Kezdőoldal » Családi kapcsolatok » Szülő-gyermek kapcsolat » Anyám reakciója és viselkedése...

Anyám reakciója és viselkedése normális szerintetek?

Figyelt kérdés
Sziasztok! A történet elején kezdeném. A barátommal már hónapok óta együtt voltunk, amikor úgy döntöttünk, hogy eljött az ideje annak, hogy a szüleinknek is elmondjuk, hogy vagyunk egymásnak. A szüleimmel jól is indult eleinte, a barátom nálunk ebédelt, beszélgettünk. Majd egy idő után a szüleim feldobták, hogy aludjon nálunk a barátom. Eléggé furcsáltam, mert elég konzervatívak, vagyis, csak az anyukám. nos, ebből egy elég borzalmas nap sikeredett. Másnap reggel, amikor a barátom nálunk aludt, anyám elkezdett háborogni, hogy miért nem a kanapén aludt, pedig egy szóval sem mondta ezt nekünk. Megfenyegetett, hogy mivel ennyire ráérek, másnaptól mehetek a földekre kapálni meg amúgy is rossz hatással van rám a barátom, a tanulmányaimat illetően ( kitűnő tanuló vagyok). majd ahogy telt az idő, a barátommal úgy éreztük, hogy készen állunk arra, hogy szeretkezzünk. Ezzel nem is volt gond, egészen addig, amíg ki nem derült, hogy kiszakadt az óvszer. Eléggé pánikba estünk és reméltük, hogy anyám segítene nekünk, hogy ne legyen nagyobb baj, ugyanakkor csak azt kaptam, hogy a világ k*rvája vagyok és hogy szégyent hoztam rá. Ezután eltiltott minket a barátommal, de mi tartjuk egymással a kapcsolatot, hiszen nagyon szeretjük egymást. Az eset már több, mint fél éve történt, de ma reggel anyám meglátta facebookon, hogy a barátommal ismerősök vagyunk és elkezdett fenyegetőzni meg hogy szégyen vagyok stb. Őszintén bevallom, már nagyon nehezen viselem ezt a kegyetlenséget, amit nap, mint nap kapok tőle. Nem csak ebben, hanem abban is, hogy például a szülinapjára vett ajándékot, amit tőlem kapott szinte meg se nézte és konkrétan félredobta... Folyamatosan azt kapom tőle, hogy szégyen vagyok, elrontom az életem és szinte mindennel is megvádol. Pedig nagyon is igyekszem jól alakítani az életemet, rengeteget tanulok, segítek nekik, ápolom őket, amikor betegek, de valahogy nem elég... Nem tudom, hogy járt-e már valaki hasonló cipőben, de nagyon örülnék, ha adnátok pár tanácsot, elmesélnétek saját történeteket. Köszönöm előre is.
ma 10:31
1 2
 1/15 anonim ***** válasza:
77%
Ne haragudj de ha ismered anyádat miért kellett beavatni mindenbe? 2 felnőtt nem tud megoldani egy kiszakadt óvszer problémát?
ma 10:43
 2/15 anonim ***** válasza:
91%

Gondolom nem felnottek 1-es, a kerdezo kituno tanulokent utal magara, nyilvan kozepiskolasok.

Meg voltak remulve.

En szeretnem,ha a gyerekem ilyen esetben hozzam fordulna, inkabb, mint egy abortusz, ha egyszer meg lehet elozni a bajt. Csak gondolom azt se tudtak mit legyen, hogy legyen.

Anyad reakcioja nem korrekt, nyilvan. De arra nincs otletem, hogy mit lehetne tenni ebben az esetben.

ma 10:52
 3/15 anonim ***** válasza:
42%
Jézusom, kérdező, hány éves vagy? 16 elmúltál már?
ma 10:53
 4/15 A kérdező kommentje:
Igen, elmúltam. 18 éves vagyok.
ma 10:56
 5/15 anonim ***** válasza:
58%

2 sejtettem 😀 egyébként 18 alatt is ellátnak főleg ilyenkor.

Nem vagy egy észlény kérdező, lehet anyád nem véletlen tartana rövid pórázon.

ma 10:59
 6/15 A kérdező kommentje:
Kedves 1-es! A legelső bármiféle szexuális esemény volt az életemben és igen, ahogy a 2-es írta, megrémültünk. Ezért fordultunk édesanyámhoz, mert teljesen tanácstalanok voltunk. Reméltük, hogy segít megoldani a problémát. És egyáltalán nem kell ilyen jelzőkkel illetni engem.
ma 11:10
 7/15 anonim ***** válasza:
34%

Ezért nem kell gyerekeknek szexelni.

Az a felnőttek játéka.

Maradtatok volna a puszinál.

Mostmár késő, ezt elrontottad anyádnál. Viseld következményeit.

ma 11:16
 8/15 anonim ***** válasza:
81%
És mit reméltél anyádtól azon kívül hogy elmentek dokihoz esemeny utániért?
ma 11:19
 9/15 anonim ***** válasza:
89%
Ő dobja be, hogy aludjon nálatok, aztán már a világ k*rvája vagy, és eltilt a barátodtól? Hát, ez egyáltalán nem normális! Sajnállak kérdező! A megoldást nem tudom.
ma 11:25
 10/15 anonim ***** válasza:
41%

9-es: az ottalvás nem szexet jelent, hanem vendégként külön-külön alvást. Ez csak a kiskorúak fejében keveredik így össze, normál felnőtt ember fejében meg sem fordul, hogy ezt magyarázni kell.

Az anyja haragja jogos.

ma 11:31
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!