Kezdőoldal » Családi kapcsolatok » Szülő-gyermek kapcsolat » Anyám azt terjeszti rólam a...

Anyám azt terjeszti rólam a faluban, hogy agresszív vagyok, mert megpofoztam. Mit tegyek, hogy leálljon a híreszteléssel?

Figyelt kérdés

A régi ismerőseimtől kapom a kellemetlen üzeneteket, hogy igaz-e, ami terjed rólam. Rohadt gáz helyzetbe hozott, egyetem után szerettem volna visszaköltözni falura, de ez így offos.

Az igaz, hogy megpofoztam, de ennek volt egy előzménye. Piercinget szúrattam, neki nem tetszett, nekem akart jönni, hogy kiszaggassa a helyéről. Ekkor történt meg, hogy a pillanat hevében nem csak simán lefogtam, hanem a többedik próbálkozása után, hát ja... Tudtam, hogy nem tetszene neki, meg valahányszor emlegettem, mindig izélt, hogy ő nem engedi, megtiltja, de hát tojtam én le, úgy voltam vele, hogy huszonévesen, miközben amúgy dolgozom, magamnak fizetem a dolgaim, nehogy már ő mondja meg, max lesz egy kis mosolyszünet.

Nem gondolnám, hogy a részemről súlyos dolog történt. Annyi volt, hogy hazamentem koleszból, anyám megtámadott egy nyomorult piercing miatt, megvédtem magam. Ki nem dobott, nem is tudna, viszont így ezután nem túl jó hazamenni, pláne, hogy ezután mindenütt úgy fognak rám nézni, hogy agresszív vagyok, mert megütöttem anyámat, mert hát elpanaszolta gondolom boldog-boldogtalannak, falun meg terjednek a hírek.

tegnapelőtt 21:41
1 2 3
 21/25 anonim ***** válasza:
100%
19 nagyon buta vagy...😕
tegnap 10:26
 22/25 anonim ***** válasza:
100%
Én is megütném azt, aki próbálna engem megütni. Kérdező, nem vagy agresszív, csak önvédelem volt.
tegnap 10:44
 23/25 anonim ***** válasza:
91%

Az a baj hogy a kis okoskodónknak derogál elolvasni 10 sort, helyette odafossa, hogy "de agresszív, mert megütötte az anyját". Pont.

Aztán csodálkozunk, hogy ott tart az ország, ahol :( Tíz sort nem képesek egyesek értelmezni.

tegnap 10:46
 24/25 anonim ***** válasza:
100%
Ha ilyen aggresszív anyám lenne, én még a falu környékére sem mennék, mert attól félnék hogy mikor támad meg megint.
tegnap 12:21
 25/25 A kérdező kommentje:
#7 Ja, megpofoztam, miután egymás után vagy ötödjére jött nekem azért, hogy kiszaggassa a piercingemet az orromból. Fontos tényező.
tegnap 12:52
1 2 3

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!