Kezdőoldal » Családi kapcsolatok » Szülő-gyermek kapcsolat » Anyám azt terjeszti rólam a...

Anyám azt terjeszti rólam a faluban, hogy agresszív vagyok, mert megpofoztam. Mit tegyek, hogy leálljon a híreszteléssel?

Figyelt kérdés

A régi ismerőseimtől kapom a kellemetlen üzeneteket, hogy igaz-e, ami terjed rólam. Rohadt gáz helyzetbe hozott, egyetem után szerettem volna visszaköltözni falura, de ez így offos.

Az igaz, hogy megpofoztam, de ennek volt egy előzménye. Piercinget szúrattam, neki nem tetszett, nekem akart jönni, hogy kiszaggassa a helyéről. Ekkor történt meg, hogy a pillanat hevében nem csak simán lefogtam, hanem a többedik próbálkozása után, hát ja... Tudtam, hogy nem tetszene neki, meg valahányszor emlegettem, mindig izélt, hogy ő nem engedi, megtiltja, de hát tojtam én le, úgy voltam vele, hogy huszonévesen, miközben amúgy dolgozom, magamnak fizetem a dolgaim, nehogy már ő mondja meg, max lesz egy kis mosolyszünet.

Nem gondolnám, hogy a részemről súlyos dolog történt. Annyi volt, hogy hazamentem koleszból, anyám megtámadott egy nyomorult piercing miatt, megvédtem magam. Ki nem dobott, nem is tudna, viszont így ezután nem túl jó hazamenni, pláne, hogy ezután mindenütt úgy fognak rám nézni, hogy agresszív vagyok, mert megütöttem anyámat, mert hát elpanaszolta gondolom boldog-boldogtalannak, falun meg terjednek a hírek.

tegnap 21:41
1 2 3
 1/25 anonim ***** válasza:
92%
"Kedves Klári! Igen, igaz amit mond, de azt elfelejtette hozzátenni, hogy önvédelem történt, miután nekem esett és ki akarta tépni a frissen csináltatott piercingem. Felnőtt vagyok és azt teszek a testemmel, amit akarok. Senkinek sincs joga rámtámadni, ha mégis, akkor jogom van megvédeni magam."
tegnap 21:47
 2/25 anonim ***** válasza:
93%
Pontosan ahogy az első írja. Aki ismeri anyádat, neked fog hinni, aki meg manipulálható, az neki. Ez egy nagyon jó alkalom arra, hogy kiderüljön milyen emberek vesznek körül.
tegnap 21:51
 3/25 anonim ***** válasza:
100%
Annyit mondasz ha megkérdezik:"Igen, megcsaptam. De csak azután, hogy ő jött nekem, mert neki nem tetszett valami, amit saját magammal csináltam"
tegnap 21:51
 4/25 anonim ***** válasza:
100%

2-es: Ha valaki jó manipulátor, inkább neki fognak hinni.

A faluba ezek után ne menj lakni, mert kiutálnak.

tegnap 21:56
 5/25 anonim ***** válasza:
96%
"A falu az a hely, ahol a szomszédod jobban tudja, mit csináltál, mint te.*
tegnap 22:26
 6/25 anonim ***** válasza:
88%

a) leszarod, ki mit gondol és cuccolsz el, amint tudsz

b) aki kérdezősködne, megírod: "Igaz, de azt a mutter mondta, hogy úgy akarta a fülemből kitépni a piercinget? Vagy szerinted ez tök oké?"

tegnap 23:40
 7/25 anonim ***** válasza:
6%

"Anyám azt terjeszti rólam a faluban, hogy agresszív vagyok, mert megpofoztam. "

"Az igaz, hogy megpofoztam..."

Tehát igaza van, agresszív vagy, hiszen megpofoztad.

ma 06:41
 8/25 anonim ***** válasza:
100%
7 az anyjától tanulta nemde?
ma 07:38
 9/25 anonim ***** válasza:
11%

8

Nyilván. De attól még igaz, amit az anyja mond.

ma 08:05
 10/25 anonim ***** válasza:
92%
#7 az önvédelem nem erőszak.
ma 08:23
1 2 3

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!