Kezdőoldal » Családi kapcsolatok » Szülő-gyermek kapcsolat » Hogy reagálnál ha a lányod...

Hogy reagálnál ha a lányod apja 21 év után keresne meg?

Figyelt kérdés
Egy barátnőmről van szó aki 17 évesen esett teherbe egy 20 éves sráctól de ezután nem sokkal a srác lelépett. Kiment valahova külföldre és soha nem látta a lányát nem is érdeklődött róla. Most viszont megkereste a barátnőmet azzal hogy szeretné megismerni a lányát. A lány még nem tud róla. Mit tennétek ebben az esetben?
ma 17:11
1 2
 1/13 anonim ***** válasza:
92%
21 éves a gyerek, már elég nagy, hogy el tudja dönteni kíváncsi-e az apjára. Az anya helyében biztos nem titkolnám el, mert ha az apa megkerüli és közvetlenül megkeresi a lányt, annak sok csúnya kimenete lehet. Akár az is, hogy elkezdi az anyját hibáztatni, ha mondjuk az apja telebeszéli a fejét, lekenyerezi pár ajándékkal, akármi.
ma 17:22
 2/13 anonim ***** válasza:
91%
Tehát 20 körül van a lány. Simán el lehet neki mondani, hogy mi volt a helyzet akkor és eldöntheti akarja-e megismerni a vérszerinti apját. Én nem erőltetném és nem is tiltanám, a lányon múlna, hogy mit akar.
ma 17:24
 3/13 anonim ***** válasza:
86%
A (felnott) gyerekre biznam, hogy mit akar kezdeni ezzel az infoval. Joga van megismerni az apjat,ha akarja. Ha nem, akkor nem.
ma 17:33
 4/13 anonim ***** válasza:
63%
Az anyjába küldeném.
ma 17:42
 5/13 anonim ***** válasza:
76%

Felnőtt nő az a lány, döntse el ő, hogy mit akar.

Anyaként szerintem őszintének kell lenni, pláne így, hogy nagykorú is.

Egyébként hagy károgjak egy kicsit, de sejtem mi van itt a háttérben.

Valszeg 40 felett van a pasi, és rájött, hogy nem lesz aki ápolja. Lehet épl túl van egy váláson, lehet az ex elvitte a kisebb gyerekeket, és most így nyalogatná a sebeit.

De ez csak egy megérzés.

ma 17:54
 6/13 anonim ***** válasza:
86%
Nos, az en gyerekem apja is eltűnt a szülés előtt... Ha jelentkezne, a gyereket kérdezném meg, mit szeretne.
ma 18:02
 7/13 anonim ***** válasza:
69%
Leverném rajta az elmaradt tartásdíjat 20 évre visszamenőleg.
ma 18:23
 8/13 anonim ***** válasza:
100%

Felkésziteném a lányt. Döntsön ö maga, de szerintem a lányod most 21 évesen már tudja, hogy milyen nehéz helyzetbe hagyott titeket.

Nem hiszem hogy azért jelent meg, hogy kárpótoljon az elmaradott 21 évért.

ma 18:28
 9/13 anonim ***** válasza:
100%
Az apukának fixen pénz kell.
ma 18:40
 10/13 anonim ***** válasza:
100%

Elmondanám a lányomnak, és az ő döntése lenne, hogy mi szeretne.

Joga van találkozni a vér szerinti apjával, ha kíváncsi rá, és joga van nem élni a lehetőséggel. Tiszteletben tartanám a döntését.

Volt a rokonságomban ilyen eset (unokatestvérem felesége), akivel ez megtörtént huszonévesen, és pozitív kimenetele lett. De szerintem ez a ritkábbik eset, ha valaki pici gyerek korából abban a tudatban nő fel, hogy "nem kell" a biológiai apjának, aki lelép az életéből nyom nélkül.

ma 18:51
1 2

További kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!