Mit tehetek a lányom nem ad húst 1,5 éves gyermekének?
Leírtam, hogy nem elég, hogy azt mondod, hogy menjek el és nézzem meg az idiótádat mert ebből nem következik, hogy minden vega idióta.
Erre azt válaszolod, hogy menjek el máshova és nézzem meg a másik idiótádat.
I'm out.
De tudok mégjobbat. Amerikában a nyers-vegán szülők halálra éheztették a gyereküket.
Hollandiában pedig tiltja a törvény, hogy egy gyereket vegánnak neveljenek, mert ez az étrend veszélyezteti a gyerek egészséges fejlődését.
Tehát mondtál két példát és most úgy érzed igazad van és neked ebből következik, hogy a vegánok 99%-a idióta.
Nem a vegánsággal van a baj, hanem azzal, hogy sokan nem néznek utána, hogy hogyan kell megfelelően táplálkozni, ha valaki ezt elkezdi. Persze, meg tudod csinálni, a krumplistésztát is vegán módra, sőt még rengeteg ételt, de csak ezeken nem lehet élni, mert akkor elhiszem, hogy valakinek hiánybetegsége alakul ki. A hangsúly itt azon van, hogy tájékozódni kell, mielőtt valaki elkezd egy életmódot. Ez pedig nem csak a vegánságra igaz. Vannak ilyen "térítő" vegánok, meg akiktől én is a falra màszok és elég szomorú, hogy miattuk vagyok én is idiótának beállítva. Én például az illóolajokban sem hiszek. Biztos van jó hatása, de nekem placebónak tűnik, ha hiszel benne, akkor jobban is leszel tőle. (Főleg amilyen áruk van, 4000-5000 pár ml). Úgyhogy ne állíts be mindenkit idiótának. Van akinek ez megtetszik, jól utána olvas és megfelelően felkészülve kezdi el, meg van aki nem. (De ez a kevesebb)
Szóval te ismersz kb 10 idióta vegát.
Én meg ismerek kb 11 nem idióta vegát.
Bibibí, nekem van igazam, a vegák mind normálisak.
Csak, hogy a szinteden érveljek.
127es, akkor átfogalmazom, mert nyilvánvalóan nem érted.
Nincs a húsban semmi olyan létfontosságú dolog, amit mással, ami nem döglött állat, ne tudnál bevinni.
Persze, hogy elsiklok. Mert egy kiragadott eset.
De tessék, egy másik kiragadott eset neked, mint ellenérv, 2013ban történt Magyarországon: vega voltam, és nem haltam bele, a gyerekemet sem öltem meg vele.
Még mindig nem érted, hogy nem egy-egy esetet kéne kiemelni. És mielőtt leírod a következő baromságot: nem, három eset sem bizonyító erejű.
148as, most vegán, vagy fényevő?
Amúgy meg, én tudok olyan példát, amikor a vallásos szülők nem vitték kórházba a gyereket, mert imádkoznak, és az meghalt.
Tehát, aki hívő, az mind idióta.
Kb ez a logikád.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!