Elmondjam apunak?

Figyelt kérdés

16 éves lány vagyok. Apukámmal nagyon közel állunk egymáshoz, mindenhova ő visz, mindenemet ő fizet, mindent megbeszélek vele.

Azt mondta nem találkozgathatok fiúkkal mert még fiatal vagyok hozzá, megtiltotta.

Viszont megismerkedtem egy 23 éves fiúval , már egy ideje találkozgatunk stb, és azt mondta aludjak nála.

Azt hazudtam, hogy a barátnőméknél alszok és felmentem a fiúhoz , ott aludtam nála, lefeküdtem vele.

A bökkenő az volt, hogy az ő szomszédja ismeri fateromat és reggel látta, hogy beszálunk a kocsiba, ès meg is kérdezte, hogy apám tudja e, hogy itt vagyok?!

Most akkor elmondjam apunak ezt, vagy ne? Így is, úgy is csalódni fog bennem, és mérges lesz. Nem tudom mi legyen!?

2021. okt. 27. 20:03
❮❮ ... 3 4 5 6 7 8 9 10 11 12 ❯❯
 91/115 anonim ***** válasza:
100%

Kérdező most még nagyon rossz meghiszem de a saját sztorimmal jönnél hátha segít

Én se a legelső jöttmnettel jöttem össze, de ahogy téged is kihasznált, én szerelmes voltam belé , de így útolag 5 év után már más minden. Elhiszem hogy hiányzik de én amikor ott voltam mint te most hibát hibára halmoztam: egyre rosszabb és rosszabb kapcsolatokban mentem , mindig őt kerestem nagyon rossz de nem ő az egyetlen a világon sok férfi lesz még fiatal vagy 16 éves előtted az élet, egy ilyen erőszakos ember ráadásul

2021. okt. 28. 21:32
 92/115 Savlekotő ***** válasza:
84%
Apukámmal nagyon közel állunk egymáshoz, Nem te inkább tartasz tőle h téged is szájba ver.. Pénzen meg nem lehet szeretet adni..
2021. okt. 29. 16:18
 93/115 Savlekotő ***** válasza:
80%
Csávót meg dobd ki,kihasznált,dugásra,mert a baromi jó viszonyban lévő apád nem a korodnak megfelelően kezel nem világosít fel hanem eltilt a másik nemtől.Itt az eredménye. Miközben két év múlva 18 leszel,akkor is tiltani fog,és egy naiv szeretet hiányos nő leszel aki az első szembe jövő pasival aki szép szavakat mond,dobbantasz aztán beállsz a sorba a csőbőr vödörbe lépett nők táborába,hogy egyik szarból végletből egy másik szarba estél át..
2021. okt. 29. 16:25
 94/115 anonim ***** válasza:
89%
Hát, csatlakozom a Maunika show-t kiáltókhoz, pedig a kiíráskor még én is bőszen válaszolgattam. Az a pont ugyan gyanús volt, hogy orvos által felírt esemény utáni tablettával felszerelkezve ugrott neki a nagy kalandnak - valamire való orvos ilyet nem ír fel előre, ez nem bevett fogamzásgátlási mód, hanem tűzoltás már megtörtént vészhelyzetben. Az orvos ilyenkor lebeszéli a gyereket és felvilágosítja a fogamzásgátlás és biztonságos szex módjairól, különös tekintettel a gumira. Na de ezen még túlléptem, ám amikor éjjel 23:26-kor megfenyegeti a fickó, a történetmesélő erre még akkor éjjel rögtön színt vall apucinak, aki azonnal elszáguld a fickóhoz, és ott valami rejtélyes dolog történik, amiről reggel 7:21-kor nekünk be is számol a kérdező. Ezalatt már anyucit is értesítették, aki azon nyomban még aznap délelőttre időpontot is talál a nőgyógyászhoz, akihez persze normálisan többnapos bejelentkezési idővel lehet menni. Biztos ezeréves családi barát a nőgyógyász ...
2021. okt. 29. 19:17
 95/115 anonim ***** válasza:
87%

94-es. Esemény utánit nálunk a doki felírja, ha szólok, hogy este történt baleset. (Nem kell, hogy tényleg ez legyen, de felírja) valószínű, hogy a lánynál is ilyen történhetett.

Ami még eszembe jutott, hogy vannak olyan magánorvosok akikhez nem kell időpont.

De amugy igen, nagyon kamunak tűnik, bár voltak ötletes dolgok az elején.

2021. okt. 29. 19:27
 96/115 anonim ***** válasza:
35%
Olyan nincs, hogy nem kell időpont, az orvosok televannak. Annyira meg nem fifikás ez a kérdező, hogy behazudjon egy múlt időt az orvosnak.
2021. okt. 29. 19:52
 97/115 A kérdező kommentje:

Ennyire ne aggódjatok már, hogy még napok múlva is az én mónika showm legyen a problémátok. A sztori lezárult, szakítottunk, apám ideges és igen elmentünk nőgyógyászhoz és minden rendben.

Wow. Mekkora hihetetlen sztori mi?

Akinek bàrmilyen kétsége van, hogy kamu e a kérdés az nyugodtan írjon rám és megadom a facebookomat ahol láthatja, hogy ki vagyok, megmutatom apámét is, sőt írhattok is nekünk messengeren.

Csak, hogy mindenki megnyugodjon.

Remélem a sztori végre lezárult.

Esetleg ha egy admin látja ezt, kérem törölje a topicot. Köszönöm.

2021. okt. 29. 21:34
 98/115 anonim ***** válasza:
70%
ohm de vannak idopont nelkuli magan nogyogyaszok. kis varosban elek de ketto ilyen is van itt....
2021. okt. 29. 21:39
 99/115 A kérdező kommentje:

Nem számít, mert a 94es válaszolónak olyan nagy élete van, hogy percről percre tudja, hogy hány órakor mit válaszoltam stb, pedig már règ le van tudva a sztori , de ő még ezen lovagol.

Biztos neki nem ilyen izgi a szerelmi élete ,azért.

Elképesztő.

Mégegyszer mondom ,a történet véget ért.

2021. okt. 29. 21:42
 100/115 anonim ***** válasza:
100%

Az admin akkor törli, ha te ezt e-mailben kéred. Nem pásztázik itt a kedvedért. Ám tedd azt.

Ha megmutatod a saját és az apád fb profilját, attól mennyiben lesz igazabb a sztori?

2021. okt. 29. 21:45
❮❮ ... 3 4 5 6 7 8 9 10 11 12 ❯❯

További kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!