és/vagy angolul, a gyerekek meg tanultak eddig is valami idegen nyelvet. De hidd el, csodákra képes a fordító program is. Megegyszer: mi erheti őket, ami Magyarországon vagy egy 2 hetes nayralason nem?
33!
Nem beszél egyik nyelven sem, kicsit sem.
2 hetes nyaralás teljesen más, mert csak 2 hét!
Nem mindegy, hogy hazánkban történik valami vagy sok 100 kilométerre...
36!
Semmi sem biztos még, és valóban a pénzen múlik leginkább a dolog.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!