Hogy reagálnál, ha a 15 éves lányod összejönne egy 19 éves lánnyal?
Gimiben/koliban ismerték meg egymást, a lányod elsőéves, a barátnője meg végzős.(még mielőtt törlik a túl alacsony kor miatt a kérdést, nem én vagyok a 15 éves lány a sztoriban)
Mit reagálnál erre a helyzetre?
Szerintem már volt.
Kíváncsi lennék a 19-es személyiségére, aztán elválik. A lányomat felkészíteném, hogy nem fog sokáig tartani.
7: az Év Szülője
Grat!
(nem irónia)
Melyik részére?
A korkülönbség nekem egy túl nagy, annak nem örülnék, de legalább tényleg nem lesz terhes.
Az a része, hogy lány nem zavarna, HA hazahozza bemutatni, tényleg szeretik egymást és normális.
Semmi különöset nem reagálnék. Legyenek boldogok, és megkérném a lányom, hogy ha úgy érzi komolyodik majd a kapcsolat, és készen áll, hozza el, pl kajálni, mutassa be hogy megismerhessem:)
Annak azért örülnék, hogy legalább még véletlenül se lesz 15 évesen terhes...azt pl viszont sajnálnám, hogy ha együtt maradnak és itthon, akkor nem fognak tudni összeházasodni, így én sem lehetnék ott az esküvőjükön..:(
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!