Mit tehetek a lányom nem ad húst 1,5 éves gyermekének?
Miért írtam én ezalá a kérdés alá? Hogy lehet innen menni ? Annyira unalmas már. Rég lerágott csont ez. Nem unjátok? " Neem nekem van igazam "
.. "nem mert nekem van igazam" ... áhhhhhh ...
110es, azért ekkora badarságot ritkán hallani.
Én pl mindig us utáltam a húst, kényszerítettek, mert akkor az volt a hozzáállás, hogy kell a hús. 75-ben születtem...
Anyám betegsége 15 éves koromra súlybosodott (meszesedés), egyre nehezebben mozgott, olvasott, utánajárt mit tehetne, így talált rá a vegetáriánus étkezésre - tippelj, mi lett....bizony, használt.
Hogy jön ide az ezoterikus marhaság? A jóga és a gyógytea meg nem egyenlő az ezotériával ..
#112 a mondandómban ott van, hogy vannak emberek, akik alapból nem eszik meg a húst, mert nem igényli a szervezetük. Ezért is írtam azt, hogy nem mindegy, hogy valaki miért vegetáriánus.
Ami az anyudat illeti,szinte biztos, hogy nem a vegetáriánus étrend mentette meg a haláltól. Bocsi de pl.: egy rákos betegnél a kemoterápia, még mindig hasznosabb, mint a vegetáriánus étrend. Az más dolog, hogy valakinek a gyógyszerek miatt kerülnie kell a glutént vagy a tejfehérjét vagy esetleg a húst. De ezek elég szélsőséges esetek. Meg persze a nagyon idős emberek sem ehetnek már annyi húst, mert nem bírja a gyomruk. De tetszik vagy sem, mai napig vitathatatlan, hogy a hús egy fontos táplálék.
#113 Tudod a spiritualizmus, az ezotéria, a jóga, a gyógynővények iránti megszállottság elég erősen összefügg. Voltak ilyen agyhalott ismerőseim,nem kell magyarázni. És nekem ezek után senki se mondja, hogy a vegák 99%-a nem azért ilyenek, mert a szervezetük nem kívanják a húst.
Egyébként a kérdező kérdésére válaszolva: szerintem a lánya nagyon nem teszi jól, hogy az étkezési agybaját ráaggatja a gyerekére. Ráadasul a kérdező veje is vega...valószínű egy spiris agymosáson megentek át és utána lettek vegák.
114. "Tudod a spiritualizmus, az ezotéria, a jóga, a gyógynővények iránti megszállottság elég erősen összefügg"
Az első kettő lehet hogy spirituális, de a gyógynövényes gyógyítás már nem feltétlenül az.
Vega vagyok, nálam nagyobb materialista/ateista nem létezik... plusz jógázok is, meg teát is iszom.
Mivel ez egy ugyanolyan kiragadott példa, mint amit te felhoztál, kijelenthetjük, hogy a vegák 99%a olyan, mint én -》 ja nem, mert nem vagyok olyan idióta mint te, aki egyetlen ismerős alapján von le általános következtetést.
"Vega vagyok, nálam nagyobb materialista/ateista nem létezik... plusz jógázok is, meg teát is iszom." - ezt mondom 😂, a vegák veszélyesek. Egyébként olykor a spirisek is jönnek materiális magyarázatokkal, mert az emberi test működése őket is foglalkoztatja, szóval ezzel a materializmussal nem mondtál sokat...főleg úgy, hogy jógázol. Egyébkent nem egy ismerősöm volt ilyen, akit eloszor a joga, majd a vegetáriánus életmód szippantotta fel. Lehet itt agyonmagyarázni a dolgokat, a vegák közül tényleg az 1%-a az, aki azért lett vegetáriánus, mert a szervezete nem igényli a húst. Ismertem ilyen embert is. Egyik este még jóízűen ette a szalámis zsemléjét, majd másnap úgy ébredt fel, hogy soha többé nem akat húst enni. És ez az érzés már évek óta tart nála. Ezért mondom, hogy nagyon nem mindegy, hogy valaki miért lett vega.
"Az első kettő lehet hogy spirituális, de a gyógynövényes gyógyítás már nem feltétlenül az." - A gyógynövények pedig nagyon hasznosak tudnak lenni, ha megfelelően használják fel őket. A probléma nem ezzel van, hanem azzal, hogy ez bárkit feljogosít arra, hogy kúrálgasson vele másokat. Mikor a spiris anyuka ahelyett, hogy elvinné a kovidos gyerekét orvoshoz, inkább levendulás inhalálás csináltat szerencsétlennel. Nem beszélve arról, hogy a legártatlanabbnak hitt gyógynövény is képes allergiás reakciót kiváltani.Az ezoterikus idióták pedig előszeretettel használnak gyógynövényeket és egyéb homeopátiás piszkot.
Hú, bakker.
Totál feleslegesen és értelmetlenül kevered ide a jógát, meg a gyógyteát, meg az ezoterikus marhaságot.
Kettő, az is kiviláglik, hogy meg se értetted, amit írtam, hol írtam olyat, hogy anyám rákos letz volna, meg haldoklott?
Meszesedtek az ízületei, a mozgása lett nehézkes, kerekesszéket jósoltak neki, elhagyta a húst, tornázni kezdett (Hú, Etka-jóga, akkor biztos ezoterikus....), és láss csodát, nem meszesedett tovább.
Miből sikerült leszűrni a rákot, meg a haldoklást? Atyaég.
Értjük, volt egy idióta ezoterikus vega ismerősöd.
Részvétünk.
De mégis, mi a fészkes lófsz közöm van nekem ehhez? Miért olyan rohadt nehéz felfogni azt, hogy NE ÁLTALÁNOSÍTS?
Leírtam nem vagyok spirituális, semmi ilyesmiben nem hiszek, a jóga számomra nyújtás+sport, ami egeszséges.
Erre jössz te, hogy nem győztelek meg.
Mégis, milyen IQval kell rendelkezni ehhez, hogy ennyire segg legyél?
#118 egy szóval se mondtam h anyád rákos volt, csak egy oéldát hoztam fel. Igen, azt láttam, hogy zárójelben ott volt a meszesedés. Nyílván az életmódváltas is segíthet, de pont ezek a történetek a legbetegebbek. Egy embernek bevált, utána pedig mindenki megrohamozza és azt akarja csinálni, üzletet csinálnak a vegetarianizmusból, a jógából majd jön az ezotéria és gátlástalanul visszaélnek az emberek naivitásával. Képzeld, én meg egy makk egészséges embert láttam úgy tönkremenni, hogy benyelte ezeket a hülyeségeket.
#119 és nem, nem győztél meg. Tudod, értem, hogy a jóga egy fancy dolog, de tudod nem csak egy olyan ismerősöm volt, akit magával vitt ez a divatsport. Jobb lett neki? Nem. És érdekes módon a sport hatására lett vega. Ez nem csak holmi általánosítás, mindazok, akik ezt a vega-joga életvitelt űzik, azok egy külön beszűkült kasztot képviselnek. Közben eggyre több hülyeséget vesznek magukra, csakra kezelésre testgyertyát, majd jönnek a biozöldségek, homeopátiás béltisztítások, lúgosító teák, stb. közben természetesen észre se veszik magukat, úgy, hogy arcpakoláshoz disznószart használnak, mert az milyen természetes..😂. De komolyan, te se veszed észre magad. Itt felzaklatod magad az "általánosításaimon", mert meglehet rád is igazak lehetnek azok amiket mondok.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!