Elmondjam apunak?

Figyelt kérdés

16 éves lány vagyok. Apukámmal nagyon közel állunk egymáshoz, mindenhova ő visz, mindenemet ő fizet, mindent megbeszélek vele.

Azt mondta nem találkozgathatok fiúkkal mert még fiatal vagyok hozzá, megtiltotta.

Viszont megismerkedtem egy 23 éves fiúval , már egy ideje találkozgatunk stb, és azt mondta aludjak nála.

Azt hazudtam, hogy a barátnőméknél alszok és felmentem a fiúhoz , ott aludtam nála, lefeküdtem vele.

A bökkenő az volt, hogy az ő szomszédja ismeri fateromat és reggel látta, hogy beszálunk a kocsiba, ès meg is kérdezte, hogy apám tudja e, hogy itt vagyok?!

Most akkor elmondjam apunak ezt, vagy ne? Így is, úgy is csalódni fog bennem, és mérges lesz. Nem tudom mi legyen!?

2021. okt. 27. 20:03
1 2 3 4 5 6 7 8 9 10 ... ❯❯
 1/115 anonim ***** válasza:
86%

Ez a tiltás vezet ide. A gyerek arra kényszerül, hogy hazudozzon...

Kérdező, nyugodtan mondd el apádnak,legalább nem úgy buksz le a hazugsággal, hanem értékelheti, hogy legalább őszinte vagy vele.

2021. okt. 27. 20:06
 2/115 anonim ***** válasza:
97%
1 vagyok. Annyi még, hogy az őszinteség felnőttebb jellemre vall. Így jobban fog bízni benned.
2021. okt. 27. 20:09
 3/115 anonim ***** válasza:
97%
Ha fenáll a veszélye, hogy kitudódik akkor minél előbb mond el. Mert ha mástól tudja meg, abból nagyobb balhé lehet. Én azt nem értem, higy miért tiltott el a fiúktól. Konkrétan a 23éves csávótól akar távoltartani vagy minden fiútól? Szerintem ülj le vele és beszélgessetek el arról, hogy te már nagy vagy és tudsz felelősség teljesen dönteni.
2021. okt. 27. 20:24
 4/115 A kérdező kommentje:

Minden csávótól eltiltott, azt mondta fiatal vagyok ahhoz hogy lefeküdjek valakivel.

Próbáltam már vele félig viccesen a fiúkról beszélni, pl mondtam neki, hogy mi lenne ha az osztályból xy udvarolna nekem?! Ilyenkor mindíg azt mondja, hogy hooogyne , majd jól szájbaverem, vagy valami hasonló….

2021. okt. 27. 20:31
 5/115 anonim válasza:
56%
Hát valahol ettöl akart megvédeni.Apák kicsikét ilyenek,de amúgy az nagyobb gáz ,hogy hazudtál neki.Valojában csalodásoktól akar védeni lessz még egy pár olyan kapcsolatod az életben ahol csak ki lesszel használva.Ezt ő idösebbként van már ilyenbe tapasztalatta ,mindig van kivétel és nem is demotiválni akarlak ,csak egy picikét a tiltás okát ,hogy megérsd.De legtisztább elmondani.
2021. okt. 27. 20:32
 6/115 A kérdező kommentje:

Igen értem, és hogy őszinte legyek, lehet hogy még tènyleg korai volt ez az ottalvás, mert nem az hogy rossz volt csak szerintem még nem voltam erre felkészülve teljesen.

Szóval megértem őt, és mint mondtam nagyon jó viszonyt ápolunk, csak tényleg jó lenne ha nem csalódna bennem, de ha a szomszédtól tudja meg az nagyon gáz lesz( persze ha nem mondaná el az lenne a legjobb). Ha én mondom el akkor annyi, hogy őszinte voltam, de attól még mérges lesz szerintem nagyon.

Azon is gondolkodtam, hogy beszélek a szomszéddal, hogy legyen szíves ne mondja el.

2021. okt. 27. 20:37
 7/115 anonim ***** válasza:
43%
Inkább most állj elé azzal, hogy hazudtál neki, mint egy-két hónap múlva azzal, hogy terhes vagy. Remélem legalább annyi eszed volt, hogy gumit használtatok végig(!).
2021. okt. 27. 20:40
 8/115 anonim ***** válasza:
39%

Fura nekem ez a sztori. 16 vagy, az apád "a fiúktól" tilt, gondolom akkor még nem volt eddig barátod, és szűz voltál.

Megismerkedtél egy pasival, akiről annyit írsz: "már egy ideje találkozgatunk stb". Nem hivatkozol rá a barátodként, nem említesz érzelmeket, szerelmet. Mintha még mindig félig idegen lenne. Pedig a hasonló kérdésekben a lányok mindig arról írnak, mennyire halálosan szerelmesek és boldogok a fiúval, akivel titokban járnak, de az apjuknak nem merik megmondani, mert nem szabadna "fiúzniuk", dehát ő nem "csak egy fiú", hanem a nagy szerelem. Ezért hazudnak vagy szállnak szembe a szülővel.

Te meg 16 éves, soha senkivel nem járó, elsőbálozó szűzként csak úgy lefeküdtél egy félidegen pasival, aki nem a barátod? Ilyen van?

2021. okt. 27. 20:42
 9/115 anonim ***** válasza:
93%

Ketten éltek apukáddal? Anyukáddal mi van?

Mitől indíttatva feküdtél le a fiúval, akibe nem vagy szerelmes? Nem mertél nemet mondani?

2021. okt. 27. 20:47
 10/115 A kérdező kommentje:

Nem mondanám, hogy jártunk , hanem csak találkozgattunk, de nyílván ő idősebb nálam, szóval nem akart csak a végtelenségik találkozgatni meg ilyenek, és mondtam neki, hogy elkezdtem kötődni hozzá illetve, hogy úgy érzem szeretem, és akkor mondta, hogy ha valóban így van akkor bizonyítsam be azzal, hogy nála alszok.

Egyáltalán nem félidegen , csak most a lényeget akartam a kérdésnél leírni nem pedig az érzéseket, mert a problémám nem az, hanem a szomszéd.

Előtte nem volt barátom, nem nagyon tetszett úgy senki különösebben.

2021. okt. 27. 20:49
1 2 3 4 5 6 7 8 9 10 ... ❯❯

További kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!