Mit tehetek a lányom nem ad húst 1,5 éves gyermekének?
Majd a gyerekorvos meggyőzi, ha odakerül hidd el.
Ne csinálj belőle ügyet amíg a tojást, leveseket stb-t megeszi.
Idővel úgysem fogja azt enni amit a szülők tanítottak neki, csak élete első 10 évében max... De már a végefelé ott se...
"Annak idején volt a Doktor House sorozat, amiben volt egy hasonló rész, hogy a szülők vegák voltak, és nem etették hússal a gyereket, a kicsi meg majdnem meghalt."
Nézd újra a részt! A szülők vegánok voltak, de a gyereknek nem ez volt a baja, hanem DiGeorge-szindrómája volt, ami egy fejlődési rendellenesség, ami miatt nem fejlődött megfelelően.
Semmit
Vannak szabàlyok amiket ők állítanak fel és neked/ másik mamának is tiszteletben kell tartanod és figyelembe venned a lányod döntésèt!
Nem fényevésre készteti, nem lesz baja. Sokszor a friss zöldség, gyümölcs, hal egészségesebb mint a hús-tészta/kenyér kombó
Ne is erőltesd, ha nem kér ne is egye. Az enyém kapta, de csak turnixolva ette meg, sokáig kiköpte a husfalatot, nem ette meg pedig volt foga elrágni. Nem erőltettem, senkinek se engedtem h erőszakkal tömje, ha nem akkor nem. Van más az asztalon amit választhat
Van védőnő, gyerekorvos nyilván velük is konzultált, valljuk be ők egy fokkal jártasabbak a témában és a hús helyettesítés ajánlàsában
Én tejet nem adtam az enyémnek 2 éves koráig (mármint boltit, csak tápszert ivott) azon is meghökkentek, hogy milyen városi divat ez…
Túrót, joghurtot kapott, csak sima tejet nem.
Nem az, olvastam róla, védönővel beszéltem, így döntöttem és pont
Bakker, 11es, akkor én röpke 40 plusz éve meghaltam.
Mindig is utáltam a húst, 3 évesen már visszautasítottam, 1978ban voltam 3, szóval nem volt akkoe divat.
Aztán valahogy még mindig élek, s elég jól..
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!