Anyám folyamatosan ellenőrizgeti a számlámat, mit tegyek?
Figyelt kérdés
Szóval anyámnak van valami ismerőse a banknál, ahol mindketten vagyunk és rendszeresen ellenőrzi a számlatörténetem, hogy mire költök és aktuálisan mennyi az egyenlegem. Elvileg a testvéremét is. 21 éves vagyok és nem költöm a pénzt se drogra, se italra, se cigire, se luxustermékekre, szóval nem értem mivel érdemeltem ezt ki. Hogy honnan tudom? Ő maga mondta.
Milyen megoldást ajánlotok, hogy ezt meg tudjam valahogy akadályozni? A legtöbb banknál van szerződése szóval nem tudom mennyire oldaná meg a helyzetet, ha átmennék máshova.
Előre is köszi.
2022. dec. 31. 15:53
41/96 anonim válasza:
Naggyon jó vicc így az utolsó napra!
Gondolom minden banki ügyintéző mesélgeti a szomszédoknak, hogy miket láttak aznap az ügyfelek számláin, nem?
42/96 A kérdező kommentje:
Most szerinted kitalalom?
2022. dec. 31. 18:12
43/96 anonim válasza:
Megírtad már a panaszos levelet vagy segítsünk megfogalmazni?
44/96 qkker1 válasza:
"Most szerinted kitalalom?"
Igen.
45/96 A kérdező kommentje:
Bocsi, de nem ér annyit a véleményed, hogy pazaroljam rá az energiám. Boldog új évet neked.
2022. dec. 31. 18:20
46/96 anonim válasza:
Annyit ér ez az egész, hogy valamit tegyél ellene, vagy jó ez így neked igaziból, csak épp nincs kivel beszélgetned, azért tetted fel a kérdést?
47/96 anonim válasza:
Kérdező: ha anyádat nem akarod megemlíteni az ügy kapcsán akkkor mondd a bankban, hogy "egy ismerősödnek" adta át a számláddal kapcsolatos információkat. Az meg gondolom naplózva van, hogy "mikor ki fért hozzá, mit nézett meg".
48/96 A kérdező kommentje:
Azért tettem fel a kérdést, mert kiváncsi voltam, hogy milyen lehetőségeim vannak. Nem akartam elhamarkodottan cselekedni.
2022. dec. 31. 18:35
49/96 anonim válasza:
Kaptál egy csomó választ a probléma kezelésére. Kissé furcsa, hogy ezek a lehetőségek egyikőtöknek sem jutottak eszébe (felnőtt emberek).
50/96 A kérdező kommentje:
Nyilván eszembe jutottak a lehetőségek, de kissé furcsa, hogy gyakori kérdéseken nem lehet anélkül kérdést kiírni, hogy beszólnának vagy ne hinnék el, amiről beszélek (felnőtt emberek). Nyilván eszembe jutott a feljelentés, illetve az is, hogy kirugatom. Gondoltam megérdeklődöm másoktól, hogy ebben a szituációban (mivel közeli családtagról van szó) mi lenne helyénvaló), nyilván, ha egy számomra kevésbe központi szereplő lenne érintett, akkor könnyebb lenne megítélni.
2022. dec. 31. 18:53
További kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!