Elmondjam apunak?

Figyelt kérdés

16 éves lány vagyok. Apukámmal nagyon közel állunk egymáshoz, mindenhova ő visz, mindenemet ő fizet, mindent megbeszélek vele.

Azt mondta nem találkozgathatok fiúkkal mert még fiatal vagyok hozzá, megtiltotta.

Viszont megismerkedtem egy 23 éves fiúval , már egy ideje találkozgatunk stb, és azt mondta aludjak nála.

Azt hazudtam, hogy a barátnőméknél alszok és felmentem a fiúhoz , ott aludtam nála, lefeküdtem vele.

A bökkenő az volt, hogy az ő szomszédja ismeri fateromat és reggel látta, hogy beszálunk a kocsiba, ès meg is kérdezte, hogy apám tudja e, hogy itt vagyok?!

Most akkor elmondjam apunak ezt, vagy ne? Így is, úgy is csalódni fog bennem, és mérges lesz. Nem tudom mi legyen!?

2021. okt. 27. 20:03
 61/115 anonim ***** válasza:
100%

Kérdező! Ahogy olvasom,kaptál sok jószándékú választ. Még ha neked ezek rosszul is esnek...

De én inkább a lelki oldalához szeretnék picit hozzászólni. Mikor már idősebb leszel,befogod látni,hogy egy olyan embernek adtad magad oda,aki még sem érdemelt volna. Most lehet ezt nem így gondolod,vagy nem így fogod fel,de hidd el,ez így van.

2021. okt. 27. 22:27
 62/115 anonim ***** válasza:
100%
Tanuld meg, hogy vannak olyan pasik, akik képesek szerelmet hazudni, csakhogy szexhez jussanak.
2021. okt. 27. 22:33
 63/115 A kérdező kommentje:
Nem esnek rosszul és igazuk van, meg nyílván akik itt válaszoltak jobban tudják ezeket a dolgokat mint én, mert gondolom felnőttek és elfogadom a véleményüket, csak annyi, hogy most hirtelen összezavarodtam.
2021. okt. 27. 22:33
 64/115 anonim ***** válasza:
100%

Hogyne hazudott volna! Hát szerinted szeret, aki egy rohadt gumit nem képes felvenni, és helyette neked kell súlyos egészségkárosodást és egészségkockáztatást elszenvedned?

Nem szereted, csak örülsz, hogy van egy pasi, aki szépeket mond neked. A szerelem nem ez. És ne is habarodj bele ennél jobban. Majd lesz normális.

Mégis mire számítottál? Minek álltál bele olyanba, amiről tudtad, hogy az apád szájba veri (és jogosan!)?

2021. okt. 27. 22:34
 65/115 A kérdező kommentje:
Nem tudom, csak annyi hogy szeretem, ezért csináltam mindent, senkinek nem akartam rosszat.
2021. okt. 27. 22:35
 66/115 anonim ***** válasza:
93%
Olvasd vissza, mit írtál róla. Nem egy szerelmes lány mondatai ezek, egyszerűen csak vágytál rá, hogy legyen egy ilyen kapcsolatod.
2021. okt. 27. 22:38
 67/115 anonim ***** válasza:
92%

Ha szereted, akkor el is tudod engedni. És most ez a leghelyesebb döntés. Úgysem nézné jó szemmel apukád, hogy együtt maradtok. Illetve próbálná is megakadályozni ezek után még jobban. Majd úgyis találsz egy olyan fiút, aki magadért szeret, és nem csak megfektetni akar.

És hogy nehéz-e elengedni valakit? Persze, az. De van, amikor muszáj, és ez határozottan egy olyan helyzet.

Nem vagyok sokkal idősebb, mint te (18), de sajnos ezt nekem is meg kellett tanulnom az évek alatt. Tavaly nekem is át kellett ezen esnem, ráadásul pont a nyáron, szomorkodtam hetekig, aztán felálltam és megerősödtem. :)

Szurkolok neked ehhez, na meg ahhoz, hogy vállald fel a tetted - és az azzal járó következményeket - apukád előtt.

2021. okt. 27. 22:43
 68/115 A kérdező kommentje:

67es köszönöm.

Hogyan tudtad elfelejteni a fiút?

2021. okt. 27. 22:49
 69/115 anonim ***** válasza:
100%
Nem téged szeret, hanem azt, hogy van egy fiatal, butuska lány, akit lehet manipulálgatni. Már bebizonyítottad neki, hogy az ő farka kényelme fontosabb neked, mint a saját egészséged. Innen csak rosszabb lesz.
2021. okt. 27. 23:00
 70/115 anonim ***** válasza:
98%
Te sem szereted, csak kötődsz hozzá, mert elvette a szüzességed.
2021. okt. 27. 23:15

További kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!