Mit tehetek a lányom nem ad húst 1,5 éves gyermekének?
Nem írtam, hogy mást nem eszem! Csak ezeket emeltem ki! Krumpli, tészta, rizs, mindent eszem!
A vegán testépítőket hagyjuk... Ha kokszol az ember, akkor még a levegőtől is izmos lesz...🙂 Nem a zöldségektől lesz valaki 100 kiló színtiszta izom a testépítés világában! Szerintem ezt nem kell neked elmagyaráznom... 🙂
"Majd ha a gyerek hianybeteg lesz akkor majd gondolkozzon el."
Tele van az ország hiánybeteg, elhízott gyerekekkel, mert a szülők úgy etetik őket, ahogy. Akkor nem mindegy?
Bár még mindig nem tudjuk, milyen hiánybetegsége van a több millió vega indiainak, mert nem válaszoltok rá :D
"Majd tömheti fincsi kis génkezelt szójával helyette, mert az olyan egészséges"
nincs ra bizonyitek hogy egeszsegtelen vagy kevesbe egeszseges lenne mint a nem genkezelt szoja
39-es: a sógorom (a húgom férjének a testvére) nem hogy vegetáriánus, hanem vegán, és kömüves, a testvére ugyanilyen étrend mellett asztalos, a férjem testvére hivatásos súlyemelö!
De ha utána néznél - mármint ha képes lennél rá - rengeteg olimpiai szintü sportoló, testépítö is vegán, és mégis képesek kifejezetten sok izmot produlálni, illetveeröt igénylö dolgokat tenni!
Németországban élek, itt teljesen normális dolog, hogy délben a melósok (NEM IRODISTÁK!!!) vesznek egy nagy adag vegyes salátát, azt eszik ebédre két-három magos zsömlével!
De rengeteg fizikai munkás van, aki kifejezetten vegetáriánus vagy vegán, és ez semmiképpen sem akadályozza öket a munkavégzésben !
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!