Mit tehetek a lányom nem ad húst 1,5 éves gyermekének?
Figyelt kérdés
Ők sem esznek húst így a kicsinek sem ad. Hiába beszéltem már vele erről, nem hajlandó neki húst adni. Nálunk sem eszi meg a kicsi a húst, mert nics hozzá szokva.2022. ápr. 28. 12:43
61/153 anonim válasza:
Gyerekkorom óta nem eszek húst. Sose szerettem az ízét. A húsos babakaját kiköpködtem, ha anyám turmixolt le csirkét meg főtt répát azt is kiköptem. Ha nem volt benne hús, megettem. Érdekes és felnőttem és nem lett semmi bajom. A vérképem tökéletes.
62/153 anonim válasza:
Bakker, most látom a kulcsszavakat, felelőtlenség????
Kérdező, te nagyon buta.
63/153 anonim válasza:
62es. Én is ugyanugy vagyok
Sosem ettem és nem szerettem kiskorom óta
Valahogy még is itt vagyok
65/153 anonim válasza:
És te honnan ismered ezt a sportolót?
A Médiából?
Ok!
Meg vagyok győzve! :D
66/153 anonim válasza:
Hallod az ablakmosóra is ráírják, hogy "vegan", de meg ne idd!
67/153 anonim válasza:
Gyerekorvossal, védőnővel beszélj.
Értem én hogy az ő gyereke, de nem azt csinál vele amit akar.
Nincs olyan szakember aki ezt jóváhagyná. Nagyon fiatalon szült a lányod?
68/153 anonim válasza:
"Nincs olyan szakember aki ezt jóváhagyná."
Dehogynem, Magyarországon is meg Nyugat-Európában azok a szakemberek, akik nem maradtak le a középkorban, tudják, hogy a gyereknek semmi baja sem lesz húsmentes étrenden.
69/153 anonim válasza:
70es, milliónyi cikk, szakember van, aki tudja, hogy baromság a "márpedig húst kell enni" duma.
70/153 anonim válasza:
Rendben van ha valaki más étkezési módot folytat, mert ő a másikban nem hisz, de miért kell egy gyereket rákényszeríteni egyvalamire? Miért nem kap mindenből, hogy majd ő eldöntse magának felnőttkorában hogy min szeretne élni. Ez ugyan olyan mint a vallás meg a politika. Azokat sem szabadna gyerekkorban ráerőltetni akárkire.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!