Elmondjam apunak?
16 éves lány vagyok. Apukámmal nagyon közel állunk egymáshoz, mindenhova ő visz, mindenemet ő fizet, mindent megbeszélek vele.
Azt mondta nem találkozgathatok fiúkkal mert még fiatal vagyok hozzá, megtiltotta.
Viszont megismerkedtem egy 23 éves fiúval , már egy ideje találkozgatunk stb, és azt mondta aludjak nála.
Azt hazudtam, hogy a barátnőméknél alszok és felmentem a fiúhoz , ott aludtam nála, lefeküdtem vele.
A bökkenő az volt, hogy az ő szomszédja ismeri fateromat és reggel látta, hogy beszálunk a kocsiba, ès meg is kérdezte, hogy apám tudja e, hogy itt vagyok?!
Most akkor elmondjam apunak ezt, vagy ne? Így is, úgy is csalódni fog bennem, és mérges lesz. Nem tudom mi legyen!?
Jaj istenem!!!! Hibát hibára halmozol! Vigyázz magadra, te lány!
1. Ennek a fiúnak a szemében te csak egy szexuális tárgy vagy. Szexuális ösztönkésztetéseit éli ki veled. Ennek legalábbis egy lány esetében nem így kell működnie! Azzal fekszel le, akit szeretsz. Aki iránt te is vágyat érzel, méghozzá nem 3 találkozás után, hanem szép lassú közeledés, egymás testének a kiismerése, becézgetése után, türelemmel kivárva pettinggel az idejét. Ezzel a fiúval szakíts, ő nem szeret és nem becsül, csak tárgyként kihasznált.
2. Honnan van esemény utáni tablettád? Azt nőgyógyász írja fel kivizsgálás után! Egy lónak való hormon van benne, ami totálisan összezagyválja a te még eleve ki sem alakult hormonháztartásodat. Erre nem szabad alapozni. A védekezést tudatosan meg kell tervezni. Gumival, ami a szexuális úton terjedő betegségektől is óv (bármilyen súlyos nyavalyát elkaphattál, halálos HIV vírust is!), és ha a nőgyógyász jónak látja, stabil szerelmi kapcsolat esetén tablettával.
3. Hazudtál apukádnak. Még ez a legkevésbé súlyos, a tiltásnak tulajdonképpen egyenes következménye, de attól még hiba. A szomszéddal ne egyezkedj, nem bízhatsz meg benne. Ha titoktartásra kéred, akkor meg végképp nem.
Nagyon éretlen vagy, kislány, vigyázz magadra. Legyen önbecsülésed, és a szexuális életedet anyukáddal beszéld meg, ne apukáddal.
Mondd el neki, de tedd hozzá, hogy hülye voltál - csak azt igazat! 🤦♀️
Ha ez nem kamu, alig bírom elhinni, hogy lehet valaki ilyen meggondolatlan és felelőtlen. Ha ilyen irányítható és naiv vagy, nem csoda, hogy apád túlfélt, mindazonáltal ez a túlféltés is káros egy szülő részéről.
Apad talan latta, hogy mennyire eretlen vagy meg es ezert tiltott el a pasizastol.
Mar majdnem neked adtam igazat, de csak majdnem.
Kislany vagy meg, rohadtul nem szexelned kene, hanem babazni ennyi esszel. A srac is undorito, sot...
Mondd el apadnak, de nyugodtan hozzateheted, hogy ez csak egy alkalmas dolog volt, mert az eletemet tennem ra, hogy a csavo csak megdugni akart es semmi tobb :D
Ő nem tenne semmit, veled iratna fogamzásgátlót, hogy "neki kényelmesebb legyen"...
Tisztáztátok, hogy milyen kapcsolat ez, esetleg az a véleménye a srácnak, hogy ha nem feküdtél volna le vele akkor "nem szereted", stb?
Azóta is ugyanúgy találkozunk, sőt többet mint azelőtt, nem tűnt el meg ilyenek.
Én úgy gondoltam, hogy felelősségteljesen viselkedtem mert vettem be gyógyszert , illetve apuval is meg akarom beszélni, szóval nem sejtettem, hogy ennyire rosszat csináltam, de akkor ezek szerint mégis.
Egyebkent elofordul, hogy az esemeny utani nem hat. Es ha terhes leszel kerdezo 16 evesen? Akkor mi lesz? Megerte?
Mindig hasznalj gumit, foleg alkalmiknal! Aki meg azt mondja, hogy nem akarja, mert kenyelmetlen, azt a faszt ki kell dobni, nem meg kefelni is vele...
Nem kene bizni olyan csavokban, akik gumi nelkul belemennek alkalmikba. Undorito betegsegeket lehet igy osszeszedni.
Mért feküdtél le vele? Mit vártál ettől?
(És igenis jogos az amúgy ellenszenves lecseszés, hogy szexelni elég felnőtt voltál, de apád elé állni a dologgal már félsz? Ha félsz, akkor nyilván pontosan tudod, hogy hibáztál! És irtó mázlid lesz, ha megúszod következmények nélkül.)
További kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!