Kezdőoldal » Családi kapcsolatok » Szülő-gyermek kapcsolat » Mit tehetek a lányom nem ad...

Mit tehetek a lányom nem ad húst 1,5 éves gyermekének?

Figyelt kérdés
Ők sem esznek húst így a kicsinek sem ad. Hiába beszéltem már vele erről, nem hajlandó neki húst adni. Nálunk sem eszi meg a kicsi a húst, mert nics hozzá szokva.

2022. ápr. 28. 12:43
❮❮ ... 4 5 6 7 8 9 10 11 12 13 ... ❯❯
 71/153 anonim ***** válasza:
14%
Érdekes olvasni a sok nyíltan vagy passzívan agresszív választ, ahogy egymást próbáljátok gyengíteni.
2022. ápr. 28. 23:38
 72/153 anonim ***** válasza:
89%
75ös, rám pl erőltették, hogy egyek húst, pedig utáltam, azzal miért nincs senkinek gondja?
2022. ápr. 28. 23:54
 73/153 anonim ***** válasza:
34%
#75 ram a resztelt majat kenyszeritettek pedig mindigis utaltam a majat :( hol az igazsag
2022. ápr. 29. 00:20
 74/153 anonim ***** válasza:
97%
Itt az egyedüli étel a " gumicsont ". Sokan még mindig nem kapcsolnak.
2022. ápr. 29. 00:20
 75/153 anonim ***** válasza:
81%

Aki felhozza, hogy "fizikai munkás nem bírná ki, mindig csak az irodában üldögélők étkeznek így" kipróbálta már, hogy milyen ez a fajta táplálkozás?

Feltételezem, hogy fogalma sincs róla.

Én vegetáriánus vagyok, de volt X idő, mikor vegán módon kajáltam (jobban mondva teljes értékű növényi étrend szerint!)

Ami nem csak salátából áll.

Tapasztalat: van energiám. Jól vagyok lakva, de nem érzem, hogy jó lenne egy órára lefeküdni ebéd után, mert megmozdulni sincs kedvem.

Nem irodában dolgozom, hanem gondozó vagyok. Itt nem nagyon ücsörgök. Miután a lakók ebédeltek, mi is eszünk. Utána közvetlenül lepelenkazzuk a fel osztályt. Nem volt túl kellemes, mikor azt éreztem, hogy nem bírom, inkább feküdnék.

2022. ápr. 29. 03:02
 76/153 anonim ***** válasza:
17%

77

78

Senki nem mondta hogy rendben van 🤷🏻‍♀️ Én sem a kényszerítésről beszéltem. De ha a gyerek meg sem kóstolja, honnan tudja hogy szereti, vagy sem? Akik rátok erőltették a húst úgy hogy ti már tudtátok hogy nektek nem kell, ugyanolyan rosszak mint akik csak a zöldséget engedik a másikba. Egyen a gyerek amit akar, kóstóljon meg mindent amit szeretne. Aztán majd ő eldönti hogy mit eszik és mit nem. Rajtuk kívül senkinek sincs joga ebbe beleszólni. Én sem eszek húst mert nem szeretem sem az ízét, sem a textúráját, de eszem ágában nem lenne a gyerekemet a saját világnézetembe kényszeríteni.

2022. ápr. 29. 05:25
 77/153 anonim ***** válasza:
25%
Én meg szeretném ha a lányom enne húst, 5 éves de csak gabonapelyhet meg édességet akar enni. Rántotthusról meg leeszi a panírt. Ennek az az eredménye hogy állandóan elkap mindent az oviban, most emiatt voltunk vérvételen, és vashiányos vérszegény. Kell a vörös hús.
2022. ápr. 29. 06:32
 78/153 anonim ***** válasza:
73%

"Egyen a gyerek amit akar, kóstóljon meg mindent amit szeretne. Aztán majd ő eldönti hogy mit eszik és mit nem. Rajtuk kívül senkinek sincs joga ebbe beleszólni"

Ja, hát ha ez így működne, akkor kb. minden gyerek Dörmin meg chipsen nőne fel :D

2022. ápr. 29. 07:23
 79/153 anonim ***** válasza:
26%

@78,ha dörmit és chipset teszel elé, akkor igen.

Ha normális ételekből választhat, akkor más a helyzet.

2022. ápr. 29. 07:30
 80/153 anonim ***** válasza:
70%
79-es, szóval mégiscsak te döntöd el, mit teszel a gyerek elé? Miért, a dörmi meg a chips nem tartozik a mindenbe, amit meg kell kóstolnia? Arról nem dönthet? :D Te is megszabod neki, miből választhat, mit kóstolhat, mit ehet?
2022. ápr. 29. 07:58
❮❮ ... 4 5 6 7 8 9 10 11 12 13 ... ❯❯

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!