Elmondjam apunak?
16 éves lány vagyok. Apukámmal nagyon közel állunk egymáshoz, mindenhova ő visz, mindenemet ő fizet, mindent megbeszélek vele.
Azt mondta nem találkozgathatok fiúkkal mert még fiatal vagyok hozzá, megtiltotta.
Viszont megismerkedtem egy 23 éves fiúval , már egy ideje találkozgatunk stb, és azt mondta aludjak nála.
Azt hazudtam, hogy a barátnőméknél alszok és felmentem a fiúhoz , ott aludtam nála, lefeküdtem vele.
A bökkenő az volt, hogy az ő szomszédja ismeri fateromat és reggel látta, hogy beszálunk a kocsiba, ès meg is kérdezte, hogy apám tudja e, hogy itt vagyok?!
Most akkor elmondjam apunak ezt, vagy ne? Így is, úgy is csalódni fog bennem, és mérges lesz. Nem tudom mi legyen!?
Jézusom....
Az egyetlen pozitívum ebben a ssztoriban, hogy a fiúka megdugott, ezután többször már úgysem látod.
Majd legközelebb okosabb leszel.
Most használtunk csak azt, és azt beszéltük meg, hogy majd iratok fogamzásgátlót a későbbiekben.
A gumira azt mondta, hogy az gáz mert olyan mint zokniban lábat mosni meg ilyenek.
De nem is csináltam semmi rosszat, vettem be gyógyszert, nem lett semmi bajom, sőt még apunak is el akarom mondani, hogy hazudtam, most nem értem akkor miért kapok ennyi lecseszést.
Mi rosszat csináltam?
További kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!