Hogy reagálnál ha a lányod apja 21 év után keresne meg?
Figyelt kérdés
Egy barátnőmről van szó aki 17 évesen esett teherbe egy 20 éves sráctól de ezután nem sokkal a srác lelépett. Kiment valahova külföldre és soha nem látta a lányát nem is érdeklődött róla. Most viszont megkereste a barátnőmet azzal hogy szeretné megismerni a lányát. A lány még nem tud róla. Mit tennétek ebben az esetben?ma 17:11
11/18 anonim válasza:
El kell mondani a lánynak, hogy mi a helyzet és majd eldönti, hogy ő szeretne-e vele találkozni. Huszonegy évesen már elég érett ahhoz, hogy döntsön efelől, és ha olyan, mint én (huszonhárom éves vagyok, akit nevelő szülők neveltek, miután a vérszerintiek egyéves koromban lemondtak rólam), akkor nemet fog mondani. Sajnos szerintem sem az áll a háttérben, hogy szeretné megismerni a lányát, de ha mégis, volt rá huszonegy éve. Hol volt eddig? Ennyi idő elteltével ne akarjon egy olyan család részévé válni, amit ő borított fel azzal, hogy elhagyta azt.
12/18 anonim válasza:
Mindenesetre az illető nem az apja, hanem egy spermadonor. Nem javasolnám a gyerekemnek, hogy találkozzon vele. Egyáltalán minek akar? Ebből nem lesz család, idegenek.
14/18 anonim válasza:
joga van a lányomnak tudni, hogy a spermadonor felbukkant a környéken, és valószínűleg meg fogja őt keresni, mert pénz vagy szolga kéne neki, ne érje váratlanul...
15/18 anonim válasza:
Mint az én apám. Az is lelépett, gyerektartást se fizetett, direkt feketén dolgozott egész életében, majd 22 éves koromban hirtelen az apám akart lenni. Mondjuk én tudtam ki ő és gyűlöltem.
Én azt hazudnám hogy elvetettem a gyereket/inkubátorba tettem mert nem tudtam volna felnevelni/ mástól van a gyerek. Nem akarnám, hogy kapcsolatba lépjenek. Semmi jó nem sülne ki belőle.
16/18 anonim válasza:
Ha most 1990-et irnánk és nyugatra szökött még 1970-ben, akkor megérteném, de most 2025-ben nem.
17/18 anonim válasza:
A lány dolga a reagálás/nemreagálás, nem az anyáé.
18/18 anonim válasza:
Eddig egy dolog nem merült fel ami szerintem nagyon is lényeges. A lány mit tud a nemzéséröl. Mert gondolom, azért az idök folyamán megkérdezte az anyját, hogy ki is az ö apukája? Eddig milyen választ kapott erre????
További kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!