Kezdőoldal » Családi kapcsolatok » Szülő-gyermek kapcsolat » Anyám folyamatosan ellenőrizge...

Anyám folyamatosan ellenőrizgeti a számlámat, mit tegyek?

Figyelt kérdés

Szóval anyámnak van valami ismerőse a banknál, ahol mindketten vagyunk és rendszeresen ellenőrzi a számlatörténetem, hogy mire költök és aktuálisan mennyi az egyenlegem. Elvileg a testvéremét is. 21 éves vagyok és nem költöm a pénzt se drogra, se italra, se cigire, se luxustermékekre, szóval nem értem mivel érdemeltem ezt ki. Hogy honnan tudom? Ő maga mondta.

Milyen megoldást ajánlotok, hogy ezt meg tudjam valahogy akadályozni? A legtöbb banknál van szerződése szóval nem tudom mennyire oldaná meg a helyzetet, ha átmennék máshova.

Előre is köszi.

2022. dec. 31. 15:53
1 2 3 4 5 6 7 8 9 10 ❯❯
 1/96 anonim ***** válasza:
97%
Közöltem vele, hogy feljelentést teszek ellene és az ismerose ellen js, ha nem hagyja abba.
2022. dec. 31. 15:57
 2/96 anonim ***** válasza:
94%
Ez totálisan illegális, úgyhogy nehezen hihető még így december 31-én is. De hogy úgy csináljak, mint aki válaszol is: a legtöbb banknál van szerződése (mondjuk ez is erősen valószerűtlen), de azt azért már csak nem akarod állítani, hogy a legtöbb banknál van törvényszegő ismerőse is? Ha meg így van, hát akkor találd meg azt az egyet, ahol nincs ...
2022. dec. 31. 16:00
 3/96 A kérdező kommentje:
Nem kell elhinned…
2022. dec. 31. 16:01
 4/96 anonim ***** válasza:
98%
Egyszerüen megszünteted a számládat és más banknál nyitsz újat.
2022. dec. 31. 16:02
 5/96 anonim ***** válasza:
18%
1-es, és úgy mégis milyen bizonyítékokkal mennél a bíróságra vagy a rendőrségre?
2022. dec. 31. 16:05
 6/96 anonim ***** válasza:
95%
Átmeneti megoldásnak revolutot nyitsz. De bankot váltani se egy nagy dolog, kb 1-2 órádba kerül
2022. dec. 31. 16:06
 7/96 anonim ***** válasza:
94%

5!

Átlag ember egy ilyen fenyegetés után simán befejezi amit csinál, nem kell hozzá se bíróság, se rendőrség. De amúgy felvehet egy beszélgetést erről az anyjával siman

2022. dec. 31. 16:09
 8/96 anonim ***** válasza:
98%

bankváltás..

"A legtöbb banknál van szerződése"

Ezt meg nem értem.. mi az hogy van szerződése minden banknál?

2022. dec. 31. 16:12
 9/96 anonim ***** válasza:
100%

5-ös

Egy banknál mindent monitoroznak. Látszódik, hogy melyik ügyintéző mikor lépett be egy ügyfél adatlapjába. Ha indokolatlanul belépett egy ügyintéző a kérdező adatlapjára, akkor az ügyintéző az állásával játszik és feljelentést tesznek ellene adatokkal való visszaélés miatt.

Rendőrségi feljelentés esetén ezt az információt a bank kiadja a hatóságnak.

2022. dec. 31. 16:13
 10/96 A kérdező kommentje:
Nem minden banknál…
2022. dec. 31. 16:14
1 2 3 4 5 6 7 8 9 10 ❯❯

További kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!