Mit tehetek a lányom nem ad húst 1,5 éves gyermekének?
Én négy éve nem eszem semmiféle állati terméket, azóta a vassal vigyázni kell, mert túl sok kezd lenni.
Nem kell semmit magyarázkodni, mert nem igaz az állításod.
Gondolom, van két "vega" ismerösöd, akik a sülthús-krumpli összetételü étkezésekböl kihagyták a húst és ezért van problémájuk. De ez nem azért van, mert nem esznek húst.
Söt megkockáztatom, hogy elötte is vérszegények voltak, illetve a húst is evö ismeröseid többsége is vérszegény.
"Minden vega ismerősöm vérszegény."
A vérszegénység általános probléma mindenhol, én eszek húst, mégis az vagyok :D
"Gondolom, van két "vega" ismerösöd, akik a sülthús-krumpli összetételü étkezésekböl kihagyták a húst és ezért van problémájuk"
A legtöbb vega így van ezzel. Mert egyszerűen macerás utána járni és úgy alakítani az etrendjuket és változatosan főzőcskézni hús nélkül hogy az egészséges legyen. Ezért inkább eszi a peksutit meg a mű kaját.
És azt gondolja hogy minden jó, mert azt az ördögtől való húst viszont nem.
Az, hogy linkeljetek bizonyítékot, nálatok kimerül annyiban, hogy van egy vega vérszegény ismerősötök.
Azért ehhez ritka alacsony IQ kell, hogy ezt se fogja fel az ember.
Igen, ha még egészségesen is él emellett, akkor meg végleg gyújtjuk a máglyát ebben az országban.
Úristen utolsó...
Hűha, jóga és gyógytea, micsoda ártalmas dolgok!
A "minden vega ismerősöm vérszegény " hez meg: -én pl nem vagyok vérszegény, sose voltam. Na, ezt magyarázd meg.
A vegák legtöbb esetében, főleg, ha egy házaspárról van szó, valamilyen spiris agymosás után lesznek vegák. Utána egyre nyitottabbak lesznek az alternatív "orvoslásra", ami magába foglalja a gyógyteákat és a jógát. Teljesen milyen az illető vérképe, ha egy ezoterikus agyhalottról van szó. Lehet, hogy a vega szülőnek jó a vérképe, de a vegának nevelt gyereknek nem biztos. Nagyon felelőtlen dolog ilyen szinten rendelkezni a gyerek testéről.
Hogy mégis hogy lehet egy vegetáriánusnak tökéletes a vérképe? Én nem mondom,hogy a vegetarianizmus önmagában rossz lenne. DE nagyon nem mindegy, hogy valaki miért vegetárianus. Vannak emberek, akik elé a legjobb húsokat teheted, akkor sem fut össze a szájukban a nyál, mert képtelenek beindulni rá. Ez alkati kérdés, hogy valaki mennyire húsevő. Ami meg az indiaiakat illeti, ott a vegetarianizmusnak több ezer éves hagyománya van, azért az nagyon más, ott az emberek anyagcseréje erre az életmódra állt rá. Ráadásul Indiában meleg van, zöldségek-gyümölcsök tömegével teremnek egész évben, ott jobban megéri vegetáriánusnak lenni. De az európai ember gyomra nem úgy fejlődött ki, az más dolog, hogy vannak kivételek.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!