Kezdőoldal » Családi kapcsolatok » Szülő-gyermek kapcsolat » Miért akarhatja anyu, hogy én...

Miért akarhatja anyu, hogy én is küszködjek az életben? Nehéz sorsom legyen, mint neki.

Figyelt kérdés

Rólunk: egyke vagyok, anyu 18 évesen szült engem, elvált, majd újra férjhezment, 25 évig élt egy lusta italozó emberrel, többnyire csak anyu dolgozott, rossz anyagi körülmények között élt.

Nekem anyu nővére és a nagyszülők segítettek anyagilag az egyetemi éveim alatt. Dolgoztam férjhez mentem, 2 gyerekem van(9 és 2 éves).

Január 1-én felhívtam, kértem, hogy utazzon hozzánk, mert el akarok a férjemtől költözni. Segítsen vagy egy hétig, míg intézek albérletet. Pénzt nem kértem, van 5-6 havi tartalékom

Itt jött a válasza: "Te választottad, én még rosszabbul éltem, jó dolgodban vesztél meg, nem segítek". Azóta nem hívtuk egymást.

Miért akarja, hogy én is egy rossz kapcsolatban éljek?

Mikor jól tudja, hogy milyen érzés.

tegnap 19:18
1 2 3
 1/24 anonim ***** válasza:
4%

"Segítsen vagy egy hétig, míg intézek albérletet."

Csak 1 hetet kertel, de lenne belole 1 ev, vagy orokre ott dekkolnal.

tegnap 19:20
 2/24 anonim ***** válasza:
90%
Primitív embernek tűnik, így nem várhatod, hogy segítsen
tegnap 19:22
 3/24 A kérdező kommentje:

Hol dekkolnák?

Arra kértem, hogy jöjjön hozzánk. Nem egy városban lakunk. Én kerestem volna albérletet, ő pedig segített volna addig a költözésben.

Nem hozzá kéredzkedtem.

tegnap 19:22
 4/24 anonim ***** válasza:
93%
Ha neki nem volt jó, ne legyen jó neked se. Ha téged a nagynéni meg a nagyszülők segitettek, nem tudom miért gondoltad, hogy anyádból most előjön a szamaritanusi segítségvágy. 🤷🏼‍♀️
tegnap 19:41
 5/24 A kérdező kommentje:
#4 Már csak ő él (nincs több élő rokonom), így gondoltam, hogy eljön, mivel nem pénz kellett csak az idejéből pár nap.
tegnap 19:47
 6/24 anonim ***** válasza:
91%
Megváltoztattad az "örökséget", azaz nem vitted tovább a mintát, amit vélhetően már az ő anyja is pontosan így követett generációk óta. Ezzel kvázi ellenszegültél, és ezért nem segít.
tegnap 20:15
 7/24 A kérdező kommentje:

#6 Igaz, mama is rossz házasságban élt 😔.

2 hónap eltelt, de nem tudom felhívni.

Azóta az életem is rendeződött. Lenne mit elmondani, de nem akarok felszínes beszélgetést folytatni.

tegnap 20:23
 8/24 anonim ***** válasza:
100%
Azóta elköltöztél albérletbe?
tegnap 20:42
 9/24 A kérdező kommentje:
#8 A férjem ment albérletbe. A ház közös, de mivel csak nekem nem felelt meg az ahogy élünk, ezért gondoltam, hogy nekem kell elmenni. Találtam albérletet, be is csomagoltam néhány dobozba, amikor a férjem szóllt, hogy akkor ő megy, neki könyebb költözni.
tegnap 20:46
 10/24 anonim ***** válasza:
76%
Nem akarja, hanem erősen depressziós, a saját életével sem tud mit kezdeni, a mostanival sem és nem is vár semmit az élettől, szinte közömbös lett. Ráadásul te egyetemet is végeztél, ezért úgy érzi, te többet értél már el az életben, mint ő, tehát tudod intézni a saját életedet.
tegnap 20:54
1 2 3

További kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!