Kezdőoldal » Családi kapcsolatok » Szülő-gyermek kapcsolat » Anyám reakciója és viselkedése...

Anyám reakciója és viselkedése normális szerintetek?

Figyelt kérdés
Sziasztok! A történet elején kezdeném. A barátommal már hónapok óta együtt voltunk, amikor úgy döntöttünk, hogy eljött az ideje annak, hogy a szüleinknek is elmondjuk, hogy vagyunk egymásnak. A szüleimmel jól is indult eleinte, a barátom nálunk ebédelt, beszélgettünk. Majd egy idő után a szüleim feldobták, hogy aludjon nálunk a barátom. Eléggé furcsáltam, mert elég konzervatívak, vagyis, csak az anyukám. nos, ebből egy elég borzalmas nap sikeredett. Másnap reggel, amikor a barátom nálunk aludt, anyám elkezdett háborogni, hogy miért nem a kanapén aludt, pedig egy szóval sem mondta ezt nekünk. Megfenyegetett, hogy mivel ennyire ráérek, másnaptól mehetek a földekre kapálni meg amúgy is rossz hatással van rám a barátom, a tanulmányaimat illetően ( kitűnő tanuló vagyok). majd ahogy telt az idő, a barátommal úgy éreztük, hogy készen állunk arra, hogy szeretkezzünk. Ezzel nem is volt gond, egészen addig, amíg ki nem derült, hogy kiszakadt az óvszer. Eléggé pánikba estünk és reméltük, hogy anyám segítene nekünk, hogy ne legyen nagyobb baj, ugyanakkor csak azt kaptam, hogy a világ k*rvája vagyok és hogy szégyent hoztam rá. Ezután eltiltott minket a barátommal, de mi tartjuk egymással a kapcsolatot, hiszen nagyon szeretjük egymást. Az eset már több, mint fél éve történt, de ma reggel anyám meglátta facebookon, hogy a barátommal ismerősök vagyunk és elkezdett fenyegetőzni meg hogy szégyen vagyok stb. Őszintén bevallom, már nagyon nehezen viselem ezt a kegyetlenséget, amit nap, mint nap kapok tőle. Nem csak ebben, hanem abban is, hogy például a szülinapjára vett ajándékot, amit tőlem kapott szinte meg se nézte és konkrétan félredobta... Folyamatosan azt kapom tőle, hogy szégyen vagyok, elrontom az életem és szinte mindennel is megvádol. Pedig nagyon is igyekszem jól alakítani az életemet, rengeteget tanulok, segítek nekik, ápolom őket, amikor betegek, de valahogy nem elég... Nem tudom, hogy járt-e már valaki hasonló cipőben, de nagyon örülnék, ha adnátok pár tanácsot, elmesélnétek saját történeteket. Köszönöm előre is.
ma 10:31
1 2 3
 21/25 anonim ***** válasza:
66%

7 az ilyen szülőnek meg nem kell szaporodni.

10 egy épp eszű ember tudja, hogy ha 2 szerelmes együtt alszik, akkor valószínűleg szexel is.

16 kvák világa az hogy 2 szerelmes tini szexel? 🤣 Lemerem fogadni, hogy ennyi idősen anyukád is szexelt.

Meg ez a beteges abortuszellenesség...még terhesség nem is volt 🤦🏻‍♀️.

Meg itt a gyerek tanul! A szülőnek kutya kötelessége tamogatni...lehet a kérdező anyjának se kellett volna szülni, nem kötelező!

Nem tudja normálisan kezelni.

"Egy zsák szart neveltek így fel." Mondod te, aki full megkeseredett és csupa rosszindulat 👏.

"Ha az én gyerekem lenne..." Isten adja hogy ne legyen ilyen embernek gyereke, mint Te 🙏...ha meg van tiszta szívemből sajnálom.

Az ilyen szülők miatt lesz ennyi lelkisérült gyerek.

Meg el se jutna idáig? Zárdába rakod? Majd csinálja a hátad mögött, aztán nyighatsz hogy semmit nem mond el meg szrk a fejemre.

"Lehet lepontozni, annyira érdekel kb, mint döglött oroszlánt a tavalyi vihar."

Akkor ezt le se írtad volna 😄.

ma 13:21
 22/25 anonim ***** válasza:
68%

Rendben, akkor 17 eves. Halalosan mindegy.

Ha szerinted 17 evesek nem szexelnek, akkor egy alomvilagban elsz haver.

Es ha meg 30 evesen se tud otthonrol elkoltozni, mert a mai vilagban nem egyszeru dolog ez, akkor addig ra se nezzen senkire? Ilyen nyomorba taszitanad a sajat gyereked?

Siralmas, szerintem is igen.

ma 13:21
 23/25 anonim ***** válasza:
0%
Tőlem aztán szexeljen, csak aztán ne sírjon, ha kip@csázzák otthonról, mert ő már elég felnőtt. Akkor se sírjon, ha dobálják az ajándékát. Erre mondtam, hogy viselje következményeit. El kell dönteni, hogy mi a fontos.
ma 13:27
 24/25 anonim ***** válasza:
31%
De nekem sokminden furcsa ebben a szituban. Egy az, a barátjáról nincs semmi leírás. Lehet az anyja okkal háborog, mert nem jól választott párt magának a kérdező. Tény, hogy nem rossz dolog az, ha az ember szerelmes lesz tinikorában. Csak azért valljuk be, sok tini nem a jó választásról híres.
ma 13:40
 25/25 anonim ***** válasza:
82%
24 de így tapasztal egy gyerek...a normális szülő meg nem háborog meg hordja le mindennek, hanem segíti.
ma 13:58
1 2 3

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!