Anyám folyamatosan ellenőrizgeti a számlámat, mit tegyek?
Szóval anyámnak van valami ismerőse a banknál, ahol mindketten vagyunk és rendszeresen ellenőrzi a számlatörténetem, hogy mire költök és aktuálisan mennyi az egyenlegem. Elvileg a testvéremét is. 21 éves vagyok és nem költöm a pénzt se drogra, se italra, se cigire, se luxustermékekre, szóval nem értem mivel érdemeltem ezt ki. Hogy honnan tudom? Ő maga mondta.
Milyen megoldást ajánlotok, hogy ezt meg tudjam valahogy akadályozni? A legtöbb banknál van szerződése szóval nem tudom mennyire oldaná meg a helyzetet, ha átmennék máshova.
Előre is köszi.
58#
Rohadt nehéz feljelenteni a saját anyádat!!
"ha függ tőle anyagilag, esetleg otthon él akkor eszköztelen"
Nem, akkor sem. Ezt akkor sem teheti meg az anyja, csak akkor, ha a kérdező hagyja, ha nem tesz ellene panaszt a banknál.
"Rohadt nehéz feljelenteni a saját anyádat!!"
Ha sikerül szembenézni vele, hogy miket tesz, akkor egy egészséges mértékű igazságérzettel menni fog (ha nem is nagy öröm).
65
És mi a francot kerestél anyósod számítógépén amúgy? Vagy te is egy játékoskedvű kommentelő vagy, ugye.
Szerintetek, ha anyu ezt megmeri tenni a gyerkével, akkor , hogy nevelhette?
A kérdező félva reakciójától,egyértelműen.
Én tudom,hogy igazatok van,de ha arra volt nevelve, hogy nem normális ha privátszférája van,mert akkor az anyja elkezdi vádolni, hogy titkai vannak,akkor mit vártok tőle?!
Az én szüleim azt mondták fiatal koromban ,hogy mentális beteg vagyok , ha nem engedem, hogy beleolvassanak a leveleimbe,nem mondtam el nekik valamit, anyám kiborult, hogy nem mászkálhatott be a fürdőbe mikir öltöztem. Meg is lett a hatása. Nem volt egyszerű őket kizárni az életemből. Tudom,hogy a kérdezőnél más a helyzet(vagy remélem) , de én tudom milyen nehéz nemet mondani ezeknek a tipusú embereknek, ha arra lettél nevelve, hogy nekik mindent szabad veled szemben!
68#
Ezt lehet névtelenül? Mert az lenne az igazi.
Lehet névtelenül is feljelentést tenni:
További kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!