Elmondjam apunak?
16 éves lány vagyok. Apukámmal nagyon közel állunk egymáshoz, mindenhova ő visz, mindenemet ő fizet, mindent megbeszélek vele.
Azt mondta nem találkozgathatok fiúkkal mert még fiatal vagyok hozzá, megtiltotta.
Viszont megismerkedtem egy 23 éves fiúval , már egy ideje találkozgatunk stb, és azt mondta aludjak nála.
Azt hazudtam, hogy a barátnőméknél alszok és felmentem a fiúhoz , ott aludtam nála, lefeküdtem vele.
A bökkenő az volt, hogy az ő szomszédja ismeri fateromat és reggel látta, hogy beszálunk a kocsiba, ès meg is kérdezte, hogy apám tudja e, hogy itt vagyok?!
Most akkor elmondjam apunak ezt, vagy ne? Így is, úgy is csalódni fog bennem, és mérges lesz. Nem tudom mi legyen!?
az a helyzet, hogy ezeket apukád elmesélhette volna, hogy pont az ilyen dolgok miatt félt. nem értem egyébként, hogy ennyire nem világosítják fel a lányokat. ez szörnyű.
olvasgass egy kicsit a fogamzásgátlásról, meg a párkapcsolatokról. hasznos lesz. ne a saját károdon tanulj meg mindent!
Figyelj, nem az a lényeg, hogy ki mit gondol, "rossz"-e amit csináltál vagy sem, apu mérges lesz-e, vagy sem. Egy olyan fiúban bíztál meg, aki:
1) érzelmileg zsarol,
2) hazugságra vesz rá,
3) nem tisztel meg azzal, hogy óvszert húz,
4) nem érdekli az egészséged = nem érdekli a jólléted, gyakorlatilag te sem érdekled. Hidd el, ha törődne veled, sokkal figyelmesebb lenne, az érdekelné, te mikor állsz készen, és nem mondana ilyen önző, ovis balf@szságot, hogy "zokniban lábat mosni".
Itt van a legnagyobb baj, nem ott, hogy hazudtál apukádnak. Beszéld meg apuval őszintén, menjetek el nőgyógyászhoz, a fiúval pedig legyél óvatos; én nem bíznék benne és kerülném.
Egy igazi kapcsolatban nem szexel bizonyitod hogy tenyleg szereted....
Beszelj apukaddal. Nem a buntetes lesz rossz, hanem hogy csalodik benned.
Nem baj, ha apud mérges lesz vagy szomorú: ha eléállsz és elmondod, még mindig kevésbé sérül a kapcsolatotok. Ez pedig sokkal fontosabb, mint az a gerinctelen nyommer, aki így rászedett. Szükséged lesz még apud bizalmára és szeretetéte.
Hidd el, ha a csávó korabeli csajoknak nyomta volna le ezeket a dumáit, közröhej tárgya lett volna. Szánalmas, hogy bejátszotta nálad ezeket, nagyon gáz a pasi.
Ja, és ha apud mindezek után szájba akarja vágni, én nem tartanám vissza... (értsd jól)
Nem vagyok troll, nem tudom mi olyan hihetetlen abban amit leírtam, hogy trollnak vagyok bélyegezve. Semmi olyat nem írtam ami erre utalna, tényleg nem is értem, na mindegy is…
Apu nem, hogy szájba akarja majd vàgni de szerintem tuti megöli vagy nem is tudom.
Tényleg úgy érzem, hogy szeretem és mióta ottaludtam nála még közelebb kerültünk egymáshoz, többet találkozunk, és szeretek vele lenni. Ő is azt mondta, hogy mindennél jobban szeret.
Akkor hazudott volna?
Apám megöli, plusz szakítanom kellene vele, hát ezt nem hiszem el…
Ma egész délután ölelkezve beszélgettünk, most meg mindjárt sírok.
További kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!