Mit tehetek a lányom nem ad húst 1,5 éves gyermekének?
"Mindenki aki nem ért velem egyet az hülye!"
KB ezen a szinten folyik a vita.
Ez pszichológia, csak két ugyanabban az elakadasban lévő ember tud egymásnak feszulni, tehát gyakorlatilag semmi különbség nincs köztetek tekintetben. 🤔
Hú, bakker.
Téged tuti elhagyott egy vega, jógázó, ezotériaőrült.
Akárhányszor szajkózod az ökörségedet, akkor is ökörség marad.
A "miért esznek műhúst " kérdés meg: mert van, aki szereti a húst, de nem akar döglött állatot enni. Ilyen egyszerű.
De egyébként is tökmindegy. A lényeg, hogy NINCS semmi létfontosságú a húsban.
De kajak, ennyire hülye ember nem létezhet :D
Aki nem eszik húst az csakragyertyás homeos ezoterikus megszállott lehet.
Erre az érvre mit írjunk még?
Annyira sötét vagy, hogy az érveket sem fogod, csak folyton ezt a véleményedet hajtogatod.
Vega vagyok, még mindig nincs hiánybetegségem, sőőt nem jógázok. Sose próbáltam, nem is akarom. Az ezotériában sem vagyok otthon, csoda hogy tudom mi a horoszkópom. Nem térítek soha senkit a vegánságra, ha meg akarják kóstolni amit csinálok, szívesen adok bárkinek, az esetek többségében jóizűen eszik, de jönnek a szokásos mondatok, hogy "én azt hittem te csak salátán élsz". Hát nem :D
Ja és van egy diplomám. Meg három nyelv vizsgám. Nem gondolom magam idiótának. Főleg úgy, hogy az egyik nyelv a kínai. És igen, megeszem a "műhúst". :D De a rendes hús ízét sosem szerettem, babakoromban sem. Ennek tetszik az íze.
Jjaaaaaa és iszok néha egy két teát...de csak jeges teát ;) Erre mondj valamit😂
"De egyébként is tökmindegy. A lényeg, hogy NINCS semmi létfontosságú a húsban."
A májban a vas, ráadásul az állati vas könnyebben szívódik fel.
A halban a kálcium, meg egyéb vitaminok.
A sertésthúsban hasznos zsírok, amik emellett a zsírban oldódó vitaminokat segítí felszívni
A csirkében hasznos fehérjék vannak.
A marha hús sem elhanyagolandó, abban is sok ásványi anyag van.
"Aki nem eszik húst az csakragyertyás homeos ezoterikus megszállott lehet."
A vegák 99%-a ilyen, nem spontán lett vega az illető, és ez itt a baj.
Örülj neki basszus... Te miért eszel mérget? Fogadjuk cukrot is zabálsz napi szinten. Kitalálom, néha még az alkohol is belefér? Na had tippeljek még egyet. A napi egy kv azért megvan, ugye?
Drogos ok és mérgeket zabálók vagytok és ti akartok tanácsot adni... Nevetséges...
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!