Kezdőoldal » Családi kapcsolatok » Szülő-gyermek kapcsolat » Mit tehetek a lányom nem ad...

Mit tehetek a lányom nem ad húst 1,5 éves gyermekének?

Figyelt kérdés
Ők sem esznek húst így a kicsinek sem ad. Hiába beszéltem már vele erről, nem hajlandó neki húst adni. Nálunk sem eszi meg a kicsi a húst, mert nics hozzá szokva.

2022. ápr. 28. 12:43
 101/153 anonim ***** válasza:
15%
Minden vega ismerősöm vérszegény. Kedves vegak, lehet magyarázkodni miért.
2022. ápr. 29. 18:22
 102/153 anonim ***** válasza:
82%

Én négy éve nem eszem semmiféle állati terméket, azóta a vassal vigyázni kell, mert túl sok kezd lenni.

Nem kell semmit magyarázkodni, mert nem igaz az állításod.

Gondolom, van két "vega" ismerösöd, akik a sülthús-krumpli összetételü étkezésekböl kihagyták a húst és ezért van problémájuk. De ez nem azért van, mert nem esznek húst.

Söt megkockáztatom, hogy elötte is vérszegények voltak, illetve a húst is evö ismeröseid többsége is vérszegény.

2022. ápr. 29. 18:35
 103/153 anonim ***** válasza:
77%

"Minden vega ismerősöm vérszegény."

A vérszegénység általános probléma mindenhol, én eszek húst, mégis az vagyok :D

2022. ápr. 29. 18:39
 104/153 anonim ***** válasza:
83%
"Minden vega ismerősöm vérszegény." Meg minden NEM vega ismerösöm is
2022. ápr. 29. 19:02
 105/153 anonim ***** válasza:
30%

"Gondolom, van két "vega" ismerösöd, akik a sülthús-krumpli összetételü étkezésekböl kihagyták a húst és ezért van problémájuk"

A legtöbb vega így van ezzel. Mert egyszerűen macerás utána járni és úgy alakítani az etrendjuket és változatosan főzőcskézni hús nélkül hogy az egészséges legyen. Ezért inkább eszi a peksutit meg a mű kaját.

És azt gondolja hogy minden jó, mert azt az ördögtől való húst viszont nem.

2022. ápr. 29. 19:06
 106/153 anonim ***** válasza:
78%
Még mindig itt tartotok? :D
2022. ápr. 29. 19:14
 107/153 anonim ***** válasza:
84%

Az, hogy linkeljetek bizonyítékot, nálatok kimerül annyiban, hogy van egy vega vérszegény ismerősötök.

Azért ehhez ritka alacsony IQ kell, hogy ezt se fogja fel az ember.

2022. ápr. 29. 19:25
 108/153 anonim ***** válasza:
84%

Igen, ha még egészségesen is él emellett, akkor meg végleg gyújtjuk a máglyát ebben az országban.

Úristen utolsó...

2022. ápr. 29. 19:29
 109/153 anonim ***** válasza:
75%

Hűha, jóga és gyógytea, micsoda ártalmas dolgok!

A "minden vega ismerősöm vérszegény " hez meg: -én pl nem vagyok vérszegény, sose voltam. Na, ezt magyarázd meg.

2022. ápr. 29. 20:15
 110/153 anonim ***** válasza:
12%

A vegák legtöbb esetében, főleg, ha egy házaspárról van szó, valamilyen spiris agymosás után lesznek vegák. Utána egyre nyitottabbak lesznek az alternatív "orvoslásra", ami magába foglalja a gyógyteákat és a jógát. Teljesen milyen az illető vérképe, ha egy ezoterikus agyhalottról van szó. Lehet, hogy a vega szülőnek jó a vérképe, de a vegának nevelt gyereknek nem biztos. Nagyon felelőtlen dolog ilyen szinten rendelkezni a gyerek testéről.

Hogy mégis hogy lehet egy vegetáriánusnak tökéletes a vérképe? Én nem mondom,hogy a vegetarianizmus önmagában rossz lenne. DE nagyon nem mindegy, hogy valaki miért vegetárianus. Vannak emberek, akik elé a legjobb húsokat teheted, akkor sem fut össze a szájukban a nyál, mert képtelenek beindulni rá. Ez alkati kérdés, hogy valaki mennyire húsevő. Ami meg az indiaiakat illeti, ott a vegetarianizmusnak több ezer éves hagyománya van, azért az nagyon más, ott az emberek anyagcseréje erre az életmódra állt rá. Ráadásul Indiában meleg van, zöldségek-gyümölcsök tömegével teremnek egész évben, ott jobban megéri vegetáriánusnak lenni. De az európai ember gyomra nem úgy fejlődött ki, az más dolog, hogy vannak kivételek.

2022. ápr. 30. 12:32

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!