Mit tehetek a lányom nem ad húst 1,5 éves gyermekének?
Aki felhozza, hogy "fizikai munkás nem bírná ki, mindig csak az irodában üldögélők étkeznek így" kipróbálta már, hogy milyen ez a fajta táplálkozás?
Feltételezem, hogy fogalma sincs róla.
Én vegetáriánus vagyok, de volt X idő, mikor vegán módon kajáltam (jobban mondva teljes értékű növényi étrend szerint!)
Ami nem csak salátából áll.
Tapasztalat: van energiám. Jól vagyok lakva, de nem érzem, hogy jó lenne egy órára lefeküdni ebéd után, mert megmozdulni sincs kedvem.
Nem irodában dolgozom, hanem gondozó vagyok. Itt nem nagyon ücsörgök. Miután a lakók ebédeltek, mi is eszünk. Utána közvetlenül lepelenkazzuk a fel osztályt. Nem volt túl kellemes, mikor azt éreztem, hogy nem bírom, inkább feküdnék.
77
78
Senki nem mondta hogy rendben van 🤷🏻♀️ Én sem a kényszerítésről beszéltem. De ha a gyerek meg sem kóstolja, honnan tudja hogy szereti, vagy sem? Akik rátok erőltették a húst úgy hogy ti már tudtátok hogy nektek nem kell, ugyanolyan rosszak mint akik csak a zöldséget engedik a másikba. Egyen a gyerek amit akar, kóstóljon meg mindent amit szeretne. Aztán majd ő eldönti hogy mit eszik és mit nem. Rajtuk kívül senkinek sincs joga ebbe beleszólni. Én sem eszek húst mert nem szeretem sem az ízét, sem a textúráját, de eszem ágában nem lenne a gyerekemet a saját világnézetembe kényszeríteni.
"Egyen a gyerek amit akar, kóstóljon meg mindent amit szeretne. Aztán majd ő eldönti hogy mit eszik és mit nem. Rajtuk kívül senkinek sincs joga ebbe beleszólni"
Ja, hát ha ez így működne, akkor kb. minden gyerek Dörmin meg chipsen nőne fel :D
@78,ha dörmit és chipset teszel elé, akkor igen.
Ha normális ételekből választhat, akkor más a helyzet.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!