Helyzettől függ. Mit értünk nehezen kifizetni alatt, milyen a kapcsolat a szülőkkel, milyen és mekkora házuk van, mennyire nélkülöznek a gyerekek és jobban járnának-e a szülői házzal, stb.
ma 18:06
3/16 anonim válasza:
Lenne számunkra külön emelet szóval megoldható. Addig visszaköltöznék amíg nem találok jobb munkát/ helyet
ma 18:06
4/16 anonim válasza:
Itt azért sok múlik a szülő-gyerek(meny/vő) viszonyon és a lakhatási körülményeken. Ha alapból rossz vagy ingatag a kapcsolat, hanyagolnám, ha folyton belegyalogolnánk egymás személyes terébe, akkor is.
Mi többgenerációs házban lakunk a szüleimmel, ahogy régen az én nagyszüleimmel is úgy laktunk. Nekünk így vállalható, bár nem mondom, hogy semmi hátránya, de több az előnye. Főleg a gyerekeknek. Korábban mindkét testvéremnek volt olyan időszaka, amikor egyedül vagy családostul visszaköltözött egy időre, azzal sem volt gond. Eredetileg is terveztek a szüleim ilyennel. A férjeméknél úgy alakult a nagymamával, hogy 3 nemzedék, 3 szoba és gyerekként ezt pozitívnak élte meg. De ehhez azért olyan család is kellett. Én ilyet csak átmenetileg vállalnék be, pedig áldott jó anyósom és apósom van, vagy csak jól titkolják, hogy nem azok ;).
ma 18:20
5/16 anonim válasza:
Ha másképp nem tudnám megoldani,akkor igen. Először azt nézném,mi a jó a gyereknek. És biztos nem az,hogy anya kifizeti az albit és utána éhezünk. Anno anyu is visszaköltözött mamáékhoz és még nenikem is otthon élt. Szóval egy 3 szobás lakásban éltünk 7en,de imádtam minden percét,tényleg. Utána nenikem férjhez ment,papa meghalt,kevesebben lettünk,de gyerekként az ember hozzászokik ahhoz,hogy pl nincs külön szobája. Mi egy ágyban aludtunk tesommal. Szóval a gyerekeknek ott jó,ahol anya van,a többihez alkalmazkodnak. Ha eleve szar a viszony a szülőkkel,hát,vagy elfogadom,hogy csak ez az opció van vagy passz.
ma 18:34
6/16 anonim válasza:
Nem.
Mert akkor minek lett szülve gyereke ha nem tudom egymagam fenntartani.
Ez a baj a sok nővel szülnek felelőtlenül, aztán arra nem gondolnak mivan ha egyedül kell nevelni hosszútávon. Aztán szülőket használják ki.
ma 18:42
7/16 anonim válasza:
Kizárt.
ma 18:47
8/16 anonim válasza:
“Szülnek felelőtlenül”..mi van akkor,ha a házasság jól működik,majd 5-10 év után a férj félrelép? Vagy egyszerűen nem működik?! Ezt előre sajnos az ember nem tudja. Elég szomoru,hogy mindig a nőnek kell megoldani,hova menjen a gyerekekkel.
ma 18:47
9/16 anonim válasza:
Azt bele kell számolni, hogy egy kapcsolat bármikor szét mehet vagy bármi történhet, de a gyerek ott marad. Ja persze erre nem gondolnak, aztán utána meg megy a panaszkodàs meg hogy milyen nehéz az élet.
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik. Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!