Elmondjam apunak?
16 éves lány vagyok. Apukámmal nagyon közel állunk egymáshoz, mindenhova ő visz, mindenemet ő fizet, mindent megbeszélek vele.
Azt mondta nem találkozgathatok fiúkkal mert még fiatal vagyok hozzá, megtiltotta.
Viszont megismerkedtem egy 23 éves fiúval , már egy ideje találkozgatunk stb, és azt mondta aludjak nála.
Azt hazudtam, hogy a barátnőméknél alszok és felmentem a fiúhoz , ott aludtam nála, lefeküdtem vele.
A bökkenő az volt, hogy az ő szomszédja ismeri fateromat és reggel látta, hogy beszálunk a kocsiba, ès meg is kérdezte, hogy apám tudja e, hogy itt vagyok?!
Most akkor elmondjam apunak ezt, vagy ne? Így is, úgy is csalódni fog bennem, és mérges lesz. Nem tudom mi legyen!?
Kérdező most még nagyon rossz meghiszem de a saját sztorimmal jönnél hátha segít
Én se a legelső jöttmnettel jöttem össze, de ahogy téged is kihasznált, én szerelmes voltam belé , de így útolag 5 év után már más minden. Elhiszem hogy hiányzik de én amikor ott voltam mint te most hibát hibára halmoztam: egyre rosszabb és rosszabb kapcsolatokban mentem , mindig őt kerestem nagyon rossz de nem ő az egyetlen a világon sok férfi lesz még fiatal vagy 16 éves előtted az élet, egy ilyen erőszakos ember ráadásul
94-es. Esemény utánit nálunk a doki felírja, ha szólok, hogy este történt baleset. (Nem kell, hogy tényleg ez legyen, de felírja) valószínű, hogy a lánynál is ilyen történhetett.
Ami még eszembe jutott, hogy vannak olyan magánorvosok akikhez nem kell időpont.
De amugy igen, nagyon kamunak tűnik, bár voltak ötletes dolgok az elején.
Ennyire ne aggódjatok már, hogy még napok múlva is az én mónika showm legyen a problémátok. A sztori lezárult, szakítottunk, apám ideges és igen elmentünk nőgyógyászhoz és minden rendben.
Wow. Mekkora hihetetlen sztori mi?
Akinek bàrmilyen kétsége van, hogy kamu e a kérdés az nyugodtan írjon rám és megadom a facebookomat ahol láthatja, hogy ki vagyok, megmutatom apámét is, sőt írhattok is nekünk messengeren.
Csak, hogy mindenki megnyugodjon.
Remélem a sztori végre lezárult.
Esetleg ha egy admin látja ezt, kérem törölje a topicot. Köszönöm.
Nem számít, mert a 94es válaszolónak olyan nagy élete van, hogy percről percre tudja, hogy hány órakor mit válaszoltam stb, pedig már règ le van tudva a sztori , de ő még ezen lovagol.
Biztos neki nem ilyen izgi a szerelmi élete ,azért.
Elképesztő.
Mégegyszer mondom ,a történet véget ért.
Az admin akkor törli, ha te ezt e-mailben kéred. Nem pásztázik itt a kedvedért. Ám tedd azt.
Ha megmutatod a saját és az apád fb profilját, attól mennyiben lesz igazabb a sztori?
További kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!