Anyám folyamatosan ellenőrizgeti a számlámat, mit tegyek?
Szóval anyámnak van valami ismerőse a banknál, ahol mindketten vagyunk és rendszeresen ellenőrzi a számlatörténetem, hogy mire költök és aktuálisan mennyi az egyenlegem. Elvileg a testvéremét is. 21 éves vagyok és nem költöm a pénzt se drogra, se italra, se cigire, se luxustermékekre, szóval nem értem mivel érdemeltem ezt ki. Hogy honnan tudom? Ő maga mondta.
Milyen megoldást ajánlotok, hogy ezt meg tudjam valahogy akadályozni? A legtöbb banknál van szerződése szóval nem tudom mennyire oldaná meg a helyzetet, ha átmennék máshova.
Előre is köszi.
5!
Átlag ember egy ilyen fenyegetés után simán befejezi amit csinál, nem kell hozzá se bíróság, se rendőrség. De amúgy felvehet egy beszélgetést erről az anyjával siman
bankváltás..
"A legtöbb banknál van szerződése"
Ezt meg nem értem.. mi az hogy van szerződése minden banknál?
5-ös
Egy banknál mindent monitoroznak. Látszódik, hogy melyik ügyintéző mikor lépett be egy ügyfél adatlapjába. Ha indokolatlanul belépett egy ügyintéző a kérdező adatlapjára, akkor az ügyintéző az állásával játszik és feljelentést tesznek ellene adatokkal való visszaélés miatt.
Rendőrségi feljelentés esetén ezt az információt a bank kiadja a hatóságnak.
További kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!