Kezdőoldal » Családi kapcsolatok » Szülő-gyermek kapcsolat » Mit tehetek a lányom nem ad...

Mit tehetek a lányom nem ad húst 1,5 éves gyermekének?

Figyelt kérdés
Ők sem esznek húst így a kicsinek sem ad. Hiába beszéltem már vele erről, nem hajlandó neki húst adni. Nálunk sem eszi meg a kicsi a húst, mert nics hozzá szokva.

2022. ápr. 28. 12:43
❮❮ ... 2 3 4 5 6 7 8 9 10 11 ... ❯❯
 51/153 anonim ***** válasza:
67%
Úristen. Egyébként te olvasod amit írsz???? Az agyam eldobom mennyi nagyszülő mennyire szuperanya meg miegymás!!!! Miért kell bele pofázni? A te gyereked?? Nem érzed ezt pofátlannak? Mert én nagyon is annak veszem és én se szeretem ha beleszól valaki a gyereknevelésbe.
2022. ápr. 28. 15:36
 52/153 anonim ***** válasza:
65%

Mit tehetsz ? Semmit. Miért is akarnál tenni? A te gyereked ?

A másik , gondolom te sem szeretted mikor más osztotta neked az eszet mikor a te gyereked volt kicsi , és nem egyeztek a vélemények!

El kellene gondolkodni inkább hogy az a 1,5 gyerekre te hogy nézel? Unokádként vagy gyerekedként? Nem mindegy ! Sok nagyszülő keveri a kettőt!

2022. ápr. 28. 15:39
 53/153 anonim ***** válasza:
28%
Rossz helyre jöttél kérdezni. Egyébként meg gyerekorvos, védőnő, és gyámügy.
2022. ápr. 28. 15:42
 54/153 anonim ***** válasza:
27%
Miért hasonlítotok össze egy kisgyereket, egy már felnőtt emberrel? Az hogy az jó egy felnőtt embernek, attól még egy gyereknek nem lesz jó.
2022. ápr. 28. 15:43
 55/153 anonim ***** válasza:
72%

Novak Djokovic teniszezo es felesege vegan etrendet folytat!

A gyerekeik szuletesuktol kezdve szinten vegan etrenden vannak! Szep, egeszseges gyerekek!

Nem ertem miert kell belepofazni! Bar altalaban a buta emberek hiszik azt, hogy hus nelkul meghalnank! Pont ellenkezoleg! A vegan es vegetarianus emberek koreben sokkal ritkabb a rakos es a sziv-errendszeri megbetegedesek szama! Kb. 90%-ban!

Edesanyam 40 eve vegetarianus es makk egeszseges!

Jah es tarsd tiszteletben a szulok donteset es ne tomd hussal a gyereket, mert nincs hozza jogod!

2022. ápr. 28. 15:46
 56/153 anonim ***** válasza:
25%

Igen hogyne, pont a sportolók mindíg azok, akik a MÉDIÁBA olyan étrendet folytatnak amilyet a "SZPONZOR" megkövetel...

Dokufilm: Németh István - Testépítés kamuk nélkül (bodifilm).

2022. ápr. 28. 15:50
 57/153 anonim ***** válasza:
72%
Kérdező, nagyon eltűntél, direkt provokáltál?
2022. ápr. 28. 15:53
 58/153 anonim ***** válasza:
73%
Most valamit nem értek. Sokan írják hogy egy fejlődő szervezetnek még szüksége van húsra, de egy felnőtt embernek már nem. Náluk ez mitől változik? Azért kérdezem mert ennyi erővel már egy fejlődő szervezet is meglehet hús nélkül. Vagy rosszul gondolom?
2022. ápr. 28. 15:56
 59/153 anonim ***** válasza:
82%

Amit tehettél megtetted: megkérdezted ad-e neki húst, esetleg megkérdezted miért nem. Vàlasz: nem anyu, vegák vagyunk és a gyereknek sem adunk húst.

Ennyi, neked se kell adnod ha vigyázol rá és megetetnéd. (Nekem úgy jött le mintha a tudtuk nélkül próbáltad volna husival megetetni) nem szabad erőszakoskodni!

Tartsd be a gyereked szabályait, ha ő egészséges, akkor a gyereke is az!

Ez pont olyan: ő vizet ad inni, hogy ne romoljanak a fogai vagy higítja a gyümölcslevet, te meg adod töményen a cukros löttyöt, mert a te gyerekeid is ezt kapták 30 éve és szerették. Vagy nálad nem kell fürdés után aludni, hanem jàtszhat ameddig akar..

Ne, mamák, légyszi ne dobjátok a kukába a gyereketek nevelési elveit és szabályaikat! Lefogadom 30 éve neked se tetszett (volna) ha anyád/anyósod megmondta hogy legyen

2022. ápr. 28. 15:59
 60/153 anonim ***** válasza:
26%
#57 melyik szponzor te? Rengeteg kritikat kapott es kap a mai napig, de szerencsere van annyi esze, hogy ne a hozzad hasonlo "nagyokosok" tanacsat kovesse, hanem azt ami a szervezetenek jot tesz es ahogy o jol erzi magat.
2022. ápr. 28. 16:02
❮❮ ... 2 3 4 5 6 7 8 9 10 11 ... ❯❯

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!