Elmondjam apunak?

Figyelt kérdés

16 éves lány vagyok. Apukámmal nagyon közel állunk egymáshoz, mindenhova ő visz, mindenemet ő fizet, mindent megbeszélek vele.

Azt mondta nem találkozgathatok fiúkkal mert még fiatal vagyok hozzá, megtiltotta.

Viszont megismerkedtem egy 23 éves fiúval , már egy ideje találkozgatunk stb, és azt mondta aludjak nála.

Azt hazudtam, hogy a barátnőméknél alszok és felmentem a fiúhoz , ott aludtam nála, lefeküdtem vele.

A bökkenő az volt, hogy az ő szomszédja ismeri fateromat és reggel látta, hogy beszálunk a kocsiba, ès meg is kérdezte, hogy apám tudja e, hogy itt vagyok?!

Most akkor elmondjam apunak ezt, vagy ne? Így is, úgy is csalódni fog bennem, és mérges lesz. Nem tudom mi legyen!?

2021. okt. 27. 20:03
 71/115 anonim ***** válasza:
98%

Biztos, hogy nem lesz egyszerű, de hidd el, túl fogsz rajta jutni. Hamarabb, mint hinnéd. Próbáld meg azokat a száraz tényeket újra és újra végigvenni, amiket itt felsoroltunk neked.

Önző, csak a saját kényelme fontos neki, nem te, zsarolós-játszmázós típus, simán hülyére vesz, a szexért cserébe képes manipulálni téged. Sajnos bármennyire tombolnak is benned most a hormonok és vágysz a kötődésre (hogy lefeküdtetek, pláne, amit érzel most, annak nagy része a hormok összjátéka, így működik a női szervezet), ő nem alapanyaga egy komoly kapcsolatnak, legalábbis számodra nem. Még egy olyan fiú mellett is lehetnek komoly hullámvölgyek, aki nagyon szeret, tisztel, türelmes, komolyan vesz és szeretne vigyázni rád, de egy olyan pasi mellett, aki még az elején sem képes ezekből hozni akárcsak az egyiket, az eleve bukta. Kihasználna, hülyítene (addig, amíg neki kényelmes), aztán ha rádun, eldob. Akkor is, ha neked ő volt az első. Mentsd meg magad a még durvább csalódástól, és várd meg azt a fiút, aki a végsőkig is elmenne érted, és nem bukik el az első próbán (fel kell húzni egy kib@szott óvszert). Nagyon sajnálom, ami történt veled, de tarts ki, és ne bonyolódj bele mélyebb kapcsolatba ezzel az alakkal.

2021. okt. 27. 23:16
 72/115 A kérdező kommentje:

Közben írt nekem whatsappon, és mondtam neki, hogy majd szeretném vele megbeszélni a dolgokat, hogy ezt be kellene fejezni. Erre dühös lett, és azt mondta, hogy én már hozzá tartozok és hogy szerencsém, hogy írásban beszélünk mert szemtől szemben már bajban lennék.

Azt mondta, hogy ne merjek szórakozni vele mert hozzá tartozok.

Hát most tényleg sokkot kaptam. Beszélnem kell apámmal mert most már félek is.

2021. okt. 27. 23:24
 73/115 A kérdező kommentje:
Kiabált velem hangüzenetben! Kár hogy nem lehet bemásolni azt ide.
2021. okt. 27. 23:26
 74/115 anonim ***** válasza:
100%
Joggal aggódsz, gyorsan beszélj apukáddal és addig ne találkozz vele semmiképp. Én nem is mennék addig sehova egyedül. A fenyegetésről képernyőfotó azonnal, apunak megmutatni, aztán szépen mondj el neki mindent. Remélem, kirázza a lelket ebből a féregből... Látod, jól teszed, ha kikeveredsz ebből az egészből.
2021. okt. 27. 23:29
 75/115 anonim válasza:
93%
Hüha válaszom alatt sokkal több dolog kiderült és hát sajnálak komolyan annyira imádom ezt a 21 századi felfogást ,hogy szüznek lenni gáz meg már akár 14 évesen meg is lett az első fiú.Most tudom nem ide tartozik csak pont az lett a szitud amit sejtettem tisztában kell legyél pár alap elvel,hogy kapcsolatnak van egy folyamata és azt is megelözi egy barátkozási folyamat és elsöbb a lelki egyensúly és jó kiismerés.Aztán mikor azt látjuk ebbőé télleg lessz valami csak akkor.De ezt majd csak a következö kapcsolatotban bontakoztasd ki sőt mindig úgy álj vele hogy egyenjogu vagy és sőt pl én birom mikor nő probálna engem fenyegetni ha nem viselkedek jól nem lessz este semmi xD.Ám itt alapvetöen idösebb és kihasználta azt ,hogy 16 vagy és naiv.Én pl 23 éves fiú vagyok és alapvetöen nem akarnák egy 16 tól semmit mert nekem még gyerek és nem szégyen annak lenned.
2021. okt. 27. 23:47
 76/115 anonim válasza:
82%
Van egy jelenség aki elvette a szüzeséget ahoz van egy nem természetes kötödés.Többiek többit már megválaszolták.
2021. okt. 27. 23:53
 77/115 anonim ***** válasza:
57%
Na megvolt mára is a mounika show kérdés.
2021. okt. 28. 00:04
 78/115 anonim ***** válasza:
93%

"Van egy jelenség aki elvette a szüzeséget ahoz van egy nem természetes kötödés."

Bocs, de ilyen nincs. Szexel kialakulhat kötődés, de nem csak azzal, aki elvette a szüzességed, ez egy mítosz.

2021. okt. 28. 00:11
 79/115 anonim ***** válasza:
100%

Hozzá tartozol? Jól el szórakozik veled te meg hagyod.

Elég annyit mondanod,hogy ha tényleg úgy gondolja,hogy hozzá tartozol álljon szépen apád elé aki mit sem tud rólatok és mutatkozzon be mint a barátod.Hidd el,hogy nem fog rohanni..😂

2021. okt. 28. 02:08
 80/115 anonim ***** válasza:
100%
Kicsilány. Nehogy elhidd neki, hogy hozzá tartozol. Látod, már fenyeget is. Minél hamarabb beszélj apukáddal. Ezt a gyökeret kerüld. Messziről. Amint lementettél mindent, tiltsd őt le mindenhol. Apukád melletted fog állni, csak bízz benne. Ne találkozz ezzel a manipulatív idiótával, mert vagy megint lebeszéli rólad a bugyit, vagy szájbaver. Ez kemény tanulópénz, sajnálom, hogy ezen kell keresztülmenned. Ide is írhatsz, ha kell egy kis lelki megerősítés, vagyunk páran, akik segíteni szeretnénk neked. Ne engedd, hogy visszaédesgesse magát, ne hidd el egy szavát sem. Szerinted miért nem a saját korosztályából válogat? Azért, mert körberöhögnék. Te se foglalkozz vele. Nem éri meg. Több tette is elég bicskanyitogató. Egy párkapcsolat nem ilyen. És ne ostorozd magad, fiatal vagy, ez a hülye meg két pislogással elcsábított. Már tudod, hogy milyen, és ne számítson, amikor azt mondja, hogy szeret vagy bármi ilyesmi. Hazudik. Ezt vésd jól az eszedbe.
2021. okt. 28. 05:14

További kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!