Hozzájáruljak, hogy a volt feleségem kiköltözhessen Spanyolországba a gyerekeimmel?
Figyelt kérdés
15 és 17 évesek. (+ kutya)
Ők simán mennének ami külön bánt, mert hetente találkozunk hétvégén és rengeteg élménnyel gazdagítottam az életüket. A stabilitást és megfelelő gondviselést én adtam az életükben.
Az anya "életművész", sokszor mások kihasználásával tud talpra állni, előrébb jutni, vagy talál valakit aki megsajnálja. Az orra hegyéig se lát, pénzügyileg rendkívül fegyelmezetlen. Röviden a jellemzése.
júl. 8. 07:16
121/123 anonim válasza:
Anyuka megkapja a gyerektartást, családit meg a kölcsönlóvét, abból futja mindenre is. Közben nem dolgozik, nem csinál semmit és külföldről álmodozik, a leírás szerint többedjére tervezget ilyesmiket.
Egy fiatal lánynak ez bizony menő dolog.
122/123 anonim válasza:
Ugyan ne röhögtess már utolsó. Nyilván férfi vagy ennyi ésszel, vagy gyerektelen "új nő "
123/123 anonim válasza:
122, nem nyert. Két gyerekes anyuka vagyok. Amiket írok, mind tapasztalat a környezetemből.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!