Kezdőoldal » Családi kapcsolatok » Szülő-gyermek kapcsolat » Anyám folyamatosan ellenőrizge...

Anyám folyamatosan ellenőrizgeti a számlámat, mit tegyek?

Figyelt kérdés

Szóval anyámnak van valami ismerőse a banknál, ahol mindketten vagyunk és rendszeresen ellenőrzi a számlatörténetem, hogy mire költök és aktuálisan mennyi az egyenlegem. Elvileg a testvéremét is. 21 éves vagyok és nem költöm a pénzt se drogra, se italra, se cigire, se luxustermékekre, szóval nem értem mivel érdemeltem ezt ki. Hogy honnan tudom? Ő maga mondta.

Milyen megoldást ajánlotok, hogy ezt meg tudjam valahogy akadályozni? A legtöbb banknál van szerződése szóval nem tudom mennyire oldaná meg a helyzetet, ha átmennék máshova.

Előre is köszi.

2022. dec. 31. 15:53
❮❮ 1 2 3 4 5 6 7 8 9 10
 91/96 anonim ***** válasza:
0%
"kérdező szerint"
2023. jan. 1. 11:43
 92/96 anonim ***** válasza:
90%

Ha nem akarsz rosszat se anyádnak, se az ügyintézőnek, akkor miért nem váltasz egyszerűen bankot? Lehetetlen, hogy ott is legyen besúgója anyádnak. Nem kell mondani senkinek semmit, hogy miért döntöttél így?

Számomra hihetetlen, hogy ez a megoldás miért nem lenne neked jó.

2023. jan. 1. 16:23
 93/96 A kérdező kommentje:
Mert nem akarom, hogy az ügyintéző más adatait is kiadja. De valószínűleg ez a jobb megoldás, csak simán bankot váltok.
2023. jan. 1. 16:30
 94/96 anonim ***** válasza:
100%

"nem akarom, hogy az ügyintéző más adatait is kiadja"

Akkor kénytelen leszel a bank tudomására hozni, hogy veled megtette.

2023. jan. 1. 16:40
 95/96 anonim ***** válasza:
89%

Nem a bankváltás a megoldás, mert akkor te is cinkos leszel. Meg te mondtad, hogy anyádnak mindenhol van ismerőse, nem?

Lehet más ezt nem csinálná meg, de ez egy bizalmi állás, ennek a nőnek repülnie kell! Ha én lennék a főnöke, tudni akarnék erről!

2023. jan. 2. 08:44
 96/96 anonim ***** válasza:
77%
Tíz oldalon keresztül javasoltunk mindenféle megoldást, ez se jó, az se jó, amaz se jó, a kérdező egy troll, és csak sok választ akar egy nem létező problémára.
2023. jan. 3. 06:25
❮❮ 1 2 3 4 5 6 7 8 9 10

További kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!