Kezdőoldal » Családi kapcsolatok » Szülő-gyermek kapcsolat » Mit tehetek a lányom nem ad...

Mit tehetek a lányom nem ad húst 1,5 éves gyermekének?

Figyelt kérdés
Ők sem esznek húst így a kicsinek sem ad. Hiába beszéltem már vele erről, nem hajlandó neki húst adni. Nálunk sem eszi meg a kicsi a húst, mert nics hozzá szokva.

2022. ápr. 28. 12:43
❮❮ ... 5 6 7 8 9 10 11 12 13 14 ... ❯❯
 81/153 anonim ***** válasza:
100%
80. Igen, egy jó szülőnek illenék megszabni, hogy mit kóstolhat a gyereke, és mit nem.
2022. ápr. 29. 08:06
 82/153 anonim ***** válasza:
84%

Nem értem, akik a vega táplálkozás ellen harcolnak, linkeljenek már egy tudományos cikket ahol ezt taglalják, hogy a gyerekeknek kötelező a hús, különben betegek.

Ha lehet, ne 1950ből.

Utána azt megvitathatjuk, eddig egyelőre csak baromságokat puffogtattok, mint vélemény.

2022. ápr. 29. 08:07
 83/153 anonim ***** válasza:
19%
Értelemszerűen nem a kisgyerekekről beszéltem :D Mekkora egó kell már ahhoz hogy azt hidd, hogy csak is a te életmódod lehet a legjobb, a más nézőpontját meg szarjuk le mert az övé invalid. Akik itt habzószájjal védik a vegetáriánus életmódot, azok ugyanolyan szektások mint akik a hús hússal zabálnák. Egy csepnyit nem vagytok jobbak a másiknál. Szempillantás nélkül belekényszerítenétek másokat a saját nézőpontotokba, még akkor is ha a másik nem akarja. Egy gyerek függ tőled, neked kell megmutatni neki a világot, mutatni impulzusokat cenzúra nélkül, nem indoktrinálni a saját nézőpontodat egy tőled teljesen külön egyénre.
2022. ápr. 29. 08:27
 84/153 anonim ***** válasza:
27%

"Mekkora egó kell már ahhoz hogy azt hidd, hogy csak is a te életmódod lehet a legjobb, a más nézőpontját meg szarjuk le mert az övé invalid"

Bszki, pont erre írtam, hogy linkelj cikket. Persze, hogy invalid a saját vélemény, mivel nem bizonyító erejű.

2022. ápr. 29. 08:31
 85/153 anonim ***** válasza:
76%
Ha neked jó hogy vega vagy, király! Más meg lehet a hús szereti enni. Valaki meg vegyesen. Itt senkinek sincs igaza hogy ez az egy igazi táplálkozási életmód. Mindenkinek szíve joga eldönteni mit akar. Ezért kell kipróbálni elötte. Nem tetszik a hús? Akkor nem eszel. Nem tetszik a zöld? Akkor edd a húst. Nem tudom miért kell gyerek elől elvenni ezt a lehetőséget. Csak cenzúráztok ezzel.
2022. ápr. 29. 08:31
 86/153 anonim ***** válasza:
71%

83-as: akkor te adnál a gyerekednek kutyahúst, denevérhúst, vagy kígyót, mert máshol esznek ilyeneket? Mondván, hogy madj a gyerek eldönti, mit akar enni?

Mert nagyon kétlem, söt megkockáztatom, hogy ha igennel válaszolsz, akkor nem mondasz igazat!

MINDENKI úgy eteti a gyerekét, ahogy ö maga helyesnek tartja, ez tény, erröl nem lehet vitatkozni.

Emellett a kérdésben szereplö gyerek NEM AKARJA megenni a húst, akkor sem, ha a nagyszülö akar neki adni - szóval a gyerek is a húsmentes étrend MELLETT van!

2022. ápr. 29. 08:32
 87/153 anonim ***** válasza:
86%

"Nem tetszik a zöld? Akkor edd a húst. "

Igen, szrjuk le, ha a gyereknek 5 évesen nem tetszik a zöld, adjunk neki helyette húst meg csipszet. Elvégre el tudja dönteni, hogy mit akar enni, annyi élettapasztalata es belátása van az 5 évével.

2022. ápr. 29. 08:34
 88/153 anonim ***** válasza:
69%

84

Nem feltétlen neked írtam, mert nekem nincs bajom a vegetáriánus étkezéssel, mivel én sem eszem hús. Engem csak az dühít fel mikor a két oldal vagdalózik a saját hülyeségén, és ezzel embereket belekényszerítenek dolgokba. Igenis kóstolja meg az a gyerek húst. Ha nem tetszik neki késöbb akkor majd nem eszi. Ugyanezt írnám annak is aki csak hússal etetné a gyerekét.

2022. ápr. 29. 08:36
 89/153 anonim ***** válasza:
16%

Hát ezzel mellé nyúltál mert én pl megkóstolnám ezeket a húsokat ha normális forrásból valók ¯\_(ツ)_/¯ Nem eszem a csirkét disznó marhát, lehet pont ezek meg tetszenének, ha nem kóstolom meg honnan tudjam?

Amúgy meg egy pár válasszal ezelött meg valaki azon sírt hogy kiskorában hússal etették akkor döntsétek már el az álláspontotokat ¯\_(ツ)_/¯

2022. ápr. 29. 08:42
 90/153 anonim ***** válasza:
100%

Szerintem amíg a gyerekek fele túlsúlyos meg vérszegény már 10 évesen itt Magyarországon, addig abszurd azt vitatni, kell-e hútik adni vagy nem.

A szülők javarésze tök egézsségtelenül eteti a gyerekét akkor is, ha húst ad neki, reggelire nyomja a kakaót a cukros brióssal, ebédre tejfölös tészta meg liszttel rántott leves, mellette üdítő, nasi ebédre, nasi uzsira, nasi vacsorára. Alig esznek a gyerekek normális, tápanyagban dús ételt, friss zöldséget és gyümölcsöt, de közben agyon vannak zabáltatva. Az elhízás tény, nem én állítom.

Olyan furcsa, ez senkit nem zavar? Mindenki úgy eteti a gyerekét, ahogy neki tetszik, nem azokat kéne megszólni első körben, aki nem ad húst, de egyébként egészséges a gyereke, hanem a sok kövér disznó gyerek szüleit például.

De a többségnek mindegy, csak húst kapjon a gyerek, amúgy lehet egészségtelenül etetni.

2022. ápr. 29. 08:55
❮❮ ... 5 6 7 8 9 10 11 12 13 14 ... ❯❯

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!