Ez normális viselkedés?

Figyelt kérdés

Egy ideje ismerkedek egy Férfival,

10 év korkülönbség van köztünk,

Én 20, ő 30.

Anyàm alig várta hogy valahol előbújjon a neve.

Kiraktam egy képet, amire reagált

Persze anyám rögtönözve nézeget, kutat

Erre tegnapi találkozásunknál megmutassa nekem hogy az anyámtól kapott egy fenyegető üzenetet hogy azonnal szálljon le rólam, mielőtt problémája nem lesz ebből, nem hozzámvaló.

Hálaistennek ő válaszra sem méltatott (Mondtam is neki hogy ne.)

Még nem is találkoztak nem mutattam be és már vitával kezdi vele..

Nekem persze nem mond semmit az anyám, "titokba" megoldotta úgy gondolja.🙂

ma 09:35
1 2
 1/16 anonim ***** válasza:
100%

Nem normális.

Mondd meg a maminak, hogy semmi köze hozzá, és ha mégegyszer ilyent ír valakinek csak Karácsonykor lát meg újra téged.

ma 09:51
 2/16 anonim ***** válasza:
96%

Egyáltalán nem normális!

Felnőtt nő vagy, azzal jössz össze akivel akarsz. Semmi köze nincs hozzá! Eléggé szokás a szülők többségénél megválasztani a párt a gyereküknek

ma 10:06
 3/16 anonim ***** válasza:
45%
Anyádat szépen letiltod mindenhol, aztán az első adandó alkalommal minden kapcsolatot elvágsz vele egy életre és kész, nem kell túlbonyolítani.
ma 10:48
 4/16 anonim ***** válasza:
90%
Ezt azért megkérdezni sem túl normális dolog.
ma 10:54
 5/16 anonim ***** válasza:
100%

Anyukádnak konkrétan mivel van baja? Hogy ismerkedsz, vagy hogy idősebb nálad?

Ezt tényleg csak kíváncsiságból kérdezem, mert semmi köze hozzá. Nagyon nem oké az, amit csinált

ma 11:00
 6/16 anonim ***** válasza:
54%
Megpróbálhatnád összeismertetni őket, hátha az anyád rájön, hogy normális.
ma 11:15
 7/16 anonim ***** válasza:
64%
Kérdező, számtalanszor leírtuk már, hogy semmit nem kell mondani anyádnak. Nem kell beavatni az életedbe, és amint lehet, költözz el, de valahogy nem érdekelnek a válaszaink.
ma 11:25
 8/16 anonim ***** válasza:
88%

Hármas, ezt meg lehet lépni akkor, amikor elköltözöl és eltartod magad. A legtöbb húszéves sajnos még nem tart ott anyagilag, hogy megtehesse.

Én huszonkettő voltam, amikor elhúzhattam otthonról annak a veszélye nélkül, hogy mit tudomén féléven belül vissza kelljen kúsznom, mert nem volt elég tartalékom vagy normális munkám.

Viszont költözés óta kb nem is beszéltem anyámmal, ez tény, de húszévesen nincs olyan helyzetben a legtöbb ember, hogy elmehessen.

ma 11:27
 9/16 anonim válasza:
95%

Hasonló korkülönbséggel ugyanezt tette az én anyàm is, majd nyomkövető került a telefonomra, folyamatos viták stb. Elköltöztem otthonról, elkezdtem egyetem mellett dolgozni, majd ekkor lenyomozta hol lakunk, és a munkahelyem és lakhelyünk környékén kocsikázott.

Más számom lett, le van tiltva mindenhol. Néha még fel-fel bukkan, de amióta nem beszélünk jobb az életem.

ma 12:57
 10/16 anonim ***** válasza:
64%
Ezek utan be sem mutatnam neki, milyen viselkedes ez? Drogos/alkoholista troger a parod, vagy miert reagalt igy anyad?
ma 13:16
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!