Kezdőoldal » Családi kapcsolatok » Szülő-gyermek kapcsolat » Mit tehetek a lányom nem ad...

Mit tehetek a lányom nem ad húst 1,5 éves gyermekének?

Figyelt kérdés
Ők sem esznek húst így a kicsinek sem ad. Hiába beszéltem már vele erről, nem hajlandó neki húst adni. Nálunk sem eszi meg a kicsi a húst, mert nics hozzá szokva.

2022. ápr. 28. 12:43
 121/153 anonim ***** válasza:
9%
De a legröhelyesebb a divatvegákban az, hogy állítólag utálják a húst, de a szójakészítményű műhusit megveszik. Ebből csak arra lehet következtetni, hogy tudatalatt ki vannak éhezve a húsra, igényli a szervezetük, de nem, nem adják meg maguknak azt, amire szükségük van, mert ők vegák.
2022. ápr. 30. 20:51
 122/153 anonim ***** válasza:
78%

"Mindenki aki nem ért velem egyet az hülye!"

KB ezen a szinten folyik a vita.

Ez pszichológia, csak két ugyanabban az elakadasban lévő ember tud egymásnak feszulni, tehát gyakorlatilag semmi különbség nincs köztetek tekintetben. 🤔

2022. ápr. 30. 21:26
 123/153 anonim ***** válasza:
4%
#122 Ugyan már, én csak mondom a jól betanult szövegemet. Arról nem tehetek, hogy valakit felháborítanak a tények. Bocs, de most utáljuk a vegákat napom volt. De komolyan véve a témát, van abban igazság, hogy a vegák 99%-a agymosott idióta😁😁😁 csakhogy fokozzam a kedélyeket.
2022. ápr. 30. 22:07
 124/153 anonim ***** válasza:
88%

Hú, bakker.

Téged tuti elhagyott egy vega, jógázó, ezotériaőrült.

Akárhányszor szajkózod az ökörségedet, akkor is ökörség marad.

A "miért esznek műhúst " kérdés meg: mert van, aki szereti a húst, de nem akar döglött állatot enni. Ilyen egyszerű.

De egyébként is tökmindegy. A lényeg, hogy NINCS semmi létfontosságú a húsban.

2022. ápr. 30. 22:08
 125/153 anonim ***** válasza:
84%

De kajak, ennyire hülye ember nem létezhet :D

Aki nem eszik húst az csakragyertyás homeos ezoterikus megszállott lehet.

Erre az érvre mit írjunk még?

Annyira sötét vagy, hogy az érveket sem fogod, csak folyton ezt a véleményedet hajtogatod.

2022. ápr. 30. 22:15
 126/153 anonim ***** válasza:
81%

Vega vagyok, még mindig nincs hiánybetegségem, sőőt nem jógázok. Sose próbáltam, nem is akarom. Az ezotériában sem vagyok otthon, csoda hogy tudom mi a horoszkópom. Nem térítek soha senkit a vegánságra, ha meg akarják kóstolni amit csinálok, szívesen adok bárkinek, az esetek többségében jóizűen eszik, de jönnek a szokásos mondatok, hogy "én azt hittem te csak salátán élsz". Hát nem :D

Ja és van egy diplomám. Meg három nyelv vizsgám. Nem gondolom magam idiótának. Főleg úgy, hogy az egyik nyelv a kínai. És igen, megeszem a "műhúst". :D De a rendes hús ízét sosem szerettem, babakoromban sem. Ennek tetszik az íze.

Jjaaaaaa és iszok néha egy két teát...de csak jeges teát ;) Erre mondj valamit😂

2022. máj. 1. 00:27
 127/153 anonim ***** válasza:
31%

"De egyébként is tökmindegy. A lényeg, hogy NINCS semmi létfontosságú a húsban."

A májban a vas, ráadásul az állati vas könnyebben szívódik fel.

A halban a kálcium, meg egyéb vitaminok.

A sertésthúsban hasznos zsírok, amik emellett a zsírban oldódó vitaminokat segítí felszívni

A csirkében hasznos fehérjék vannak.

A marha hús sem elhanyagolandó, abban is sok ásványi anyag van.

2022. máj. 1. 06:27
 128/153 anonim ***** válasza:
5%

"Aki nem eszik húst az csakragyertyás homeos ezoterikus megszállott lehet."

A vegák 99%-a ilyen, nem spontán lett vega az illető, és ez itt a baj.

2022. máj. 1. 06:28
 129/153 anonim ***** válasza:
27%
#126: Hogy szeretsz magyarázkodni. Azért, mert nem vagy olyan, mint a legtöbb vega, attól még ez a szubkultúra létezik és komoly problémákat okoz. Ja és még mi volt? Műhús zabálás, az eredeti hús ízét utálod, de ezt szereted. Persze, mert a múhús nqgyon nem olyan, mint az eredeti hús. De könyörgöm, a szejtán, azaz búzahús, ami nem más, mint összegyúrt megfőtt glutén megfűszerezve,majd kisütve....szerintem undorító, ráadásul annyi glutént bejuttatni a szervezetünkbe, nem biztos, hogy jót hatása van. Meg a szója, vagy a hajdina kolbász, ezek undorítóak és nevetséges az egész. Mert legtöbben vágynak a húsra és ezzel próbálják csillapítani a hús iránti sóvárgásukat. Nézd, hiába van diplomád, meg 3 nyelvvizsgád, sok más idióta embernem is van. Ráadásul szövegelni bárki tud, az is lehet, hogy egy buta ámbráscet testű ragyás képű szemüveges pic5a@ vagy és itt kamuzol nekem valamit, hogy merjem elszégyelni magam. Ráb @5ztál kisanyám, nem fogok.
2022. máj. 1. 06:40
 130/153 anonim ***** válasza:
16%

Örülj neki basszus... Te miért eszel mérget? Fogadjuk cukrot is zabálsz napi szinten. Kitalálom, néha még az alkohol is belefér? Na had tippeljek még egyet. A napi egy kv azért megvan, ugye?

Drogos ok és mérgeket zabálók vagytok és ti akartok tanácsot adni... Nevetséges...

2022. máj. 1. 07:22

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!