Anyám reakciója és viselkedése normális szerintetek?
Az se biztos, hogy együtt maradtok
Jó nagy bajba keverted magad
Ti normalisak vagytok? Milyen bajba keverte magat? Egy tini, akinek baratja van. Hat hallatlan komolyan mondom 😂😂
Hogy mereszeli? Hogy mereszel szexelni?
Istenem. En 24 eves voltam, amikor esemeny utanit kellett bevennem. Balesetek elofordulnak, tokmindegy hany eves az ember basszus.
Egyebkent meg a jovore valo tekintettel mindenkinek uzenem, hogy mar van lehetoseg online is feliratni, ha kell, csak nyilvan ennek van egy plusz koltsege.
Itt:
Hatha valakinek ez hasznos lehet.
12#
Persze, csináljon amit akar következmények nélkül
Hagyjad, 15-ös, látod, ez most a krvák világa, ahol ma ezzel kefélsz, de jaj, szétmentetek, akkor holnap azzal.
Besikerült egy gyerek? Nem baj, öljük meg! Az esemény utáni ugyanis a már élő embriót nem engedi beágyazódni, s ezzel megöli.
Ja, nem baj, tagadjuk le ezt is, és tépjük darabokra azt, aki ezt a számunkra igencsak kínos és nem tetsző igazságot a képünkbe vágta. Ettől még megöli a gyerekét az, aki ezt használja.
Nem baj, lépjünk tovább, mint mindenen, ezen is. Élj a mának, csak te számítasz, nincsenek szabályok.
Erre tanítják ma a gyereküket a szülők többsége, 15-ös. Aztán ahogy a féltett kicsinyecske belép élete első munkahelyére, tátott szájjal les, mert ott bizony vannak szabályok és utasítások is.
Emiatt persze a szülő tartja el még hosszú évekig, míg "megtalálja önmagát", hogy aztán jól önmegvalósítva még sz@rjon is egyet a szülő fejére, ha az csúnyán nézett rá, mert felnőtt vagy, nem tartozol neki semmivel!
Egy zsák sz@rt neveltek így fel, de nem baj! Megint csak azt mondom, ti fogjátok viselni ennek is a következményeit.
15-ös, az olyan szavak, mint felelősség, tisztelet ("nem jár ám mindenkinek" című f@szságmantra), ó, jaj: ERKÖLCS (sok h@lyegyereknek, mint amilyen a kérdező is, a szótárba -én vagyok a h@lye, bocs- a GOOGLE-ön kell keresni, hogy mit jelent) tudatos kiirtása folyik.
Ha az én gyerekem lenne, az biztos, hogy orrbavertem volna, ha megsértődik, ha nem, de ha az én gyerekem lenne, el se jut idáig.
Lehet lepontozni, annyira érdekel kb, mint döglött oroszlánt a tavalyi vihar.
Azért jó lenne, ha elgondolkoznának sokan, van min.
Anyád része jogos. Ha eléggé felnőtt vagy csinálni, légy annyira felnőtt, hogy meg is tudd oldani az esetleges következményeket anyuci nélkül. Gondolhattad volna, hogy ha anyud annyira konzervatív, nem fogja egy kis kamatyra meginvitálni a tini szerelmed a saját házába. Megértem, hogy így kezeli. Nem hiszem el, hogy 18 éves lennél és kitűnő tanuló ennyi ésszel. Esetleg 15 éves, na akkor elhiszem.
Jogilag felnőtt vagy, azt csinálsz, amit akarsz. Ha kiszakad a gumi inkább menj el te egyedül orvoshoz. Nem olyan nagy dolog.
18 eves a kerdezo.
Komolyan normalisak vagy? Mi lenne akkor a megfelelo kor szamotokra, amikor mar lehet baratja es szexelhet?Vedekeztek, de baleset tortent. Ez az egyetlen bune.
Meddig bunhodjon egy BALESETERT? 🤦♀️🤦♀️🤦♀️
#18, Hát vannak akik 18 évig szoktak, mint itt egyesek szülei is.
Ha tényleg 18 lenne, nem csak ennyi esze lenne, főleg ha így nőtt fel 18 évig, hogy az anyja ilyen volt. Ennyi.
18-as: siralmas a szövegértésed.
"Az eset már több, mint fél éve történt"
Tehát még bőven kiskorú volt, 17 éves.
De amúgy sem a koron múlik, ez nem Disney-mese, hogy a 18. születésnapomon egy jótündér hirtelen hopp, felnőtté varázsol.
Az anyja tartja el, nappalis iskolába jár, az anyja vezeti a háztartást, neki csak kefélni kell, mert minden egyebet megcsinálnak helyette.
Mint látod, még a felelősséget is helyette vállalják. S ha ez nem tetszik az anyukájának? Akkor ő a sz@ranya a gyakori kiskorú vagy kiskorúagyú népe szerint.
Ha majd tényleg felnőtt, eltartja magát, felelősséget is tud vállalni és nemcsak hisztizik, mert az anyjától várná, az más. Addig egy gyerek még 20 évesen is, akinek a szex nem való.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!