Miért van tele a csoport olyan kérdésekkel, melyek idegbeteg agresszív apákról szólnak? Nektek is az a tapasztalatotok, hogy ők az idegbetegebbek? Mi lehet ennek az oka?
Általában az a korosztály tele frusztrációval, és hogy főleg a férfiaknál látható jobban ez az idegesség, én a katonaviseltséghez kötöm. Mert bár állítják, milyen tuti jó volt, meg ettől férfi a férfi, de valójában akkor vésték beléjük, hogy a felettes/főnök bármit megtehet, nekik pedig tűrniük kell, bármi áron. Rengeteg igazságtalanságot kellett lenyelniük.
Aztán később is visszafojtották a napi frusztrációt, pl. melóhelyen, így hol tombolták ki magukat? Otthon.
Mennyi alkoholista is van ebben a generációban. Pszichológus meg ilyenek ugye ciki, oda a bolond megy, különben sem hisznek benne.
Hát én meg pont, hogy idegbolond, egyedülálló hisztérikákat ismerek, nem keveset.
Itt az alkoholista szomszédnőm, a két kutyájával, inkább felfordul egyedül valami betegségben, minthogy legyen valakije.
Rendszeresen összeverekednek!!! a lányaival, jobb, mint a maúnika só.
Vagy az utcán a kölkükkel rikácsoló nők, a boltban, akárhol.
Mondjuk a férfiak nem is menstruálnak, ami a nőknél a fő kiváltó ok...
Hát persze, hányshzor hallani, hogy te meg ne csináld, úgyis elrontod....tipikus kontrollmániás női hozzáállás, ezért bele se kezd bármibe egy férfi otthon....
Tudnék mesélni.
Na és 7es,honnan tudod az utcán rikácsoló nőkről, hogy ők egyedülállók-e? És hol van a csodálatos apuka, miért is nincs ott a bevásárláson ő is? Akkor nem anyukának egyedül kellene húzni a gyereket.
Az én tapasztalatom az, hogy anyuka azért idegbeteg, mert apuka magasról sz*rik a gyereknevelésre, házimunkára, pedig mindkét fél dolgozik. Aztán évek alatt olyan ordenáré stílust engednek meg maguknak a feleségükkel szemben, hogy minden jóérzésű ember dob egy hátast.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!