Elmondjam apunak?
16 éves lány vagyok. Apukámmal nagyon közel állunk egymáshoz, mindenhova ő visz, mindenemet ő fizet, mindent megbeszélek vele.
Azt mondta nem találkozgathatok fiúkkal mert még fiatal vagyok hozzá, megtiltotta.
Viszont megismerkedtem egy 23 éves fiúval , már egy ideje találkozgatunk stb, és azt mondta aludjak nála.
Azt hazudtam, hogy a barátnőméknél alszok és felmentem a fiúhoz , ott aludtam nála, lefeküdtem vele.
A bökkenő az volt, hogy az ő szomszédja ismeri fateromat és reggel látta, hogy beszálunk a kocsiba, ès meg is kérdezte, hogy apám tudja e, hogy itt vagyok?!
Most akkor elmondjam apunak ezt, vagy ne? Így is, úgy is csalódni fog bennem, és mérges lesz. Nem tudom mi legyen!?
“ mondtam neki, hogy elkezdtem kötődni hozzá illetve, hogy úgy érzem szeretem, és akkor mondta, hogy ha valóban így van akkor bizonyítsam be azzal, hogy nála alszok”
Marha rendes lehet ha ilyenekkel “zsarol” már bocs
Apádnak igaza van, teljesen éretlen és alkalmatlan vagy még egy komoly kapcsolatra. Kiváló döntés egy gyakorlatilag idegenre bízni magadat, ráadásul úgy, hogy apád nem tudta, hol vagy.
A pasid is megéri a pénzét, így kihasználni valakit hányinger. Akkor fogadjunk, gumit sem használt (neki kényelmetlen, vagy a még jobb: "neked lesz majd így sokkal jobb"), ezzel is neked kellett bizonyítani az "érdemességedet". És ő majd vigyázz, idejében kiszáll... Kislány, nézz utána, milyen a megszakításos "védekezés" sikerességi rátája, ráadásul miután először elmegy a srác a katonák már eleve célra tartva ott vannak, behatoláskor (hogy tényleg értsd: nem kell hozzá ejakuláció) már törnek is szépen a cél felé.
Akkor most szépen nézz rá a menstruáció naptáradra (azt legalább vezetsz?!) és olvasd le róla, vajon pont peteérés idejében voltatok-e együtt. Mert akkor szinte garantált a siker.
Apádnak szólj, menjetek holnap nőgyógyázhoz. Esemény utáni tablettáról már lecsúsztál, ügyes voltál, de legalább a nemibetegségek tesztjét el lehet kezdeni. Ne felejtsd el az AIDS tesztet majd egy hónap múlva ismételni, akkorra ad megbízható eredményt.
Igen,ezért tilt apukád, mert olyan fiatal és naív vagy. Nem a te hibád, a kor sajátossága. Ne hagyd magad ennyire befolyásolni, nem mindenki akar neked jót.
Mondd el neki, hogy mi történt, mindenféleképp legyél őszinte. Akármennyire nehéz is.
Úristen remélem kamu kérdés 🤦♀️
12 éves kislány szintjén vagy.
Mi az hogy nem használtatok gumit??? Nem csak a terhesség miatt, bármilyen nemi betegséget is összeszedhetsz!!!
Szerintem is kamu.
Eleve hogy jutott hozzá? Vette a sarki zöldségesnél? :D
További kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!