Mit tehetek a lányom nem ad húst 1,5 éves gyermekének?
Az az érved, hogy a vegák 99%-a olyan, mint az egy, akit te ismersz.
Még egyszer megpróbálom:
Alá tudod-e támasztani bármilyen kutatással az igazad?
Vagy maradjunk annyiban, hogy a saját kis beszűkült élettapasztalatod alapján osztod az általánosítással levont barom véleményed mindenkire?
Az, hogy én elmegyek es találkozom az idiótával, akivel te találkoztál, mennyiben bizonyító erejű az egész csoportra???"
Ismétlen, ezredjére: van egy idióta, akit ismersz. Láttad az idiótát, levontad a következtetést az egész csoportra. Ha én elmegyek és megnézem az idiótát, miért kéne elhinnem, hogy az az EGÉSZ CSOPORTRA igaz?
Az,hogy azt bizonygatod, hogy spirituális vagyok, a másik nonszensz. Nem az bsz fel, hogy a spirituálisokat ekézed, hanem hogy ennyire egy buta értetlen fsz vagy a logikus érveléshez.
BIZONYÍTÉKOT írj, ne azt hogy láttad, meg ha elmegyek én is látom.
Hihetetlen hogy az alapvető logikát ennyire nem fogod fel.
#137 Bizonyítékot szeretnél? A legtöbb vegán-vega influenszertől nem áll messze a spiritualizmus. Stőhr Gérta is ilyen.
És nem nem egy idiótát ismertem, hanem sokat. De nem kell messzire menni, elég csak betenni a lábadat egy bioboltba, minden második vásárló spiris-vega. A kedvencem, amikor megkérdezi az eladótól, hogy árulnak-e vegán mangalica zsírt😆. Meg persze minden bioboltnak van spiri sarka, amiz a vega anyukák megrohamoznak és a meditáló illóolajoktól kezdve a testgyertyáig mindent felvásárolnak.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!