Kezdőoldal » Családi kapcsolatok » Szülő-gyermek kapcsolat » Mostanában több esemény újra...

Mostanában több esemény újra és újra eszembe juttatja a kérdést : egy gyerek aki elhagyja a szülői házat, utána milyen időközönként hívja fel vagy keresi fel szüleit?

Figyelt kérdés

Vagy bizonyos esetekben a hozzá szorosan tartozó szülőt? (válás esetén)

Itt van a híres színész fura halála pl. G. H.

Itt egy kiragadott idézet a történetből :"

Általában egy-két havonta hívott, de legutóbb októberben tette ezt meg. Azon gondolkodtunk, hogy mi történt"

Én például anno huszonéves de már férjezett koromban naponta beszéltem anyámmal.

Szóval hogy van ez?

#kapcsolattartás szülővel
tegnap 19:03
 1/7 anonim ***** válasza:
100%

Szerintem nagyon kapcsolatfüggő ez. Ha jó és szoros a viszony és persze jól esik akkor a napi szintű telefonozas is teljesen normális, mint ahogy az is, hogy havonta 1-2x mondjuk ha a szülő toxikusabb, lehúzó természetű vagy egyszerűen sosem volt szoros a kapcsolat.

Nincs erre egy általános helyes válasz, családja válogatja .

tegnap 19:08
 2/7 anonim ***** válasza:
79%
Erre nincs szabály, így a kérdés is értelmetlen. Én jò kapcsolatban vagyok a szüleimmel, majdnem napi szinten beszélünk, van ahol heti 1x beszélnek, mégis jò a kapcsolat. Mindenki más!
tegnap 19:14
 3/7 anonim ***** válasza:
Az se mindegy, fiad vagy lányod van-e. A nők jellemzően szociálisabbak, ezért szorosabban tartkák a kapcsolatot, és ez elfogadottabb is, ha egy férfi 1-2 naponta felhívja a szüleit, mert jónan van velük, akkor anyuci-pici fiának van titulálva, a felesége meg balhézik vele.
tegnap 20:01
 4/7 anonim ***** válasza:
Hetente vagy kéthetente egyszer hív fel az anyám, páromat az anyja naponta többször is felhívja.
ma 01:16
 5/7 anonim ***** válasza:
Kb hetente telefonon beszélünk, olyan két hetente találkozunk. Messengeren beszélünk hét közben, ha van valami beszélnivaló. Így megy a kapcsolattartás az én szüleimmel és a férjem édesanyjával. Vele van, hogy ritkábban találkozunk, ha éppen hétvégére van beosztva, akkor hozzá nem megyünk. Bár ez ritka, de előfordul.
ma 01:55
 6/7 anonim ***** válasza:
Kapcsolat és egyénfüggő. Van amikor kb heti 4szer beszélek anyámmal van amikor 1 hétig nem beszélünk/ találkozunk.
ma 07:59
 7/7 anonim ***** válasza:

Beszélni? Szinte soha, de írni mondjuk két-háromhetente.

Máskor meg eltelik 1,5 hónap is, mert megsűrűsödnek a dolgaink, vagy épp hajtás van nálunk melóhelyen.

Naponta beszélni vele? Felnőttem, szóval nem fogok az időjárásról vagy a munkámról cseverészni "csak mert ő az anyám". :D

ma 10:28

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!