Kezdőoldal » Családi kapcsolatok » Szülő-gyermek kapcsolat » Mit tehetek a lányom nem ad...

Mit tehetek a lányom nem ad húst 1,5 éves gyermekének?

Figyelt kérdés
Ők sem esznek húst így a kicsinek sem ad. Hiába beszéltem már vele erről, nem hajlandó neki húst adni. Nálunk sem eszi meg a kicsi a húst, mert nics hozzá szokva.

2022. ápr. 28. 12:43
 141/153 anonim ***** válasza:
92%

Leírtam, hogy nem elég, hogy azt mondod, hogy menjek el és nézzem meg az idiótádat mert ebből nem következik, hogy minden vega idióta.

Erre azt válaszolod, hogy menjek el máshova és nézzem meg a másik idiótádat.

I'm out.

2022. máj. 1. 15:25
 142/153 anonim ***** válasza:
5%
#142 Nem csak azt mondtam. Fölhoztam egy konkrét esetet, azaz a bioboltot. Elég csak oda betenni a lábadat és a vásárlókkal elbeszélgetned. De akkor konkretizáljunk mégjobban. Még 2013 körül lehetett fényevős botrány, amikor a szülők a vízfejűséggel diagnoztizált gyereküket nem vitték el további kivizsgálásokra, hanem felkerestek egy természetgyógyászt. Nyílván a kisbaba meghalt. A szülők nemcsak vegetáriánusok voltak, hanem spirituális beállítottságúak és minden élelmiszerük bio volt, ezt a híradóban mondták. Ez egy konkrét eset, ahol az elkövetők spiris-vega ortorexiások voltak és a hülyeségük a gyerek életéve került.
2022. máj. 1. 15:34
 143/153 anonim ***** válasza:
18%

De tudok mégjobbat. Amerikában a nyers-vegán szülők halálra éheztették a gyereküket.

Hollandiában pedig tiltja a törvény, hogy egy gyereket vegánnak neveljenek, mert ez az étrend veszélyezteti a gyerek egészséges fejlődését.

2022. máj. 1. 15:37
 144/153 anonim ***** válasza:
82%

Tehát mondtál két példát és most úgy érzed igazad van és neked ebből következik, hogy a vegánok 99%-a idióta.

Nem a vegánsággal van a baj, hanem azzal, hogy sokan nem néznek utána, hogy hogyan kell megfelelően táplálkozni, ha valaki ezt elkezdi. Persze, meg tudod csinálni, a krumplistésztát is vegán módra, sőt még rengeteg ételt, de csak ezeken nem lehet élni, mert akkor elhiszem, hogy valakinek hiánybetegsége alakul ki. A hangsúly itt azon van, hogy tájékozódni kell, mielőtt valaki elkezd egy életmódot. Ez pedig nem csak a vegánságra igaz. Vannak ilyen "térítő" vegánok, meg akiktől én is a falra màszok és elég szomorú, hogy miattuk vagyok én is idiótának beállítva. Én például az illóolajokban sem hiszek. Biztos van jó hatása, de nekem placebónak tűnik, ha hiszel benne, akkor jobban is leszel tőle. (Főleg amilyen áruk van, 4000-5000 pár ml). Úgyhogy ne állíts be mindenkit idiótának. Van akinek ez megtetszik, jól utána olvas és megfelelően felkészülve kezdi el, meg van aki nem. (De ez a kevesebb)

2022. máj. 1. 16:25
 145/153 anonim ***** válasza:
77%

Szóval te ismersz kb 10 idióta vegát.

Én meg ismerek kb 11 nem idióta vegát.

Bibibí, nekem van igazam, a vegák mind normálisak.

Csak, hogy a szinteden érveljek.

2022. máj. 1. 16:30
 146/153 anonim ***** válasza:
84%

127es, akkor átfogalmazom, mert nyilvánvalóan nem érted.

Nincs a húsban semmi olyan létfontosságú dolog, amit mással, ami nem döglött állat, ne tudnál bevinni.

2022. máj. 1. 19:34
 147/153 anonim ***** válasza:
27%
#146 csak tudod ezen a száraz kontinentális éghajlaton nem teremnek egész évben a zöldségek-gyümölcsök. Ha nincsen szezonja ezeknek akkor csak vegyszerezett rosszminőségű vackokat tudsz beszerezni. De nyáron is hiába eszed a zöldséget, sajnos a mai zöldségeknek már nem olyan magas a vitamintartalma. Szóval húsra igenis szükségünk van. Indiában nem véletlen könnyebb vegetáriánusnak lenni, sőt azon az éghajlaton fenntarthatóbb. De itt Európában nem.
2022. máj. 1. 22:19
 148/153 anonim ***** válasza:
24%
#145 az előbb leírtam egy konkrét esetet, amikor a fényevő-vega-spiris szülők nem vitték korházba a beteg gyereküket és emiatt meghalt. 2013-ban történ itt Magyarországon. Érdekes módon ezen tény fölött elsiklasz....
2022. máj. 1. 22:22
 149/153 anonim ***** válasza:
92%

Persze, hogy elsiklok. Mert egy kiragadott eset.

De tessék, egy másik kiragadott eset neked, mint ellenérv, 2013ban történt Magyarországon: vega voltam, és nem haltam bele, a gyerekemet sem öltem meg vele.

Még mindig nem érted, hogy nem egy-egy esetet kéne kiemelni. És mielőtt leírod a következő baromságot: nem, három eset sem bizonyító erejű.

2022. máj. 1. 22:27
 150/153 anonim ***** válasza:
93%

148as, most vegán, vagy fényevő?

Amúgy meg, én tudok olyan példát, amikor a vallásos szülők nem vitték kórházba a gyereket, mert imádkoznak, és az meghalt.

Tehát, aki hívő, az mind idióta.

Kb ez a logikád.

2022. máj. 1. 22:40

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!