Kezdőoldal » Családi kapcsolatok » Szülő-gyermek kapcsolat » Mit tehetek a lányom nem ad...

Mit tehetek a lányom nem ad húst 1,5 éves gyermekének?

Figyelt kérdés
Ők sem esznek húst így a kicsinek sem ad. Hiába beszéltem már vele erről, nem hajlandó neki húst adni. Nálunk sem eszi meg a kicsi a húst, mert nics hozzá szokva.

2022. ápr. 28. 12:43
❮❮ ... 6 7 8 9 10 11 12 13 14 15 ... ❯❯
 91/153 anonim ***** válasza:
77%
Hát szerintem bőven elég lenne a gyereknek kb fele annyi hús mint amennyi zöldséget eszik 🤷🏻‍♀️ Az abszolút ideális az lenne ha a tányér fele zöldség lenne, negyede hús, és negyede szénhidrát. De nem a hústól híznak főleg az emberek. Hanem a túlzott szénhidrát zabálástól 💀 De ki csodálkozik? A zöldség és a hús ára is az egekben van.
2022. ápr. 29. 09:03
 92/153 anonim ***** válasza:
88%
A vegetáriánusok általában sokkal inkább odafigyelnek az egészséges étkezésre, mint a mindenevők, ahol tenyleg gyakori a pizza-rántotthús-sültkrumpli-energiaital-almáspite étrend.
2022. ápr. 29. 09:11
 93/153 anonim ***** válasza:
85%

Semmit, ugyanis az emberi szervezetnek nincs szüksége állati fehérjére.

Amíg kielégítő a fehérjepótlás - pl hüvelyesekben rengeteg van -, addig semmi baj.

A vas meg olyan, hogy én annak ellenére folymatosan vashiányos vagyok, hogy eszem húst heti 3x.

2022. ápr. 29. 11:01
 94/153 anonim ***** válasza:
75%

83as, az ugye nem zavar, hogy a kérdező akar húst adni a gyereknek, s olyan kulcsszavakat ad meg, hogy felelőtlenség (hogy anyuka vegetáriánusként neveli), meg betegség.

Fent vki írta, hogy kell a vörös hús -nem csak abban van vas..

2022. ápr. 29. 11:01
 95/153 anonim ***** válasza:
22%

De, vannak olyan dolgok amiket csak husevessel lehet bevinni.

Nem véletlenül van mindenféle hianybetegseguk a vegaknak.

Persze ezt leszamitva általában egészségesebben etkeznek de a jó az lenne ha rajonnenek az emberek hogy az egészséges etkezesben a hús is szerepel és van a ketpofara pörkölt zabalas és a vegetarianizmus között egy átmenet is.

Kérdező, sajnos nem tudsz mit tenni. Ha hallgatsz azokra akik csaladsegitot meg ilyeneket ajánlanak valószínűleg egy életre elasod magad a lanyodnal és többet nem látod az unokad. Nem jó neki ez a helyzet de nem fog belehalni. Ha az lenne a baj hogy cigizik a gyerek arca mellett az sem lenne jó, de akkor sem jelentened fel csak nem tetszene a dolog.

2022. ápr. 29. 14:46
 96/153 anonim ***** válasza:
78%

"De, vannak olyan dolgok amiket csak husevessel lehet bevinni.

Nem véletlenül van mindenféle hianybetegseguk a vegaknak"

Ezredszerre írom, támasszátok már alá valamivel, bszki, mert ez így csak saját seggből rántott vélemény.

2022. ápr. 29. 14:49
 97/153 anonim ***** válasza:
81%
Vega vagyok, semmilyen hiánybetegségem nincs.
2022. ápr. 29. 15:15
 98/153 anonim ***** válasza:
83%

Ilyenkor mindig leírják, hogy vannak dolgok, amiket csak hússal lehet bevinni, de sosem írják le mi az, tudományos bizonyítékot meg pláne nem linkelnek hozzá :D

Csak szerintük így van, és kész.

Ja nem, olvastam már ilyen Szendi Gáboros paleo linket mint tudományos forrást :D

2022. ápr. 29. 15:20
 99/153 anonim ***** válasza:
80%

Azért a vegaság/vegánság nem abból áll, hogy nem eszem húst, azt csá. Rengeteg mindennel lehet pótolni a fehérjét ami egyáltalán nem olyan káros, mint az antibiotikumos, bolti csirkehús.

Gondolom nem akarsz okosabb lenni a gyermekorvosnál és a védőnőnél.

Az meg külön gusztustalan, hogy annak ellenére erőltetnéd a gyerekbe a húst, hogy az nem akarja megenni. Az én gyerekem konkrétan MAGÁTÓL rühelli a húst, soha nem ette meg. 3 éves, makk egészséges.

Szóval szerintem a lányod helyében én is megpróbálnék beléderőltetni egy adag szart amit nem szeretsz/nem eszel, aztán meglátjuk hogy reagálsz.

2022. ápr. 29. 16:09
 100/153 anonim ***** válasza:
76%
Nekem sincs hiánybetegségem, holott sosem ettem húst. Sőt, egy ideje majdnem vegán vagyok.
2022. ápr. 29. 16:51
❮❮ ... 6 7 8 9 10 11 12 13 14 15 ... ❯❯

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!