Mit tehetek a lányom nem ad húst 1,5 éves gyermekének?
Figyelt kérdés
Ők sem esznek húst így a kicsinek sem ad. Hiába beszéltem már vele erről, nem hajlandó neki húst adni. Nálunk sem eszi meg a kicsi a húst, mert nics hozzá szokva.2022. ápr. 28. 12:43
151/153 anonim válasza:
:D látom még nem fáradtatok el
Gyerünk srácok! Nincs is jobb, mint veszekedni a monitorral és vörös fejjel gépelni. :D
152/153 juhagi válasza:
Mindenkinek szabad választása van .A lányodnak is. Én gykoromtól utálatam a húst ,de anyám erőltette. 24 éves koromtól (31 éve) nem eszem . A gyerekeimnek adtam, igaz nem minden nap. A fiam húsevő, a lányom 20 éves korától csak halat eszik. Anyám a mai napig húst akar velem etetni...
153/153 anonim válasza:
Pontosan, én 3 évesen már visszautasítottam, 78ban voltam 3. Az 44 éve volt, még mindig nem akarok húst enni..
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!