Elmondjam apunak?
16 éves lány vagyok. Apukámmal nagyon közel állunk egymáshoz, mindenhova ő visz, mindenemet ő fizet, mindent megbeszélek vele.
Azt mondta nem találkozgathatok fiúkkal mert még fiatal vagyok hozzá, megtiltotta.
Viszont megismerkedtem egy 23 éves fiúval , már egy ideje találkozgatunk stb, és azt mondta aludjak nála.
Azt hazudtam, hogy a barátnőméknél alszok és felmentem a fiúhoz , ott aludtam nála, lefeküdtem vele.
A bökkenő az volt, hogy az ő szomszédja ismeri fateromat és reggel látta, hogy beszálunk a kocsiba, ès meg is kérdezte, hogy apám tudja e, hogy itt vagyok?!
Most akkor elmondjam apunak ezt, vagy ne? Így is, úgy is csalódni fog bennem, és mérges lesz. Nem tudom mi legyen!?
Onnan hogy ránk tudsz írni messengeren és láthatod hogy képekkel , ismerősökkel rendelkező valódi emberek vagyunk, nem pedig egy 60 éves faszi vagyok aki unatkozik. Apámnak is ott a munkahelye megjelölve, kb 2000 ismerőse van, vagy 40 képe. Nem kamu profil.
De ha bármi más ötleted van arra hogy bebizonyítsam hogy igaz akkor mondd. Felőlem fel is hívhatsz videón és elmondom ott is az egészet a szüleimme együtt.
Nem szeretem ha hazugnak neveznek
De szar életed lehet.
Tudod mit? Gondolj amit akarsz, akkor legyen kamu minden. Kamu az egész sztori, sőt ém magam sem létezem, oké?
Te az a tipikus sorozatfüggő vagy, aki várja a folytatást, rápörögtél a sztorir, de sajna nem mondok többet.
Vergődj csak itt magadban és totózz h igaz e vagy nem.
Jobbulást! Pá!
Ahhoz már nincs merszed h felhívj facen, hogy az orrod alá dörgöljem a nőgyógyászati papírt pecséttel, dátummal mi?
Na szevasztok, jó agyalást!
További kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!