Kezdőoldal » Családi kapcsolatok » Szülő-gyermek kapcsolat » Anyám folyamatosan ellenőrizge...

Anyám folyamatosan ellenőrizgeti a számlámat, mit tegyek?

Figyelt kérdés

Szóval anyámnak van valami ismerőse a banknál, ahol mindketten vagyunk és rendszeresen ellenőrzi a számlatörténetem, hogy mire költök és aktuálisan mennyi az egyenlegem. Elvileg a testvéremét is. 21 éves vagyok és nem költöm a pénzt se drogra, se italra, se cigire, se luxustermékekre, szóval nem értem mivel érdemeltem ezt ki. Hogy honnan tudom? Ő maga mondta.

Milyen megoldást ajánlotok, hogy ezt meg tudjam valahogy akadályozni? A legtöbb banknál van szerződése szóval nem tudom mennyire oldaná meg a helyzetet, ha átmennék máshova.

Előre is köszi.

2022. dec. 31. 15:53
 51/96 anonim ***** válasza:
91%

"mi lenne helyénvaló"

Az, ha megkérnéd rá anyádat, hogy ne tegyen ilyet. Ez megtörtént már?

2022. dec. 31. 18:56
 52/96 A kérdező kommentje:
Igen 😂😂
2022. dec. 31. 18:57
 53/96 A kérdező kommentje:

Rendszeresen ellenőrizget, hiába kérem meg, hogy ne. Ha

lecseszem, akkor meg megsértődik, hogy biztos titkolózom előtte…

2022. dec. 31. 18:59
 54/96 anonim ***** válasza:
96%
Írd meg a panaszos levelet, de mielőtt elküldöd a banknak, mondd meg anyádnak egyértelműen, hogy ha nem hagyja abba, akkor ezt fogod tenni. Ha ennek tudatában még egyszer megteszi, azonnal küldd el a panaszos levelet a banknak.
2022. dec. 31. 19:06
 55/96 anonim ***** válasza:
86%

Nehéz helyzetben vagy kérdező . Borzasztóan utálom az ilyen szülőket. Nem akarod bajba sodorni anyukádat, senki sem akarná, úgy érzi az ember elárulja a saját anyját! Megértelek, megértem miért hezitálsz. Anyukád azzal él vissza pont, hogy nem fogod feljelenti, hogy eszköztelen vagy vele szemben , hiszen ő az anyád.

Apukád nem tudná helyre rakni anyukádat? Vagy másik családtag?

2022. dec. 31. 19:13
 56/96 A kérdező kommentje:
Nincs más rokonom igazából, csak egy nagyszülő, akit úgy manipulál ahogy akar..
2022. dec. 31. 19:15
 57/96 A kérdező kommentje:
Meg ugye a testvérem, aki ugyanebben a helyzetben van, így ő sem tud semmit tenni
 58/96 anonim ***** válasza:
100%

"eszköztelen vagy vele szemben , hiszen ő az anyád.

Apukád nem tudná helyre rakni anyukádat? Vagy másik családtag?"

Nem eszköztelen, panaszt tehet a banknál, pont ez az eszköze. 21 éves felnőtt nő. Nem futhat folyton másik családtaghoz. Ez az ő saját ügye az anyjával, és egyértelmű, hogy mit tehet.

59/96 anonim ***** válasza:
35%
Mondjuk ha függ tőle anyagilag, esetleg otthon él akkor eszköztelen.
2022. dec. 31. 19:17
 60/96 anonim ***** válasza:
83%

Egyébként a kérdés igaz lehet.

Én is találtam már anyós számítógépén, saját bankszámlakivonatot. Szerinte én tettem oda :D . Anyós pont a számlavezető bankomnál dolgozort.

2022. dec. 31. 19:18

További kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!