Kezdőoldal » Családi kapcsolatok » Szülő-gyermek kapcsolat » Mit tehetek a lányom nem ad...

Mit tehetek a lányom nem ad húst 1,5 éves gyermekének?

Figyelt kérdés
Ők sem esznek húst így a kicsinek sem ad. Hiába beszéltem már vele erről, nem hajlandó neki húst adni. Nálunk sem eszi meg a kicsi a húst, mert nics hozzá szokva.

2022. ápr. 28. 12:43
 131/153 anonim ***** válasza:
83%
130. Te talán minden alapanyagod magad állítasz elő, hogy annyira biztos vagy benne hogy nem eszel mérget? :D
2022. máj. 1. 07:30
 132/153 anonim ***** válasza:
88%

Az az érved, hogy a vegák 99%-a olyan, mint az egy, akit te ismersz.

Még egyszer megpróbálom:

Alá tudod-e támasztani bármilyen kutatással az igazad?

Vagy maradjunk annyiban, hogy a saját kis beszűkült élettapasztalatod alapján osztod az általánosítással levont barom véleményed mindenkire?

2022. máj. 1. 08:42
 133/153 anonim ***** válasza:
16%
129 sírok😂😂 Biztos lehetsz benne, hogy szebb vagyok mint te😂 Ez a nagyfokú utálat már az idiótaság jele. Csak nem fidesz szavazó vagy? Hadd találjam ki.. az vagy😂 Viktorka beléd nevelte az utálatot. El tudom képzelni, milyen idegesen pötyögi be a kis hozzászólásait, miközben màr mindenki nevet rajta.
2022. máj. 1. 13:30
 134/153 anonim ***** válasza:
7%
#133 Te jó isten..😆😆 mondom hogy a vegák 99%-a hülye. Egyébként az nem tudom, hogy szebb vagy-e nálam, mert még sosem láttalak. De az írasod alapján tudom, hogy hülyébb vagy nálam. Az orrodnál fogva vezetlek te kis butus, a célomat elértem a provokálásommal, teljesen kifordultál önmagadból.
2022. máj. 1. 14:22
 135/153 anonim ***** válasza:
69%
#132 Alá tudom támasztani. Csak tedd be a lábad spirialvára és talán fel tudod fogni, hogy mire gondolok. Ha nem....akkor lehet azért van ez, mert neked ez a természetes környezeted🤷‍♂️🤷‍♀️
2022. máj. 1. 14:24
 136/153 anonim ***** válasza:
84%

Az, hogy én elmegyek es találkozom az idiótával, akivel te találkoztál, mennyiben bizonyító erejű az egész csoportra???"

Ismétlen, ezredjére: van egy idióta, akit ismersz. Láttad az idiótát, levontad a következtetést az egész csoportra. Ha én elmegyek és megnézem az idiótát, miért kéne elhinnem, hogy az az EGÉSZ CSOPORTRA igaz?

Az,hogy azt bizonygatod, hogy spirituális vagyok, a másik nonszensz. Nem az bsz fel, hogy a spirituálisokat ekézed, hanem hogy ennyire egy buta értetlen fsz vagy a logikus érveléshez.

BIZONYÍTÉKOT írj, ne azt hogy láttad, meg ha elmegyek én is látom.

Hihetetlen hogy az alapvető logikát ennyire nem fogod fel.

2022. máj. 1. 14:30
 137/153 anonim ***** válasza:
77%
134 milyen célod? Én kifordultam magamból?😂 Én jelenleg ku.rva jól szórakozok rajtad, ahogy más is😂
2022. máj. 1. 14:39
 138/153 anonim ***** válasza:
0%

#137 Bizonyítékot szeretnél? A legtöbb vegán-vega influenszertől nem áll messze a spiritualizmus. Stőhr Gérta is ilyen.

És nem nem egy idiótát ismertem, hanem sokat. De nem kell messzire menni, elég csak betenni a lábadat egy bioboltba, minden második vásárló spiris-vega. A kedvencem, amikor megkérdezi az eladótól, hogy árulnak-e vegán mangalica zsírt😆. Meg persze minden bioboltnak van spiri sarka, amiz a vega anyukák megrohamoznak és a meditáló illóolajoktól kezdve a testgyertyáig mindent felvásárolnak.

2022. máj. 1. 14:42
 139/153 anonim ***** válasza:
81%
#134 Nézd, nekem meg se kell magyaráznom, hogy bebizonyítsam, hogy hogyan érzem magamat. A fontos, hogy én legyek vele tisztában, de te itt már szándékosan magyarászkodsz. Kérdezem, miért? Meg egy kicsit nézd vissza, milyen butaságokat írtál, de ha nekem nem hiszel, nézd meg, hogy mennyire le van százalékolva az előző kommented.
2022. máj. 1. 14:46
 140/153 anonim ***** válasza:
26%
Mármint 137es
2022. máj. 1. 14:47

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!