Kezdőoldal » Családi kapcsolatok » Szülő-gyermek kapcsolat » Mit tehetek a lányom nem ad...

Mit tehetek a lányom nem ad húst 1,5 éves gyermekének?

Figyelt kérdés
Ők sem esznek húst így a kicsinek sem ad. Hiába beszéltem már vele erről, nem hajlandó neki húst adni. Nálunk sem eszi meg a kicsi a húst, mert nics hozzá szokva.

2022. ápr. 28. 12:43
1 2 3 4 5 6 7 8 9 10 ... ❯❯
 1/153 anonim ***** válasza:
91%
Semmit.
2022. ápr. 28. 12:48
 2/153 anonim ***** válasza:
62%
Semmit nem tehetsz, mert nem te vagy a gyerek anyja, és ne is akarj tenni, semmi baja nem lesz a vegetariánus gyereknek.
2022. ápr. 28. 12:48
 3/153 anonim ***** válasza:
53%

Semmit nem kell tenned. Az emberi szervezetnek nincs kötelezően húsra, másból is be lehet vinni a tápanyagokat. Nem szoktak éhen halni a vega és vegán gyerekek.

Biztos te is követték olyan nevelési elveket, amivel más nem értett egyet, és gondolom, neked sem tetszett volna, ha valaki belemagyaráz a gyereknevelésedbe.

2022. ápr. 28. 12:50
 4/153 anonim ***** válasza:
65%

Semmit, viszont elfogadóbb és megértőbb személlyé változhatnál.

Nagyon sok ember van aki egy életen át nem eszik húst és messze tovább és egészségesebben élnek, mint egy átlagos ember.

- egy húsevő

2022. ápr. 28. 12:53
 5/153 anonim ***** válasza:
61%
Sajnos semmit. Ha ő , mint anya, úgy dönt hogy elvesz egy fejlődésben lévő gyerektől egy fontos fehérjeforrást, remélhetőleg legalább nem olyan ostoba hogy nem pótolja másként. Ha a gyereket megnyomorítja, nem fejlődik rendesen, a védőnő úgyis lépni fog.
2022. ápr. 28. 12:56
 6/153 anonim ***** válasza:
62%
Semmit, nem lesz baja ha nem eszik húst.
2022. ápr. 28. 12:58
 7/153 anonim ***** válasza:
82%
Csak pótolja rendesen, ezt még hozzátennèm.
2022. ápr. 28. 12:59
 8/153 anonim ***** válasza:
52%
De bizony hogy lehet baja ha anyuci nem figyel oda nagyon a táplálkozására. Egy fejlődésben lévő gyereket könnyű tönkretenni. Értem én hogy anyu meg a csávója is ennek a divathisztinek hódol, de egy fejlődésben lévő gyerektől megvonni a fehérjéket.. Majd tömheti fincsi kis génkezelt szójával helyette, mert az olyan egészséges.
2022. ápr. 28. 13:01
 9/153 anonim ***** válasza:
28%
Tudod, hogy a rákos betegeknek először is a húsevést tiltja meg az orvos?
2022. ápr. 28. 13:04
 10/153 anonim ***** válasza:
68%

"egy fejlődésben lévő gyerektől megvonni a fehérjéket"

Általános iskolában kimaradtál biológia órán?

Mondhatni mindenben van fehérje, a gabonában, zöldségben, olajos magvakban is. Az emberi szervezet pedig komplettál, azaz magának rakja össze a teljes értékű fehérjét olyan arányban, amilyenben szüksége van rá. Még az állati fehérjét sen egy az egyben veszi át, először lebontja és utána rakja össze ismét, mert nem ugyanaz a fehérjeszerkezetünk, mint az állatoknak, nem ugyanarra van szükségünk.

Annyira furcsa, hogy ma még vannak ilyen tudatlan, buta emberek a témában, mikor már számtalanszor tök érthetően leírták ezt. Én húsevő vagyok, mégis tudom.

2022. ápr. 28. 13:04
1 2 3 4 5 6 7 8 9 10 ... ❯❯

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!