Anyám folyamatosan ellenőrizgeti a számlámat, mit tegyek?
Szóval anyámnak van valami ismerőse a banknál, ahol mindketten vagyunk és rendszeresen ellenőrzi a számlatörténetem, hogy mire költök és aktuálisan mennyi az egyenlegem. Elvileg a testvéremét is. 21 éves vagyok és nem költöm a pénzt se drogra, se italra, se cigire, se luxustermékekre, szóval nem értem mivel érdemeltem ezt ki. Hogy honnan tudom? Ő maga mondta.
Milyen megoldást ajánlotok, hogy ezt meg tudjam valahogy akadályozni? A legtöbb banknál van szerződése szóval nem tudom mennyire oldaná meg a helyzetet, ha átmennék máshova.
Előre is köszi.
"mi lenne helyénvaló"
Az, ha megkérnéd rá anyádat, hogy ne tegyen ilyet. Ez megtörtént már?
Rendszeresen ellenőrizget, hiába kérem meg, hogy ne. Ha
lecseszem, akkor meg megsértődik, hogy biztos titkolózom előtte…
Nehéz helyzetben vagy kérdező . Borzasztóan utálom az ilyen szülőket. Nem akarod bajba sodorni anyukádat, senki sem akarná, úgy érzi az ember elárulja a saját anyját! Megértelek, megértem miért hezitálsz. Anyukád azzal él vissza pont, hogy nem fogod feljelenti, hogy eszköztelen vagy vele szemben , hiszen ő az anyád.
Apukád nem tudná helyre rakni anyukádat? Vagy másik családtag?
"eszköztelen vagy vele szemben , hiszen ő az anyád.
Apukád nem tudná helyre rakni anyukádat? Vagy másik családtag?"
Nem eszköztelen, panaszt tehet a banknál, pont ez az eszköze. 21 éves felnőtt nő. Nem futhat folyton másik családtaghoz. Ez az ő saját ügye az anyjával, és egyértelmű, hogy mit tehet.
Egyébként a kérdés igaz lehet.
Én is találtam már anyós számítógépén, saját bankszámlakivonatot. Szerinte én tettem oda :D . Anyós pont a számlavezető bankomnál dolgozort.
További kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!